eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

F1 Hotel Manila

32nd St. Bonifacio Global City, Bonifacio Global City / The Fort, Manila, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Best Western Premier F1 Hotel
F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Omgivelser F1 Hotel Manila Manila - Omgivelser F1 Hotel Manila Manila - Omgivelser F1 Hotel Manila Manila - Hotellet indefra F1 Hotel Manila Manila - Lobby F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Buffet
F1 Hotel Manila Manila - Spa F1 Hotel Manila Manila - Lobby F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Fitnessrum F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool
Område: Bonifacio Global City / The Fort Antal værelser: 243
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 2027 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,6
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (2027)
Sorter efter:
John C. Familie med små børn Denmark, 24. december 2013
Bekvemt

Børnevenlig pool område, værelsets størrelse og indretning.
5,7
Baren ved poolen laver nogle seriøst tynde drinks - alkoholen er formodentlig udvandet.
Ritchel A. Par Denmark, 3. september 2013
god beliggenhed

god beliggenhed, billigt, store værelser
7
vi blev behandlet fint, store værelser fin lounge med flot udsigt over byen......
Susanne F. Par Denmark, 1. januar 2013
Støjende hotel med acceptable værelser

Den venlige og hjælpsomme service
6
Det er et hotel med megen støj. Udefra stammer det fra diverse nærliggende højhusbyggerier og et meget trafikeret lyskryds. Hertil kommer, at værelserne er udstyret med billige parketgulve, der får naboerne til at lyde som inkarnerede stepdansere, hvis ikke de bevæger sig rundt uden fodtøj.
Tip om Hoteldetaljer: Bed om et stille værelse højt oppe i bygningen og med udsigt til High Steet. Husk høreværn.
Susanne F. Par Denmark, 22. december 2012
Støjende hotel

Smilende betjening
6,3
Der er ganske meget støj i området i form af store byggeprojekter og meget trafik. Samtidig smækker dørene til værelserne, hvor der ikke er tæpper på gulvene, så al trafik ind og i de omkringliggende værelser er en belastning - specielt naturligvis når det foregår om natten.
Tip om Hoteldetaljer: Husk at anmode om et stille værelse. Vores første værelse lå på 10. etage og det var et mareridt. Senere blev vi flyttet til 14. etage og det hjalp på trafikstøjen. Det er en god ide at medbringe ørepropper.
Vincent C. Forretningsrejsende United States of America, 20. september 2014
Convenient & Very Well Trained Staff

Location, Staff, Room
9
Gwendolyn G. Forretningsrejsende Philippines, 17. september 2014
Rooms are cozy...clean. Design is great!

Good value for money...clean...accessible to anything...
10
Great!!!
Sian L. Forretningsrejsende Singapore, 17. september 2014
Cockroaches, flooded toilets
5
Not the first time I stayed here but certainly one of the worst. One of my colleague's room on 28th floor was infested with cockroaches. My bathroom was flooded with stagnant water (that smelled). I ordered an airport transfer for my morning flight the next day + sandwich pack, didn't happen. My colleagues airport transfer at noon, also didn't happen. Previous trip I did not give a review but that trip I needed a non smoking room, I waited from 11:45pm till 1am for one. The staff did give me a free massage voucher (guess its to make up).
Henrik L. Par Denmark, 15. september 2014
A so so experience..

The room, then staff , the loaction
6,7
We generally had a nice stay and the staff were nice. We stayed in the best suite room category on a couples getaway and the room was definitely nice. On the negative side, the towels were smelly and old (even the new batch we got smelled like p.. especially after it got wet), and the food was generally way under par. I hope thy fix this and then we will consider to go back for another try...
Ashley S. Gruppe Philippines, 14. september 2014
Conveniently Located Hotel at the Fort

Wifi, Location, Rooms
8
We enjoyed our stay at the F1 Hotel due to its location at the Fort, it's spacious rooms and free wifi. Whenever we decide to have a staycation, we usually pick F1 hotel!
Camille G. Par Philippines, 14. september 2014
Best hotel I've ever been to

free upgrade, nice hotel
9,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

F1 Hotel Manila ManilaF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - OmgivelserF1 Hotel Manila Manila - OmgivelserF1 Hotel Manila Manila - OmgivelserF1 Hotel Manila Manila - Hotellet indefraF1 Hotel Manila Manila - LobbyF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - BuffetF1 Hotel Manila Manila - SpaF1 Hotel Manila Manila - LobbyF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - FitnessrumF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - MøderumF1 Hotel Manila Manila - MøderumF1 Hotel Manila Manila - MøderumF1 Hotel Manila Manila - Møderum


AS-AGWEB-3A07