eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

F1 Hotel Manila

32nd St. Bonifacio Global City, Bonifacio Global City / The Fort, Manila, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Best Western Premier F1 Hotel
F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Hotellet indefra F1 Hotel Manila Manila - Lobby F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Buffet
F1 Hotel Manila Manila - Spa F1 Hotel Manila Manila - Lobby F1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse F1 Hotel Manila Manila - Fitnessrum F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool F1 Hotel Manila Manila - Swimmingpool F1 Hotel Manila Manila - Møderum F1 Hotel Manila Manila - Møderum F1 Hotel Manila Manila - Møderum
Område: Bonifacio Global City / The Fort Antal værelser: 243
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 2488 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,6
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (2488)
Sorter efter:
John C. Familie med små børn Denmark, 24. december 2013
Bekvemt

Børnevenlig pool område, værelsets størrelse og indretning.
5,7
Baren ved poolen laver nogle seriøst tynde drinks - alkoholen er formodentlig udvandet.
Ritchel A. Par Denmark, 3. september 2013
god beliggenhed

god beliggenhed, billigt, store værelser
7
vi blev behandlet fint, store værelser fin lounge med flot udsigt over byen......
Susanne F. Par Denmark, 1. januar 2013
Støjende hotel med acceptable værelser

Den venlige og hjælpsomme service
6
Det er et hotel med megen støj. Udefra stammer det fra diverse nærliggende højhusbyggerier og et meget trafikeret lyskryds. Hertil kommer, at værelserne er udstyret med billige parketgulve, der får naboerne til at lyde som inkarnerede stepdansere, hvis ikke de bevæger sig rundt uden fodtøj.
Tip om Hoteldetaljer: Bed om et stille værelse højt oppe i bygningen og med udsigt til High Steet. Husk høreværn.
Susanne F. Par Denmark, 22. december 2012
Støjende hotel

Smilende betjening
6,3
Der er ganske meget støj i området i form af store byggeprojekter og meget trafik. Samtidig smækker dørene til værelserne, hvor der ikke er tæpper på gulvene, så al trafik ind og i de omkringliggende værelser er en belastning - specielt naturligvis når det foregår om natten.
Tip om Hoteldetaljer: Husk at anmode om et stille værelse. Vores første værelse lå på 10. etage og det var et mareridt. Senere blev vi flyttet til 14. etage og det hjalp på trafikstøjen. Det er en god ide at medbringe ørepropper.
Massimo C. Forretningsrejsende Italy, 16. april 2015
just location

location and staff
6,3
Weird hotel, breackfast very basic, lifts will take a lot of patience, small gym and outdoor area / pool. But location is good and rooms confortable. Overall correct but a bit overpriced and do not expect charme lol
Michelle T. Familie med små børn Philippines, 13. april 2015
value for money

nice pool, spacious room and affordable food. though I don't find the bathroom super clean.
9,3
It was good, hotel staff were accommodating, complimentary breakfast sumptuous. Nice location since it is a walking distance from different shopping mall ang bars. I may say it is a safe environment 'cause my hubby and i took a walk from a bar (k pub) to hotel👍
Jocelyn A. Familie med ældre børn United States of America, 13. april 2015
Home Away From Home

Courteous & Friendly Staff, Quiet & Comfortable Ambience of the Rooms, Wide variety of food choices( and we were oy there for breakfast!)
10
This is our 2nd time and we wouldn't have come back if we were not very satisfied with the hotel. Staff is very helpful and always courteous & friendly, the rooms are comfortable & clean, it is pleasantly almost serene. We only stayed overnight both times but we were impressed with a very wide selection of breakfast food items and how savory the dishes were. It also is a plus that we get excellent service for a great price! Keep up the good work F1! Thank you!
Pebles F. Familie med ældre børn Philippines, 12. april 2015
Thumbs up!

• From a deluxe room, I had an upgrade to City Suite with same rate 👍. Friendly Staff. Very accesible and convinient location.
9,3
Marc T. Rejsende alene Germany, 10. april 2015
Pool is in the shade the whole day

Staff is friendly. Location is very good And it's easy to find
5,7
Not impressed. Strange smell in the hotel and rooms. Hardly any fruits and the pool is in the shade the whole day. There is a 24/7 construction side next door
Cezar C. Par Philippines, 9. april 2015
excellent stay at F1 hotel

excellent food, courteous and kind personnel, beautiful and comfortable room
10
Had a very comfortable and relaxing stay

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

F1 Hotel Manila ManilaF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - Hotellet indefraF1 Hotel Manila Manila - LobbyF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - BuffetF1 Hotel Manila Manila - SpaF1 Hotel Manila Manila - LobbyF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - FitnessrumF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - MøderumF1 Hotel Manila Manila - MøderumF1 Hotel Manila Manila - MøderumF1 Hotel Manila Manila - MøderumF1 Hotel Manila Manila - Attraktioner i nærhedenF1 Hotel Manila Manila - Attraktioner i nærhedenF1 Hotel Manila Manila - Attraktioner i nærhedenF1 Hotel Manila Manila - Attraktioner i nærhedenF1 Hotel Manila Manila - Attraktioner i nærhedenF1 Hotel Manila Manila - Attraktioner i nærhedenF1 Hotel Manila Manila - OmgivelserF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - FitnessrumF1 Hotel Manila Manila - SpaF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - FitnessrumF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - FitnessrumF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - FitnessrumF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - SwimmingpoolF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - Hotellet udefraF1 Hotel Manila Manila - GæsteværelseF1 Hotel Manila Manila - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3B06