eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Essence Hanoi Hotel

22 Ta Hien Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem Distrikt - Gamle Kvarter, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet indefra Essence Hanoi Hotel Hanoi - Indgang Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Buffet Essence Hanoi Hotel Hanoi - Buffet Essence Hanoi Hotel Hanoi - Buffet Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse
Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Lobby Essence Hanoi Hotel Hanoi - Reception Essence Hanoi Hotel Hanoi - Lobby
Område: Hoan Kiem Distrikt - Gamle Kvarter Antal værelser: 20
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

9,2

baseret på 346 anmeldelser

Værdi for pengene
9,2
Beliggenhed
9,4
Personalet
9,3
Hotellets stand/rengøring
9,4
Værelsets komfort/standard
9,3
Mad/spisning
8,9
Alle anmeldelser (346)
Sorter efter:
Soeren B. Familie med små børn Denmark, 8. februar 2013
Perfekt start i Hanoi

Sød og hjælpsom personale, god morgenmad, god beliggenhed, gode værelser
9,7
Vi bookede dette hotel som vores første destination da vi kom fra dk til Vietnam. Det er virkelig en perfekt start. Godt hotel, god morgenmad og sød og meget hjælpsom personale.
Camilla S. Par Denmark, 31. januar 2013
Skønt hotel

Deres morgenbuffet
7,7
Deres morgenbuffet foregår i røgfrie omgivelser. Betjeningen er høflig og korrekt. De forstår at sætte gæsten i centrum.
Camilla S. Par Denmark, 27. januar 2013
Serviceminded personel

Beliggenhed - Personalet
8,3
Hotellet er et dejligt hotel. Med pragtfulde værelser. Eneste minus er dog, at når man via hotellet bestiller en privat bil til f.eks. Ha Long Bay, leverer hotellet en rygerbil - Altså en bil hvor der tidligere er blevet røget i. Det er kikset.
Anne-Marie N. Par Denmark, 25. juni 2012
Fremragende hotel med central placering

Centralt, super service, rent og pænt, flot morgenmadsbuffet
10
Vi boede på et deluxe værelse, men så også et standard værelse. Begge typer havde en meget høj standard.
Chandra M. Familie med ældre børn India, 8. juli 2014
a 5 star hotel in a 3 star space

service location breakfast
9,3
Brilliant
Neil T. Par United Kingdom, 7. juli 2014
Great value for money

Location, food, friendly staff
9,7
This hotel is great value for money. Located within the old quarter close to shops and a short distance to Hoan Kiem lake. Staff were very friendly and helpful. They would try to sell tours/packages, just like all the other hotels in Vietnam, but you could always give them a polite no. Staff organised a taxi for us to the train station (45000-50000 dong) and confirmed our taxi to Sa Pa. The room was cosy, hot water for the shower and complimentary fruit and water provided. Bed linen was a bit rough. Food at breakfast was excellent. We dined several times there for dinner too -service and food again were excellent.
Aya T. Forretningsrejsende Japan, 30. juni 2014
Almos all the staff was really nice, except one

Very convenient, Cozy rooms, nice breakfast
8
I was really impressed by almost all the staff except one person. I really like this hotel, but this staff asked me very arrogantly many times which hotel I will go after this one. He asked me very large voice in arrogant way, which made me very uncomfortable, it is my business where to go next, and he should not have asked me many times. If this things did not happen, I gave 5 for all the ranks for my stay for the price.
Andre K. Par Germany, 23. juni 2014
Great Hotel - Great Service

The room (as the hotel itself) was well equipped and clean with a nice traditional touch to it. The food was also very good. Above all though, we were very impressed with the service.
9,7
Amazingly friendly, courteous and capable staff, clean rooms, good breakfast and other dishes. All this in combination with a ideal location in the heart of Hanoi. Great value for money - 100% recommendation!
Erick S. Gruppe Mexico, 15. juni 2014
Great hotel

Service Great! Room Modern tidy, Internet and beat restauran!
10
Beware with agoda type of room. Was charged 10 dollars for extra person each night. Orher than that Great!
Alan S. Par Australia, 6. juni 2014
An oasis in old Hanoi with great cafe-restaurant

Good value, great restaurant, friendly staff
10
We stayed two nights in a standard room then went to Halong Bay for two nights and returned to Essence Hotel for one night in a suite. The extra space in the suite was luxury after the cabin on the boat cruise.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Essence Hanoi Hotel HanoiEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet indefraEssence Hanoi Hotel Hanoi - IndgangEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - LobbyEssence Hanoi Hotel Hanoi - ReceptionEssence Hanoi Hotel Hanoi - LobbyEssence Hanoi Hotel Hanoi - Pub/LoungeEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet udefraEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - Mad og drikkeEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet indefraEssence Hanoi Hotel Hanoi - Butikker


AS-AGWEB-3A07