Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Essence Hanoi Hotel & Spa

22 Ta Hien Street, Hoan Kiem District, Gamle Kvarter, Hanoi, Vietnam

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

9,2

baseret på 524 anmeldelser

5 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
9,2
Beliggenhed
9,5
Personalet
9,4
Hotellets stand/rengøring
9,4
Værelsets komfort/standard
9,2
Mad/spisning
8,8
Alle anmeldelser (524)
Sortér efter:
Pernille N. Par Denmark, 4. maj 2015
Smuk oplevelse, fantastisk service & sød personale

Beliggenhed, service og værelset
9
Personalet var meget hjælpsom og gjorde deres ypperste for at vi fik en god oplevelse, hvilket vi gjorde. Der var intet at sætte en finger på og vi er ovenud tilfredse også set i lyset af hvor meget vi fik for pengene 😃
Soeren B. Familie med små børn Denmark, 8. februar 2013
Perfekt start i Hanoi

Sød og hjælpsom personale, god morgenmad, god beliggenhed, gode værelser
9,7
Vi bookede dette hotel som vores første destination da vi kom fra dk til Vietnam. Det er virkelig en perfekt start. Godt hotel, god morgenmad og sød og meget hjælpsom personale.
Camilla S. Par Denmark, 31. januar 2013
Skønt hotel

Deres morgenbuffet
7,7
Deres morgenbuffet foregår i røgfrie omgivelser. Betjeningen er høflig og korrekt. De forstår at sætte gæsten i centrum.
Camilla S. Par Denmark, 27. januar 2013
Serviceminded personel

Beliggenhed - Personalet
8,3
Hotellet er et dejligt hotel. Med pragtfulde værelser. Eneste minus er dog, at når man via hotellet bestiller en privat bil til f.eks. Ha Long Bay, leverer hotellet en rygerbil - Altså en bil hvor der tidligere er blevet røget i. Det er kikset.
Anne-Marie N. Par Denmark, 25. juni 2012
Fremragende hotel med central placering

Centralt, super service, rent og pænt, flot morgenmadsbuffet
10
Vi boede på et deluxe værelse, men så også et standard værelse. Begge typer havde en meget høj standard.
Mikhail K. Par Russia, 24. maj 2016
Good hotel in old quarter
6,7
We were living in the deluxe room for 3 nights during our stay in Hanoi. Hotel is about 40 minutes by taxi from the Noi Bai airport. Room was nice and clean. Hotel is positioned in the middle of old quarter so you can walk to most of the sightseeing places in old quarter (lake with pagoda, chapel, central market, jail). We came to Hanoi on Saturday and there was a "night market" all around the hotel which is very noisy, but in the room it was quiet. The restaurant in the hotel is very good, but don't order tea (it smells and tastes like they made it with tap water). There's a couple of nice restaurants around too, we liked Bun Cha Ta very much.
Huong N. Rejsende alene Sweden, 21. maj 2016
Topped all my expectations!
6,7
Staying at this hotel was a Little treat from myself to myself since I had been travelling and and slept on floors basically for two weeks before. The staff were Amazing and so helpful and nice. The rooms were great. Even though it is located on a really noicy street you couldn't really hear the noice in the room. I also went for a foot treatment in the Spa which also was Amazing. So happy for my two nights stay there!
Michelle S. Par Australia, 17. april 2016
Quan the manager was so energetic and helpful . He
6,7
The rooms were gorgeous and clean . We had complimentary wine and treats and even a computer to use . Beds comfy . Air con great . Right in the middle of the old quarter . Such a great location
Julia P. Par United States of America, 16. april 2016
Wonderful stay
6,7
The best hotel of our visit! Extremely clean and comfortable rooms and staff were fabulous - even surprised me with a cake on my birthday! So special.
Yan Y. Familie med ældre børn Hong Kong, 6. april 2016
Quite good
5,7
Perfect location. But then when it is rainy, the floor in Hanoi so as the entrance of the hotel is terrible. Service is nice. Breakfast is wonderful
1 - 5 af 5 anmeldelser
Essence Hanoi Hotel & Spa HanoiEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ReceptionEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefraEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ButikkerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefraEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - FaciliteterEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B08