eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Essence Hanoi Hotel

22 Ta Hien Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem Distrikt - Gamle Kvarter, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet indefra Essence Hanoi Hotel Hanoi - Indgang Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Buffet Essence Hanoi Hotel Hanoi - Buffet Essence Hanoi Hotel Hanoi - Buffet Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse
Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel Hanoi - Lobby Essence Hanoi Hotel Hanoi - Reception Essence Hanoi Hotel Hanoi - Lobby
Område: Hoan Kiem Distrikt - Gamle Kvarter Antal værelser: 20
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

9,2

baseret på 393 anmeldelser

Værdi for pengene
9,2
Beliggenhed
9,4
Personalet
9,3
Hotellets stand/rengøring
9,4
Værelsets komfort/standard
9,2
Mad/spisning
8,9
Alle anmeldelser (393)
Sorter efter:
Soeren B. Familie med små børn Denmark, 8. februar 2013
Perfekt start i Hanoi

Sød og hjælpsom personale, god morgenmad, god beliggenhed, gode værelser
9,7
Vi bookede dette hotel som vores første destination da vi kom fra dk til Vietnam. Det er virkelig en perfekt start. Godt hotel, god morgenmad og sød og meget hjælpsom personale.
Camilla S. Par Denmark, 31. januar 2013
Skønt hotel

Deres morgenbuffet
7,7
Deres morgenbuffet foregår i røgfrie omgivelser. Betjeningen er høflig og korrekt. De forstår at sætte gæsten i centrum.
Camilla S. Par Denmark, 27. januar 2013
Serviceminded personel

Beliggenhed - Personalet
8,3
Hotellet er et dejligt hotel. Med pragtfulde værelser. Eneste minus er dog, at når man via hotellet bestiller en privat bil til f.eks. Ha Long Bay, leverer hotellet en rygerbil - Altså en bil hvor der tidligere er blevet røget i. Det er kikset.
Anne-Marie N. Par Denmark, 25. juni 2012
Fremragende hotel med central placering

Centralt, super service, rent og pænt, flot morgenmadsbuffet
10
Vi boede på et deluxe værelse, men så også et standard værelse. Begge typer havde en meget høj standard.
Charles B. Forretningsrejsende United States of America, 26. september 2014
Middle of old town decent place

Location if you like beer hoi / old town, comfortable bed, good service
7,7
Stay was fine, comfortable bed, everything works, place is worth fifty a night. You can find places for half the price in the area, but they are worth only half the price. If you want a reasonable price in old town, with a certain level of comfort, this is a good choice.
Fiona B. Rejsende alene Australia, 25. september 2014
Friendly haven in heart of old town

Friendly service, proximity to sights and places to eat, comfortable and clean rooms
9,3
The staff were outstanding - extremely helpful and friendly. Always ready and willing to offer suggestions on what to do and local places to eat. We loved the location - so convenient to main sights and vibrant local scene plus places to eat. Great local 'cafe' across street.
Peter M. Rejsende alene United Kingdom, 25. september 2014
Excellent Hotel in good area

Cleanliness, staff friendliness & Location
10
Thoroughly enjoyed my 3 day stay at the Essence Hotel, staff were very friendly and did everything they could to make our stay great. The hotel is in a good central area in old town and near to many attractions. Restaurant food was excellent.
Joshua N. Par Australia, 25. september 2014
Top Spot in Old Quarter of Hanoi

The service from Stephen and Lavendar at reception desk; that it was at centre of action
9,7
Just loved the experience - from when met at doors off hectic street action; any matters were quickly dealt with; staff loved discussions to improve their English; that they all remembered our names and room number made a wonderful personal touch.
Derek M. Par United Kingdom, 23. september 2014
Extra helping of essence excellence

staff, food and comfort
10
This was our second Essence hotel during our stay in Vietnam and it was superb. It is in a very central location in a good area - very busy with hustle and bustle outside but calm and peaceful inside. The staff could not be more attentive or friendly or helpful and the food was excellent. I could not fault it!
Jodie I. Par Australia, 23. september 2014
Amazing hotel! Loved it!

Beautiful room, awesome location and wonderful staff!
10
Amazing! Staff so friendly and professional and were so helpful! The food there is amazing and service at the restaurant was wonderful! Excellent location in the old quarter and as soon as you walk out in the street your emmerses in Hanoi life! Loved drinking beer on street and the shopping! Our only regret is we couldn't stay there longer! Will be back for sure :)

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Essence Hanoi Hotel HanoiEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet indefraEssence Hanoi Hotel Hanoi - IndgangEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - LobbyEssence Hanoi Hotel Hanoi - ReceptionEssence Hanoi Hotel Hanoi - LobbyEssence Hanoi Hotel Hanoi - Pub/LoungeEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet udefraEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - Mad og drikkeEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet indefraEssence Hanoi Hotel Hanoi - Butikker


AS-AGWEB-3B03