eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Essence Hanoi Hotel

22 Ta Hien Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem Distrikt - Gamle Kvarter, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet indefra Essence Hanoi Hotel Hanoi - Indgang Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Buffet Essence Hanoi Hotel Hanoi - Buffet Essence Hanoi Hotel Hanoi - Buffet Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse
Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Lobby Essence Hanoi Hotel Hanoi - Reception Essence Hanoi Hotel Hanoi - Lobby
Område: Hoan Kiem Distrikt - Gamle Kvarter Antal værelser: 20
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

9,2

baseret på 360 anmeldelser

Værdi for pengene
9,2
Beliggenhed
9,4
Personalet
9,3
Hotellets stand/rengøring
9,4
Værelsets komfort/standard
9,3
Mad/spisning
8,9
Alle anmeldelser (360)
Sorter efter:
Soeren B. Familie med små børn Denmark, 8. februar 2013
Perfekt start i Hanoi

Sød og hjælpsom personale, god morgenmad, god beliggenhed, gode værelser
9,7
Vi bookede dette hotel som vores første destination da vi kom fra dk til Vietnam. Det er virkelig en perfekt start. Godt hotel, god morgenmad og sød og meget hjælpsom personale.
Camilla S. Par Denmark, 31. januar 2013
Skønt hotel

Deres morgenbuffet
7,7
Deres morgenbuffet foregår i røgfrie omgivelser. Betjeningen er høflig og korrekt. De forstår at sætte gæsten i centrum.
Camilla S. Par Denmark, 27. januar 2013
Serviceminded personel

Beliggenhed - Personalet
8,3
Hotellet er et dejligt hotel. Med pragtfulde værelser. Eneste minus er dog, at når man via hotellet bestiller en privat bil til f.eks. Ha Long Bay, leverer hotellet en rygerbil - Altså en bil hvor der tidligere er blevet røget i. Det er kikset.
Anne-Marie N. Par Denmark, 25. juni 2012
Fremragende hotel med central placering

Centralt, super service, rent og pænt, flot morgenmadsbuffet
10
Vi boede på et deluxe værelse, men så også et standard værelse. Begge typer havde en meget høj standard.
Carsten H. Forretningsrejsende Germany, 26. august 2014
Botique hotel with excellent service

Nice and clean hotel, great and central location
9,7
I stayed the first time in this hotel but surely not the last time. The hotel is very well done up, small but individual. The rooms are nice and functional and service is excellent. Highly recommendable...
Eunjung Y. Rejsende alene South Korea, 24. august 2014
VERY GOOD

location, food and staff performance
10
it was really nice stay. Location is good and staffs are kind and helped me a lot. i'd like to stay again if i have a chance to go Hanoi.
Nam D. Rejsende alene Singapore, 23. august 2014
Good value, clean, well located hotel

Value for money, location, cleanliness
9,3
I enjoyed my stay at the hotel. Staffs are friendly. Room is clean. Really good for value. In the central of all the night activities yet it is quiet in the room. My rating for the food does not justify the food btw, i did not eat at the hotel.
Hue L. Par Vietnam, 6. august 2014
Excellent

Clean room, great service, good location
9,7
I am satisfied with everything at the hotel
Norman P. Par Australia, 31. juli 2014
The Essence of Excellence

the friendly service, the excellent cuisine highlighting upper end Vietnamese food, superb location
10
From the attentive greeting, informative check in and impressive room, our stay started well and continued to be high standard. We were given a comprehensive map of the city which made sightseeing easy. The staff were always friendly yet unobtrusive. The facilities in the room including a laptop of we had needed it were excellent - all the usual items , safe, robes, slippers, coffee, toiletries all top class. Thoroughly recommended
Shoo P. Gruppe Singapore, 22. juli 2014
Neat cozy establishment

Friendliness of staff, location, value for money
8,3
Cozy "boutique" style hotel. located here local eateries and money changer (Adjacent street) near night market.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Essence Hanoi Hotel HanoiEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet indefraEssence Hanoi Hotel Hanoi - IndgangEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - LobbyEssence Hanoi Hotel Hanoi - ReceptionEssence Hanoi Hotel Hanoi - LobbyEssence Hanoi Hotel Hanoi - Pub/LoungeEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet udefraEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - Mad og drikkeEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet indefraEssence Hanoi Hotel Hanoi - Butikker


AS-AGWEB-3A05