Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

F1 Hotel Manila

32nd St. Bonifacio Global City, Bonifacio Global City, Manila, Filippinerne

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,9

baseret på 2902 anmeldelser

4 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,6
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (2902)
Sortér efter:
John C. Familie med små børn Denmark, 24. december 2013
Bekvemt

Børnevenlig pool område, værelsets størrelse og indretning.
5,7
Baren ved poolen laver nogle seriøst tynde drinks - alkoholen er formodentlig udvandet.
Indberet denne anmeldelse
Ritchel A. Par Denmark, 3. september 2013
god beliggenhed

god beliggenhed, billigt, store værelser
7
vi blev behandlet fint, store værelser fin lounge med flot udsigt over byen......
Indberet denne anmeldelse
Susanne F. Par Denmark, 1. januar 2013
Støjende hotel med acceptable værelser

Den venlige og hjælpsomme service
6
Det er et hotel med megen støj. Udefra stammer det fra diverse nærliggende højhusbyggerier og et meget trafikeret lyskryds. Hertil kommer, at værelserne er udstyret med billige parketgulve, der får naboerne til at lyde som inkarnerede stepdansere, hvis ikke de bevæger sig rundt uden fodtøj.
Tip om Hoteldetaljer: Bed om et stille værelse højt oppe i bygningen og med udsigt til High Steet. Husk høreværn.
Indberet denne anmeldelse
Susanne F. Par Denmark, 22. december 2012
Støjende hotel

Smilende betjening
6,3
Der er ganske meget støj i området i form af store byggeprojekter og meget trafik. Samtidig smækker dørene til værelserne, hvor der ikke er tæpper på gulvene, så al trafik ind og i de omkringliggende værelser er en belastning - specielt naturligvis når det foregår om natten.
Tip om Hoteldetaljer: Husk at anmode om et stille værelse. Vores første værelse lå på 10. etage og det var et mareridt. Senere blev vi flyttet til 14. etage og det hjalp på trafikstøjen. Det er en god ide at medbringe ørepropper.
Indberet denne anmeldelse
Aviram R. Forretningsrejsende Philippines, 7. februar 2016
average hotel

location location location
7
the stay was ok but not more. i stayed there 3 times for a few days only because there are not many options around. the hotel is not more than average. i had a very strong smell of BO in the restroom of two of my room that they couldn't get rid of. no hot water in the sink, room service is very slow
Indberet denne anmeldelse
Shelly M. Gruppe United States of America, 31. januar 2016
Great location, just ok hotel

Location, size of room, Location
7,3
I stayed at this hotel with 5 girlfriends. We loved the location to High Street (easy to walk). The size of the City Suite rooms was great, 2 double beds and a couch area, where we could hang out. The extra bed is definitely not great, no comforter, but the hotel compensated us for this and will hopefully improve. I thought breakfast was just ok. Decent selection but not the greatest quality that I expected for the caliber of a hotel. Also, the elevators and floors seemed dated and worn out, so some maintenance could be done to improve this hotel. Overall, we had a nice stay and the staff were good.
Indberet denne anmeldelse
Annette S. Gruppe Philippines, 29. januar 2016
Locked in the bathroom

Location
7
Horrible
Indberet denne anmeldelse
Richard B. Par United States of America, 28. januar 2016
In Manila 3 weeks, the worst place

Location, Spa, Location
5,7
This is definitely not 4 star. The room is large but dark like a cave. The quality of the furniture is low class. The bed was comfortable bit the place could have been cleaner. If you are looking for quality, this is not it.
Indberet denne anmeldelse
Michael O. Forretningsrejsende Singapore, 28. januar 2016
Comfortable hotel in a good location

Location, comfort and service
7,3
I was given a bigger and more comfortable room than my previous stay in F1 Hotel Manila so this time round it was a bit more pleasant. The hotel staff are courteous. The room is clean although I find it not as well lit as I would like. I have another complaint regarding the room - the toiletries are below par, look very cheap. However, the hotel is right in the centre of the city so it's very convenient, near shops and restaurants as well as the major office buildings. The main SM Aura shopping mall and Market Market are about a 10-minute walk away through Bonifacio High Street.
Indberet denne anmeldelse
Stanislav M. Par Bulgaria, 23. januar 2016
F1

Location, Location, Location
8
Indberet denne anmeldelse
1 - 4 af 4 anmeldelser
F1 Hotel Manila ManilaF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - Hotellet indefraF1 Hotel Manila Manila - LobbyF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - BuffetF1 Hotel Manila Manila - SpaF1 Hotel Manila Manila - LobbyF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - FitnessrumF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - MøderumF1 Hotel Manila Manila - MøderumF1 Hotel Manila Manila - MøderumF1 Hotel Manila Manila - MøderumF1 Hotel Manila Manila - Attraktioner i nærhedenF1 Hotel Manila Manila - Attraktioner i nærhedenF1 Hotel Manila Manila - Attraktioner i nærhedenF1 Hotel Manila Manila - Attraktioner i nærhedenF1 Hotel Manila Manila - Attraktioner i nærhedenF1 Hotel Manila Manila - Attraktioner i nærhedenF1 Hotel Manila Manila - OmgivelserF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - FitnessrumF1 Hotel Manila Manila - SpaF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - FitnessrumF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - FitnessrumF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - FitnessrumF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - Hotellet udefraF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C03