eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

F1 Hotel Manila

32nd St. Bonifacio Global City, Bonifacio Global City / The Fort, Manila, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Best Western Premier F1 Hotel

F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Omgivelser F1 Hotel Manila Manila - Omgivelser F1 Hotel Manila Manila - Omgivelser F1 Hotel Manila Manila - Hotellet indefra F1 Hotel Manila Manila - Lobby F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Buffet
F1 Hotel Manila Manila - Spa F1 Hotel Manila Manila - Lobby F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Fitnessrum F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool
Område: Bonifacio Global City / The Fort Antal værelser: 243
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 1901 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,6
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (1901)
Sorter efter:
John C. Familie med små børn Denmark, 24. december 2013
Bekvemt

Børnevenlig pool område, værelsets størrelse og indretning.
5,7
Baren ved poolen laver nogle seriøst tynde drinks - alkoholen er formodentlig udvandet.
Ritchel A. Par Denmark, 3. september 2013
god beliggenhed

god beliggenhed, billigt, store værelser
7
vi blev behandlet fint, store værelser fin lounge med flot udsigt over byen......
Susanne F. Par Denmark, 1. januar 2013
Støjende hotel med acceptable værelser

Den venlige og hjælpsomme service
6
Det er et hotel med megen støj. Udefra stammer det fra diverse nærliggende højhusbyggerier og et meget trafikeret lyskryds. Hertil kommer, at værelserne er udstyret med billige parketgulve, der får naboerne til at lyde som inkarnerede stepdansere, hvis ikke de bevæger sig rundt uden fodtøj.
Tip om Hoteldetaljer: Bed om et stille værelse højt oppe i bygningen og med udsigt til High Steet. Husk høreværn.
Susanne F. Par Denmark, 22. december 2012
Støjende hotel

Smilende betjening
6,3
Der er ganske meget støj i området i form af store byggeprojekter og meget trafik. Samtidig smækker dørene til værelserne, hvor der ikke er tæpper på gulvene, så al trafik ind og i de omkringliggende værelser er en belastning - specielt naturligvis når det foregår om natten.
Tip om Hoteldetaljer: Husk at anmode om et stille værelse. Vores første værelse lå på 10. etage og det var et mareridt. Senere blev vi flyttet til 14. etage og det hjalp på trafikstøjen. Det er en god ide at medbringe ørepropper.
Juergen R. Forretningsrejsende Germany, 24. juli 2014
New hotel in Fort Bonifacio

Spacious room, comfortable bed, good variety and quality of food at breakfast
7,7
The best thing on this stay was that I received a free upgrade to a suite. It is always nice if you move from the living room to the bed room to sleep. I also felt that on this visit, the quality and variety of the food were significantly better compared to my previous trip. I have to say though that this was in line with a significant increase in price as compared to the last time. The price is now really in a range where the expectations have to be higher but all in all, I was very satisfied with my overall experience.
Pei S. Forretningsrejsende Singapore, 23. juli 2014
Not too bad

location, service, clean.
6
Evangeline V. Familie med små børn Philippines, 20. juli 2014
enjoy and relaxing

spacious room. attentive staff and high speed internet
8,3
good
Catherine K. Familie med små børn Philippines, 19. juli 2014
It was okay, not top notch as other makati hotels

hassle free check in and check out, good location, free room upgrade
5,7
We booked a room for my overnight birthday staycation. Since this hotel was in BGC we thought we will be wowed by the experience. It was not top notch but it was not also disappointing. Good things: 1. Breakfast spread is great for its price. 2. We were treated to a surprise upgrade (because our reserved room was not available, so great luck I guess) 3. Beds were comfortable and room looked clean For improvement: 1. Furnishings looked cheap 2. Toiletries are very basic 3. Towels really needs to be changed. Looks overused and looks more gray than white. 4. Hotel staff could still use more training in customer service (except for the restaurant staff who were very accommodating) 5. Pool had no heater, it was super cold!!! 6. No life guard on duty Overall, it was an okay hotel. There are more hotels (3-4 star) hotels who offer the same amenities at a cheaper price. Those with the same price offer better amenities and services.
John K. Gruppe United States of America, 19. juli 2014
Poor food, poor service, uncomfortable bed, slow i

Great location
5,3
Fell way below expectations based on location and quality of review. Good thing new hotels are almost ready for occupancy.
Tan T. Forretningsrejsende Singapore, 18. juli 2014
Very slow lift, shower water temp cannot control

Reasonably central location
6
The room was noisy - you can hear running sound all the time. Power outage, very slow lifts and Shower water - only either very cold or very hot to cook yourselves. I won't go back again.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

F1 Hotel Manila ManilaF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - OmgivelserF1 Hotel Manila Manila - OmgivelserF1 Hotel Manila Manila - OmgivelserF1 Hotel Manila Manila - Hotellet indefraF1 Hotel Manila Manila - LobbyF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - BuffetF1 Hotel Manila Manila - SpaF1 Hotel Manila Manila - LobbyF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - FitnessrumF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - MøderumF1 Hotel Manila Manila - MøderumF1 Hotel Manila Manila - MøderumF1 Hotel Manila Manila - Møderum


AS-AGWEB-3B03