Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Estrel Hotel

Sonnenallee 225, Neukölln, Berlin, Tyskland 12057 (Se kort)

Book nu!

Estrel Hotel Berlin - Hotellet udefra Estrel Hotel Berlin - Gæsteværelse Estrel Hotel Berlin - Suite Estrel Hotel Berlin - Suite Estrel Hotel Berlin - Suite Estrel Hotel Berlin - Suite Estrel Hotel Berlin - Restaurant Estrel Hotel Berlin - Restaurant Estrel Hotel Berlin - Restaurant Estrel Hotel Berlin - Kaffebar/Café Estrel Hotel Berlin - Spa Estrel Hotel Berlin - Fitnessrum Estrel Hotel Berlin - Dansesal Estrel Hotel Berlin - Møderum Estrel Hotel Berlin - Sport og aktiviteter Estrel Hotel Berlin - Dansesal
Estrel Hotel Berlin - Dansesal Estrel Hotel Berlin - Dansesal Estrel Hotel Berlin - Møderum Estrel Hotel Berlin - Hotellet udefra Estrel Hotel Berlin - Hotellet udefra Estrel Hotel Berlin - Gæsteværelse Estrel Hotel Berlin - Gæsteværelse Estrel Hotel Berlin - Hotellet udefra Estrel Hotel Berlin - Hotellet udefra Estrel Hotel Berlin - Gæsteværelse Estrel Hotel Berlin - Møderum Estrel Hotel Berlin - Hotellet indefra
Område: Neukölln Antal værelser: 1125

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

fra 85
anmeldelser

Værdi for pengene
7,3
Beliggenhed
6,4
Personalet
7,8
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (85)
Sorter efter:
Mathias K. Familie med små børn Denmark, 28. september 2014
Dyrt

De tager penge for alt
3,3
19 euro pr. person for morgenmad, 18 euro for parkering i døgnet, ting på minibarregningen vi ikke har spist. Stedet minder mest om en pengemaskine, hvor du hele tiden skal betale ekstra. Skuffende
Indberet denne anmeldelse
Camilla M. Rejsende alene Denmark, 10. august 2013
Komfortabelt

Værelset, personalet, morgenmaden
9,3
Lige perfekt til denne tur. Det var nemt at få svar på spørgsmål, udvalget til morgenbuffeten var enormt, der var gode faciliteter i lobbyen.
Indberet denne anmeldelse
Poul M. Rejsende alene Sweden, 2. november 2012
Dejligt hotel - venligt personale - fine værelser

Hyggelig stort lobbyområde hvor man kan sidde og hygge
8,3
Meget positiv til dette hotel. Havde et dejligt ophold i et meget fint go rent dobbeltværelse. Eneste minus var at morgenmad ikke var med i min pris, men det var vel for at jeg havde fået en "Hot Deal"
Indberet denne anmeldelse
Adrian S. Rejsende alene Germany, 12. juli 2015
Simply perfect. They have everything!

Availability ,accommodation ,service
10
Clean rooms and building with plenty of space and very helpful staff. This hotel has everything you could need and want from a hotel. And for the money it's just about perfect. Except the parking isn't free. Maybe I didn't pay for it with my room purchase but that was the only surprise.
Indberet denne anmeldelse
Andrew S. Forretningsrejsende Singapore, 22. maj 2015
Great Conference Hotel

Space, Conference Location, Service.
7,3
Indberet denne anmeldelse
Hyewon C. Forretningsrejsende South Korea, 29. april 2015
nice hotel nice location

service
10
Indberet denne anmeldelse
Israel S. Rejsende alene Israel, 8. oktober 2014
Exelleny as usual

Comfort, room, food
9
Indberet denne anmeldelse
Fay Y. Gruppe Taiwan, 10. juni 2014
ideal place for events and business convention

economy friendly for business travel, multi functional banqueting hall, good service
6,3
we were there for a 3 days convention, room was clean and good service,
Indberet denne anmeldelse
Chun Y. Rejsende alene Taiwan, 9. juni 2014
Estrel Hotel

good service
8
Indberet denne anmeldelse
May E. Rejsende alene Taiwan, 8. juni 2014
It is nice to live close to the Karmapa teaching

The Italian food is very delicious and it is very good to live close to Karmapa teaching but surprised that the room is without coffee or tea pot ,the location is a bit distance from all the tourist p
7
I was not informed about the different charge for the wifi so was charged for extra for the high speed charge. It would be nice if this info is advised to the customers beforehand. As we can imagine during conference ,there is always a lot of people so keep the info clear would ve good to avoid complaint. Really surprised a 4 star hotel does not provide coffee or teac pot in the room. Glad I brought my own... However,it was nice I had a room with view of the canel.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Estrel Hotel BerlinEstrel Hotel Berlin - Hotellet udefraEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - SuiteEstrel Hotel Berlin - SuiteEstrel Hotel Berlin - SuiteEstrel Hotel Berlin - SuiteEstrel Hotel Berlin - RestaurantEstrel Hotel Berlin - RestaurantEstrel Hotel Berlin - RestaurantEstrel Hotel Berlin - Kaffebar/CaféEstrel Hotel Berlin - SpaEstrel Hotel Berlin - FitnessrumEstrel Hotel Berlin - DansesalEstrel Hotel Berlin - MøderumEstrel Hotel Berlin - Sport og aktiviteterEstrel Hotel Berlin - DansesalEstrel Hotel Berlin - DansesalEstrel Hotel Berlin - DansesalEstrel Hotel Berlin - MøderumEstrel Hotel Berlin - Hotellet udefraEstrel Hotel Berlin - Hotellet udefraEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - Hotellet udefraEstrel Hotel Berlin - Hotellet udefraEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - MøderumEstrel Hotel Berlin - Hotellet indefraEstrel Hotel Berlin - Hotellet udefraEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - Hotellet udefraEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - IndgangEstrel Hotel Berlin - MøderumEstrel Hotel Berlin - DansesalEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - Rekreative FaciliteterEstrel Hotel Berlin - DansesalEstrel Hotel Berlin - Rekreative FaciliteterEstrel Hotel Berlin - DansesalEstrel Hotel Berlin - Rekreative FaciliteterEstrel Hotel Berlin - Rekreative FaciliteterEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - Pub/LoungeEstrel Hotel Berlin - Rekreative FaciliteterEstrel Hotel Berlin - DansesalEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - GæsteværelseEstrel Hotel Berlin - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B05