eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Estrel Hotel

Sonnenallee 225, Neukölln, Berlin, Tyskland 12057 (Se kort)

Book nu!

Estrel Hotel Berlin - Restaurant Estrel Hotel Berlin - Hotellet udefra Estrel Hotel Berlin - Hotellet udefra Estrel Hotel Berlin - Hotellet udefra Estrel Hotel Berlin - Hotellet udefra Estrel Hotel Berlin - Suite Estrel Hotel Berlin - Suite Estrel Hotel Berlin - Suite Estrel Hotel Berlin - Gæsteværelse Estrel Hotel Berlin - Reception Estrel Hotel Berlin - Lobby Estrel Hotel Berlin - Restaurant Estrel Hotel Berlin - Pub/Lounge Estrel Hotel Berlin - Restaurant Estrel Hotel Berlin - Restaurant Estrel Hotel Berlin - Spa
Estrel Hotel Berlin - Business Center Estrel Hotel Berlin - Dansesal Estrel Hotel Berlin - Hotellet udefra Estrel Hotel Berlin - Gæsteværelse Estrel Hotel Berlin - Gæsteværelse Estrel Hotel Berlin - Gæsteværelse Estrel Hotel Berlin - Suite Estrel Hotel Berlin - Suite Estrel Hotel Berlin - Suite Estrel Hotel Berlin - Lobby Estrel Hotel Berlin - Lobby Estrel Hotel Berlin - Lobby
Område: Neukölln Antal værelser: 1125

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

baseret på 70 anmeldelser

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
6,4
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (70)
Sorter efter:
Mathias K. Familie med små børn Denmark, 28. september 2014
Dyrt

De tager penge for alt
3,3
19 euro pr. person for morgenmad, 18 euro for parkering i døgnet, ting på minibarregningen vi ikke har spist. Stedet minder mest om en pengemaskine, hvor du hele tiden skal betale ekstra. Skuffende
Camilla M. Rejsende alene Denmark, 10. august 2013
Komfortabelt

Værelset, personalet, morgenmaden
9,3
Lige perfekt til denne tur. Det var nemt at få svar på spørgsmål, udvalget til morgenbuffeten var enormt, der var gode faciliteter i lobbyen.
Poul M. Rejsende alene Sweden, 2. november 2012
Dejligt hotel - venligt personale - fine værelser

Hyggelig stort lobbyområde hvor man kan sidde og hygge
8,3
Meget positiv til dette hotel. Havde et dejligt ophold i et meget fint go rent dobbeltværelse. Eneste minus var at morgenmad ikke var med i min pris, men det var vel for at jeg havde fået en "Hot Deal"
Fay Y. Gruppe Taiwan, 10. juni 2014
ideal place for events and business convention

economy friendly for business travel, multi functional banqueting hall, good service
6,3
we were there for a 3 days convention, room was clean and good service,
May E. Rejsende alene Taiwan, 8. juni 2014
It is nice to live close to the Karmapa teaching

The Italian food is very delicious and it is very good to live close to Karmapa teaching but surprised that the room is without coffee or tea pot ,the location is a bit distance from all the tourist p
7
I was not informed about the different charge for the wifi so was charged for extra for the high speed charge. It would be nice if this info is advised to the customers beforehand. As we can imagine during conference ,there is always a lot of people so keep the info clear would ve good to avoid complaint. Really surprised a 4 star hotel does not provide coffee or teac pot in the room. Glad I brought my own... However,it was nice I had a room with view of the canel.
Fay Y. Gruppe Taiwan, 6. juni 2014
great for business convention

the hotel is great for business conventions with a huge space
6
Yang P. Forretningsrejsende Taiwan, 18. marts 2014
Good Hotel, Distant from downtown

clean room, kind reception person, foods are fine
8
Masao H. Forretningsrejsende Japan, 16. oktober 2013
The entertainment in Dinner was interesting.

Quiet and a breakfast space have large. clean room.
8,3
Since a receipt cannot be obtained from this website, I am troubled. Only the extended receipt for one night was able to be got in Estrel Hotel.
Belinda H. Forretningsrejsende United Kingdom, 4. september 2013
Business and conference hotel

modern, large
7,3
Large, modern business and conference hotel. Does what it says on the tin.
Mariola P. Par Poland, 18. august 2013
Good value for money

Nice design, comfortable room, fast room service
8
It was ok during the stay. Also I left there my charger and they manage to gave me back it.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Estrel Hotel BerlinEstrel Hotel Berlin - RestaurantEstrel Hotel Berlin - Hotellet udefraEstrel Hotel Berlin - Hotellet udefraEstrel Hotel Berlin - Hotellet udefraEstrel Hotel Berlin - Hotellet udefraEstrel Hotel Berlin - SuiteEstrel Hotel Berlin - SuiteEstrel Hotel Berlin - SuiteEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - ReceptionEstrel Hotel Berlin - LobbyEstrel Hotel Berlin - RestaurantEstrel Hotel Berlin - Pub/LoungeEstrel Hotel Berlin - RestaurantEstrel Hotel Berlin - RestaurantEstrel Hotel Berlin - SpaEstrel Hotel Berlin - Business CenterEstrel Hotel Berlin - DansesalEstrel Hotel Berlin - Hotellet udefraEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - SuiteEstrel Hotel Berlin - SuiteEstrel Hotel Berlin - SuiteEstrel Hotel Berlin - LobbyEstrel Hotel Berlin - LobbyEstrel Hotel Berlin - LobbyEstrel Hotel Berlin - RestaurantEstrel Hotel Berlin - LobbyEstrel Hotel Berlin - SuiteEstrel Hotel Berlin - SuiteEstrel Hotel Berlin - SuiteEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - Pub/LoungeEstrel Hotel Berlin - RestaurantEstrel Hotel Berlin - Pub/LoungeEstrel Hotel Berlin - SpaEstrel Hotel Berlin - HaveEstrel Hotel Berlin - RestaurantEstrel Hotel Berlin - RestaurantEstrel Hotel Berlin - FitnessrumEstrel Hotel Berlin - RestaurantEstrel Hotel Berlin - Pub/LoungeEstrel Hotel Berlin - RestaurantEstrel Hotel Berlin - SpaEstrel Hotel Berlin - Hotellet udefraEstrel Hotel Berlin - Kaffebar/CaféEstrel Hotel Berlin - Pub/LoungeEstrel Hotel Berlin - RestaurantEstrel Hotel Berlin - RestaurantEstrel Hotel Berlin - DansesalEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - RestaurantEstrel Hotel Berlin - RestaurantEstrel Hotel Berlin - Pub/LoungeEstrel Hotel Berlin - Hotellet udefraEstrel Hotel Berlin - RestaurantEstrel Hotel Berlin - HaveEstrel Hotel Berlin - SpaEstrel Hotel Berlin - Sport og aktiviteterEstrel Hotel Berlin - HaveEstrel Hotel Berlin - MøderumEstrel Hotel Berlin - Badeværelse


AS-AGWEB-3A02