Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Essence Hanoi Hotel

22 Ta Hien Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem Distrikt - Gamle Kvarter, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet indefra Essence Hanoi Hotel Hanoi - Indgang Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Buffet Essence Hanoi Hotel Hanoi - Buffet Essence Hanoi Hotel Hanoi - Buffet Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse
Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Lobby Essence Hanoi Hotel Hanoi - Reception Essence Hanoi Hotel Hanoi - Lobby
Beliggenhed: Hoan Kiem Distrikt - Gamle Kvarter Antal værelser: 20
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

9,3

baseret på 328 anmeldelser

Værdi for pengene
9,2
Beliggenhed
9,4
Personale
9,3
Hotellets stand/rengøring
9,4
Værelsets komfort/standard
9,3
Mad/spisning
8,9
Alle anmeldelser (328)
Soeren B. Familie med små børn Denmark, 8. februar 2013
Perfekt start i Hanoi

Sød og hjælpsom personale, god morgenmad, god beliggenhed, gode værelser
9,7
Vi bookede dette hotel som vores første destination da vi kom fra dk til Vietnam. Det er virkelig en perfekt start. Godt hotel, god morgenmad og sød og meget hjælpsom personale.
Camilla S. Par Denmark, 31. januar 2013
Skønt hotel

Deres morgenbuffet
7,7
Deres morgenbuffet foregår i røgfrie omgivelser. Betjeningen er høflig og korrekt. De forstår at sætte gæsten i centrum.
Camilla S. Par Denmark, 27. januar 2013
Serviceminded personel

Beliggenhed - Personalet
8,3
Hotellet er et dejligt hotel. Med pragtfulde værelser. Eneste minus er dog, at når man via hotellet bestiller en privat bil til f.eks. Ha Long Bay, leverer hotellet en rygerbil - Altså en bil hvor der tidligere er blevet røget i. Det er kikset.
Anne-Marie N. Par Denmark, 25. juni 2012
Fremragende hotel med central placering

Centralt, super service, rent og pænt, flot morgenmadsbuffet
10
Vi boede på et deluxe værelse, men så også et standard værelse. Begge typer havde en meget høj standard.
Delia B. Par Australia, 3. april 2014
Great

Staff Food Location
10
Maureen M. Par Canada, 2. april 2014
Great staff and wonderful location

Staff location and restaurant
9,7
We loved the hotel. The staff was very helpful - arranged guides, spa appointments, drivers and any tickets we wanted
Neil F. Par United Kingdom, 27. marts 2014
Great Choice in Hanoi!

Location, Staff, Room Comfort.
9,7
We really enjoyed our stay at the Essence. We couldn't have asked for anything more from the staff or the hotel. It was perfect to explore the old quarter, which incidentally great for walking, shopping and some fine street food to be had.
Neil F. Par United Kingdom, 25. marts 2014
Great choice of Hotel!

Staff, Location, Restaurant.
10
We had a wonderful time at the Essence hotel. We loved every minute of Hanoi. The staff were exceptional, always trying to help and make your stay comfortable. If ever we are in Hanoi again we will definitely stay here again!
Mengxi W. Par China, 22. marts 2014
very centrally located

great location
9,3
the Hotel is right in the centre of the night pub/bar area. The room is nice and clean although it is not the biggest. The wall between the other room is bit thin so that at 1am we can hear the neighbour's TV quite clearly. But otherwise, all things are perfect!
Michelle M. Par Australia, 20. marts 2014
An excellent choice

Best three things were the friendly helpful, professional staff, the central location in the heart of cultural and historical activities, and the excellent value of this boutique hotel.
9,3
Our stay was excellent. From the moment we arrived we were happy with all aspects of the hotel. The rooms were comfortable and very clean. Nice pillows and beds. The staff were very professional but friendly and went out of their way to help us transfer to another hotel with no extra charge and promptly. They also arranged a private car and driver to Halong Bay with no problems. I would recommend a stay at Hanoi Essence and thought the price of the hotel was so cheap and does not reflect the five star service. Essence also used their own bathroom toiletries in beautiful stoneware bottles as part of an environmentally friendly approach - they are way ahead of the rest of Vietnam. Thanks for the stay!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Essence Hanoi Hotel HanoiEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet indefraEssence Hanoi Hotel Hanoi - IndgangEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - LobbyEssence Hanoi Hotel Hanoi - ReceptionEssence Hanoi Hotel Hanoi - LobbyEssence Hanoi Hotel Hanoi - Pub/LoungeEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet udefraEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - Badeværelse


AS-AGWEB-3B08