eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

F1 Hotel Manila

32nd St. Bonifacio Global City, Bonifacio Global City / The Fort, Manila, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Best Western Premier F1 Hotel
F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Omgivelser F1 Hotel Manila Manila - Omgivelser F1 Hotel Manila Manila - Omgivelser F1 Hotel Manila Manila - Hotellet indefra F1 Hotel Manila Manila - Lobby F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Buffet
F1 Hotel Manila Manila - Spa F1 Hotel Manila Manila - Lobby F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Fitnessrum F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool
Område: Bonifacio Global City / The Fort Antal værelser: 243
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 1950 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,6
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (1950)
Sorter efter:
John C. Familie med små børn Denmark, 24. december 2013
Bekvemt

Børnevenlig pool område, værelsets størrelse og indretning.
5,7
Baren ved poolen laver nogle seriøst tynde drinks - alkoholen er formodentlig udvandet.
Ritchel A. Par Denmark, 3. september 2013
god beliggenhed

god beliggenhed, billigt, store værelser
7
vi blev behandlet fint, store værelser fin lounge med flot udsigt over byen......
Susanne F. Par Denmark, 1. januar 2013
Støjende hotel med acceptable værelser

Den venlige og hjælpsomme service
6
Det er et hotel med megen støj. Udefra stammer det fra diverse nærliggende højhusbyggerier og et meget trafikeret lyskryds. Hertil kommer, at værelserne er udstyret med billige parketgulve, der får naboerne til at lyde som inkarnerede stepdansere, hvis ikke de bevæger sig rundt uden fodtøj.
Tip om Hoteldetaljer: Bed om et stille værelse højt oppe i bygningen og med udsigt til High Steet. Husk høreværn.
Susanne F. Par Denmark, 22. december 2012
Støjende hotel

Smilende betjening
6,3
Der er ganske meget støj i området i form af store byggeprojekter og meget trafik. Samtidig smækker dørene til værelserne, hvor der ikke er tæpper på gulvene, så al trafik ind og i de omkringliggende værelser er en belastning - specielt naturligvis når det foregår om natten.
Tip om Hoteldetaljer: Husk at anmode om et stille værelse. Vores første værelse lå på 10. etage og det var et mareridt. Senere blev vi flyttet til 14. etage og det hjalp på trafikstøjen. Det er en god ide at medbringe ørepropper.
Ong T. Forretningsrejsende Singapore, 20. august 2014
Lousy hotel in a terrible location

In global city, beside St Luke hospital and near Macdonalds
4,3
The hotel lift is terrible. I had to wait for 20mins just to get back to my room. The traffic is very heavy to leave or enter global city.
Shane B. Par Australia, 15. august 2014
Feeling let down

Comfortable bed, clean and tidy room, location
7,3
The hotel needs some improvement. We stayed in a fort suite room which was nice however we had no mini bar and the coffee supplied was not replenished at all during our three day stay. The room service menu pricing does not reflect the prices charged yet the menu says that all tax and service charges are inclusive. This is not good enough. We ordered room service a number of times and everytime we had to ask for salt, pepper, butter and sugar. The price charged for the food is quite high yet what is delivered is below standard. I've stayed in many hotels in the Philippines and was let down at the F1 and will stay elsewhere next time.
Kit M. Forretningsrejsende Hong Kong, 10. august 2014
Good location

Good location , tidy & clean hotel
7,7
This is a good location hotel for all businessman, can reach everywhere & can have verious kind of food nearby.
Martin S. Par Philippines, 9. august 2014
i'll never go back to this hotel

it's near s&r, and it's in bgc
4,3
i won't go back to this hotel here is the reasons why: 1. as soon as entered the room i saw a cockroach on top of the study table 2. food is bad, i ordered there mushroom ravioli and it looks like soup!!!, burger was good but not cooked the why i requested it. because of this incident they upgraded us in a one bedroom suite but still there where problems. 3. i was walking barefoot in the room and my foot turned greyish because of dust 4. at around 11pm i heard women shouting outside our room and when i peaked there where girls screaming and laughing, i complained and they sent a security officer but after an hour or i could here them again. 5. elevator system s big time 6. food in the breakfast buffet is so so this hotel is a fail!!!
Gladys E. Familie med små børn Philippines, 9. august 2014
Relaxing Place

Check-in staff, room (city suite) and food
9,3
It was a great stay. Staffs are very accomodating. Food was good. Proximity of the place is perfect. A great place to relax with the family.
Ryan T. Par Philippines, 9. august 2014
Recommended

Location, Room, Comfortable
8,3
Very good!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

F1 Hotel Manila ManilaF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - OmgivelserF1 Hotel Manila Manila - OmgivelserF1 Hotel Manila Manila - OmgivelserF1 Hotel Manila Manila - Hotellet indefraF1 Hotel Manila Manila - LobbyF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - BuffetF1 Hotel Manila Manila - SpaF1 Hotel Manila Manila - LobbyF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - FitnessrumF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - MøderumF1 Hotel Manila Manila - MøderumF1 Hotel Manila Manila - MøderumF1 Hotel Manila Manila - Møderum


AS-AGWEB-3C03