eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

F1 Hotel Manila

32nd St. Bonifacio Global City, Bonifacio Global City / The Fort, Manila, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Best Western Premier F1 Hotel
F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Hotellet indefra F1 Hotel Manila Manila - Lobby F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Buffet F1 Hotel Manila Manila - Spa F1 Hotel Manila Manila - Lobby F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse
F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Fitnessrum F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool
Område: Bonifacio Global City / The Fort Antal værelser: 243
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 2098 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,6
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (2098)
Sorter efter:
John C. Familie med små børn Denmark, 24. december 2013
Bekvemt

Børnevenlig pool område, værelsets størrelse og indretning.
5,7
Baren ved poolen laver nogle seriøst tynde drinks - alkoholen er formodentlig udvandet.
Ritchel A. Par Denmark, 3. september 2013
god beliggenhed

god beliggenhed, billigt, store værelser
7
vi blev behandlet fint, store værelser fin lounge med flot udsigt over byen......
Susanne F. Par Denmark, 1. januar 2013
Støjende hotel med acceptable værelser

Den venlige og hjælpsomme service
6
Det er et hotel med megen støj. Udefra stammer det fra diverse nærliggende højhusbyggerier og et meget trafikeret lyskryds. Hertil kommer, at værelserne er udstyret med billige parketgulve, der får naboerne til at lyde som inkarnerede stepdansere, hvis ikke de bevæger sig rundt uden fodtøj.
Tip om Hoteldetaljer: Bed om et stille værelse højt oppe i bygningen og med udsigt til High Steet. Husk høreværn.
Susanne F. Par Denmark, 22. december 2012
Støjende hotel

Smilende betjening
6,3
Der er ganske meget støj i området i form af store byggeprojekter og meget trafik. Samtidig smækker dørene til værelserne, hvor der ikke er tæpper på gulvene, så al trafik ind og i de omkringliggende værelser er en belastning - specielt naturligvis når det foregår om natten.
Tip om Hoteldetaljer: Husk at anmode om et stille værelse. Vores første værelse lå på 10. etage og det var et mareridt. Senere blev vi flyttet til 14. etage og det hjalp på trafikstøjen. Det er en god ide at medbringe ørepropper.
Orlando P. Rejsende alene Canada, 25. oktober 2014
A

S
8,3
D
Sinchai L. Familie med små børn Thailand, 22. oktober 2014
Good location

location was good place was clean
8,3
Leslie R. Rejsende alene Philippines, 20. oktober 2014
excellent

food, location and comfortable room.
8
I would come back and stay at F1 Hotel.
Irish V. Familie med små børn Philippines, 19. oktober 2014
Satisfied Customer

Good food, big room, good custet service
7,3
Our stay in F1 Hotel were good. The staff are accomodating, foods are great, although the wifi connections are not that good, there were times we cannot connect to internet especially inside our room.
Johnson C. Par Malaysia, 19. oktober 2014
Just Ok

Central location
7
Was ok until when room was cleaned only at 6.15 pm. This was after I have to remind the management twice. I asked to speak to the GM but I was refused. Before I checked out, i filled out a feedback form attention to Mr Co, the GM and was assured I will be contacted by him but unfortunately, after a week, my feedback went unattended. The Duty Managers seemed to be powerless to handle an issue like this yet refused me to raise to Mr Co directly even over the phone. Very protective staff
Kenneth D. Rejsende alene United States of America, 18. oktober 2014
Nice

Good, great, will stay again
9,3
Excelkent

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

F1 Hotel Manila ManilaF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - Hotellet indefraF1 Hotel Manila Manila - LobbyF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - BuffetF1 Hotel Manila Manila - SpaF1 Hotel Manila Manila - LobbyF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - FitnessrumF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - MøderumF1 Hotel Manila Manila - MøderumF1 Hotel Manila Manila - MøderumF1 Hotel Manila Manila - Møderum


AS-AGWEB-3C01