Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Essence Hanoi Hotel & Spa

22 Ta Hien Street, Hoan Kiem District, Gamle Kvarter, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Reception Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet udefra Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefra Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Butikker Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa
Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefra Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badeværelse
Område: Gamle Kvarter Antal værelser: 20
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

9,2

fra 477
anmeldelser

Værdi for pengene
9,2
Beliggenhed
9,4
Personalet
9,4
Hotellets stand/rengøring
9,4
Værelsets komfort/standard
9,2
Mad/spisning
8,8
Alle anmeldelser (477)
Sorter efter:
Pernille N. Par Denmark, 4. maj 2015
Smuk oplevelse, fantastisk service & sød personale

Beliggenhed, service og værelset
9
Personalet var meget hjælpsom og gjorde deres ypperste for at vi fik en god oplevelse, hvilket vi gjorde. Der var intet at sætte en finger på og vi er ovenud tilfredse også set i lyset af hvor meget vi fik for pengene 😃
Indberet denne anmeldelse
Soeren B. Familie med små børn Denmark, 8. februar 2013
Perfekt start i Hanoi

Sød og hjælpsom personale, god morgenmad, god beliggenhed, gode værelser
9,7
Vi bookede dette hotel som vores første destination da vi kom fra dk til Vietnam. Det er virkelig en perfekt start. Godt hotel, god morgenmad og sød og meget hjælpsom personale.
Indberet denne anmeldelse
Camilla S. Par Denmark, 31. januar 2013
Skønt hotel

Deres morgenbuffet
7,7
Deres morgenbuffet foregår i røgfrie omgivelser. Betjeningen er høflig og korrekt. De forstår at sætte gæsten i centrum.
Indberet denne anmeldelse
Camilla S. Par Denmark, 27. januar 2013
Serviceminded personel

Beliggenhed - Personalet
8,3
Hotellet er et dejligt hotel. Med pragtfulde værelser. Eneste minus er dog, at når man via hotellet bestiller en privat bil til f.eks. Ha Long Bay, leverer hotellet en rygerbil - Altså en bil hvor der tidligere er blevet røget i. Det er kikset.
Indberet denne anmeldelse
Anne-Marie N. Par Denmark, 25. juni 2012
Fremragende hotel med central placering

Centralt, super service, rent og pænt, flot morgenmadsbuffet
10
Vi boede på et deluxe værelse, men så også et standard værelse. Begge typer havde en meget høj standard.
Indberet denne anmeldelse
George M. Familie med ældre børn United States of America, 15. juli 2015
Great boutique hotel in the heart of Hanoi

Location, service, comfort
8,3
It started out a bit rocky. I had booked the family room (two connected rooms) for our family of four through Priceline (but which then kicks over to Agoda). The rate as I was given to understand was for four persons. However, Priceline's website would only allow you to select two persons for the family room (other sites like Agoda will allow four). Therefore, when we arrived the hotel asked us to pay extra (breakfast) for the two additional persons in our group. After some lengthy discussion with the hotel they agreed to waive the extra charge. This problem was entirely due to Priceline's web feature that will not allow selection of more than 2 persons for a room. With everything set right we got about enjoying our rooms and stay in Hanoi. The location of the hotel is great within the heart of the Old Quarter and easy walking distance to Lake Hoan Kiem. The rooms were very clean and comfortable. The breakfast buffet selection was great with lots of fresh fruits and Vietnamese specialties. The staff were very attentive. I would stay here again should I be in Hanoi. A minor annoyance at the end. The hotel wanted us to wait during check out so that they could ostensibly check our room for any items we may have left behind, but I am sure it was to see if we had made off with any of the hotel's things. But even with that my family and I loved our stay at the Essence.
Indberet denne anmeldelse
Andrea K. Par Australia, 13. juli 2015
Great hotel

Location service and restaurant are all fabulous
10
The experience was really good. Staff were helpful and the rooms are quiet and had a comfortable bed
Indberet denne anmeldelse
Omer D. Par Israel, 9. juli 2015
Great hotel

Service, travel agent
9,3
Indberet denne anmeldelse
Audrey H. Par United States of America, 6. juli 2015
Great Location! Great Service!

Location, friendly staff, comfort
9,3
We loved the Essence Hotel. It was clean and friendly and we were treated very well when we arrived and the entire time we were there. Really amazing service. Food was nice although we only had the breakfast there.
Indberet denne anmeldelse
Sureka Y. Par Singapore, 4. juli 2015
Lovely hotel

Rooms were comfortable and quiet. Location was ideal. Staff were very helpful and friendly.
9,7
Room was really relaxing and quiet. Location was perfect. Staff were very helpful and friendly.They help us get tickets for the water puppet show.Everything was walking distance. I liked that they had a laptop in the room for us to use.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Essence Hanoi Hotel & Spa HanoiEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ReceptionEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet udefraEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefraEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ButikkerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefraEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badeværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B05