Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Fairmont Singapore

80 Bras Basah Road , Marina Bay, Singapore 189560 (Se kort)

Book nu!

Fairmont Singapore Singapore - Gæsteværelse Fairmont Singapore Singapore - Gæsteværelse Fairmont Singapore Singapore - Gæsteværelse Fairmont Singapore Singapore - Gæsteværelse Fairmont Singapore Singapore - Gæsteværelse Fairmont Singapore Singapore - Badeværelse Fairmont Singapore Singapore - Swimmingpool Fairmont Singapore Singapore - Restaurant Fairmont Singapore Singapore - Restaurant Fairmont Singapore Singapore - Møderum Fairmont Singapore Singapore - Dansesal Fairmont Singapore Singapore - Møderum Fairmont Singapore Singapore - Dansesal Fairmont Singapore Singapore - Dansesal Fairmont Singapore Singapore - Gæsteværelse Fairmont Singapore Singapore - Lobby
Fairmont Singapore Singapore - Restaurant Fairmont Singapore Singapore - Restaurant Fairmont Singapore Singapore - Restaurant Fairmont Singapore Singapore - Pub/Lounge Fairmont Singapore Singapore - Restaurant Fairmont Singapore Singapore - Restaurant Fairmont Singapore Singapore - Pub/Lounge Fairmont Singapore Singapore - Pub/Lounge Fairmont Singapore Singapore - Pub/Lounge Fairmont Singapore Singapore - Restaurant Fairmont Singapore Singapore - Restaurant Fairmont Singapore Singapore - Restaurant
Område: Marina Bay Antal værelser: 769

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,6

fra 2079
anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
9,3
Personalet
8,8
Hotellets stand/rengøring
8,9
Værelsets komfort/standard
8,9
Mad/spisning
7,9
Alle anmeldelser (2079)
Sorter efter:
Tom T. Par Denmark, 14. februar 2013
dejligt stille hotel trods størrelsen

cluben på fairmont er byder på top ti service i singapore
9,7
værelserene er pæne og der er alt hvad man forventer af et 5 stjernet hotel med det bedste ved hotellet er club level der er utrolig service jeg vil sige i top ti i Singapore og har prøvet dem alle selv om det er et stort hotel og ligger i samme bygning som Swissotel er der forbavsende fredeligt den generelle service på hotellet er også i top og bestemt i den bedre ende i Singapore
Indberet denne anmeldelse
Jofrijon S. Forretningsrejsende Indonesia, 24. august 2015
Excellent Service ... The Room is spacious

room, service, value for money
9
Indberet denne anmeldelse
Kang E. Rejsende alene Singapore, 16. august 2015
recommend to stay

Good location, good customer service
8
Everything is good except the pillow is too soft.
Indberet denne anmeldelse
Ong-On W. Par Thailand, 16. august 2015
good

clean near MRT
7
Indberet denne anmeldelse
Ulit T. Familie med små børn Thailand, 15. august 2015
Convenient

Convenient, room comfortable
8,3
Although we have young kids but we can sneak out to the connected mall easily.. On tired day, we can dinner at the mall
Indberet denne anmeldelse
Yiu W. Familie med små børn China, 14. august 2015
TOTALLY IS BETTER

GOOD LOCATION, CLEANLINESS AND MODERN ROOM IN NORTH TOWER
8,7
GOOD
Indberet denne anmeldelse
Yiu W. Familie med små børn China, 12. august 2015
GOOD LOCATION

GOOD LOCATION, BIG ROOM, CLEANLINESS
7,7
THE ROOM OF SOUTH TOWER A BIT OLD
Indberet denne anmeldelse
Duane A. Par Australia, 11. august 2015
Very average hotel
4,7
When a supposed five star hotel can't provide free wifi in your room, at the room tariffs they charge you have to ask yourself what is this hotel thinking? Upon check in we were told we had free access to two newspapers that could be accessed on line only to discover that Internet access is required in your room at an addition charge of $18 plus plus to read the free newspapers ?? Give me a break. To their credit though when we pointed this out we were given free internet access. My main point is in Singapore almost every restaurant, shopping mall, coffee shop and even budget hotels provide free wifi. Why can't a supposed five star hotel provide this basic service?
Indberet denne anmeldelse
Yulea X. Gruppe Singapore, 10. august 2015
Best hotel for comfort and spaciouness

Comfortable Bed and Furniture, Spacious Bathroom, Good In-Room Amenities,
9,7
Although the Faurmont has existed for some time previously being Westin, it is well maintained, the benefits is the large room as compared with newer hotels. Also the room design and furnishings are better quality. Its one of the most comfortable hotels in the city center.
Indberet denne anmeldelse
Zuliawati M. Familie med små børn Singapore, 10. august 2015
Spacious room a bonus!

Spacious room, attached public transport, kind and smiley staff
8
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Fairmont Singapore SingaporeFairmont Singapore Singapore - GæsteværelseFairmont Singapore Singapore - GæsteværelseFairmont Singapore Singapore - GæsteværelseFairmont Singapore Singapore - GæsteværelseFairmont Singapore Singapore - GæsteværelseFairmont Singapore Singapore - BadeværelseFairmont Singapore Singapore - SwimmingpoolFairmont Singapore Singapore - RestaurantFairmont Singapore Singapore - RestaurantFairmont Singapore Singapore - MøderumFairmont Singapore Singapore - DansesalFairmont Singapore Singapore - MøderumFairmont Singapore Singapore - DansesalFairmont Singapore Singapore - DansesalFairmont Singapore Singapore - GæsteværelseFairmont Singapore Singapore - LobbyFairmont Singapore Singapore - RestaurantFairmont Singapore Singapore - RestaurantFairmont Singapore Singapore - RestaurantFairmont Singapore Singapore - Pub/LoungeFairmont Singapore Singapore - RestaurantFairmont Singapore Singapore - RestaurantFairmont Singapore Singapore - Pub/LoungeFairmont Singapore Singapore - Pub/LoungeFairmont Singapore Singapore - Pub/LoungeFairmont Singapore Singapore - RestaurantFairmont Singapore Singapore - RestaurantFairmont Singapore Singapore - RestaurantFairmont Singapore Singapore - GæsteværelseFairmont Singapore Singapore - GæsteværelseFairmont Singapore Singapore - GæsteværelseFairmont Singapore Singapore - SpaFairmont Singapore Singapore - SpaFairmont Singapore Singapore - SpaFairmont Singapore Singapore - Badeværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A01