eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Foto Hotel

218/9 Kata – Saiyuan Road, A. Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Se kort)

Book nu!

Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Swimmingpool Foto Hotel Phuket - Swimmingpool Foto Hotel Phuket - Swimmingpool Foto Hotel Phuket - Swimmingpool Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Møderum Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant
Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Møderum Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby
Område: Kata Antal værelser: 79
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 959 anmeldelser

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
7,7
Personalet
8,5
Hotellets stand/rengøring
9,0
Værelsets komfort/standard
8,9
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (959)
Sorter efter:
Thomas L. Par Denmark, 1. februar 2015
Foto er gået ned i kvalitet

Værelset interiøret og udsigten
6,3
Det er anden gang vi bor her. Hotellets værelser er meget dejlige og udsigten er skøn. Vil man bo i ro og fred på Kata Beach så er det hotellet. MEN: Hotellets personale kan ikke tale engelsk - der er stort set ingen som kan gøre sig forståelig. Kvaliteten på morgenmaden er faldet drastisk i forhold til sidste år. På et 4 stjernet hotel servere man ikke kaffe eller sin juice i papkrus. Og kaffen var fra en automat som ikke virkede. Med andre ord - vi boede på Foto hotel i fire dage og fik ikke morgenkaffe. Personalet vidste det man gjorde ikke noget.
Mads P. Par Denmark, 19. november 2013
Fantastisk

Smuk udsigt, venlig personale, dejlige værelser
10
Erling N. Par Denmark, 8. marts 2013
dejlige værelser, smuk udsigt

Pool fantastisk udsigt
8
besværligt at komme til strand/by hotellet burde have bedre service vedr. kørsel til strand/by dyrt med taxi 200 bath
Warunpatr W. Par Thailand, 12. marts 2015
I love foto hotel very very

View and food and room
8,7
Michael W. Par United Kingdom, 11. marts 2015
Foto Hotel

Cleanliness. modern and perfect
8,7
Perfect
Sirilug P. Par Thailand, 11. marts 2015
nice place to stat

nice room , nice view , nice pool
3,7
Humaira J. Par Singapore, 8. marts 2015
It was a pleasant stay. Facilities were great!

Staff were helpful. Got into an accident and the staff immediately attended to our wound when they saw us limping.
9,3
Stay was fantastic. Worth the money the we paid for. Staff were helpful and well communicated in English.
Peter G. Par Australia, 27. februar 2015
Nice hotel. Staff not so good.

View
5,3
Was contacted by staff everyday of our stay demanding booking voucher even though they had all the information verifying we had booked and paid. They said we would have to pay again if we couldn't supply it. We gave them a copy on day 2 and then again on day 3 and then again on day 4 as they had obviously misplaced it at least 3 times. Only supplied 1 room key for 2 guests and refused to supply another with no reason. Whilst swimming one afternoon with a few other guest we were told we would have to pay each to swim in the pool. We told them we were guests and they refused to believe us. They insisted we confirm this and had to give all our details again and again.
Tung M. Par Hong Kong, 22. februar 2015
very nice ocean view and swimming pool

swimming pool, ocean view hotel room with balcony and spa massage
7,3
Nice and relaxing!
Maia R. Par Australia, 19. februar 2015
Perfect!

Location. Customer Service. The rooms!
10
Absolutely loved the service, all the staff. They were always polite and very accommodating. The hotel is just gorgeous as are the rooms, not to mention the balconys, private spas and the amazing views! Would highly recommend Foto Hotel to anyone.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Foto Hotel PhuketFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - SwimmingpoolFoto Hotel Phuket - SwimmingpoolFoto Hotel Phuket - SwimmingpoolFoto Hotel Phuket - SwimmingpoolFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - MøderumFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - MøderumFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - IndgangFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - Hotellet udefraFoto Hotel Phuket - IndgangFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - Hotellet udefraFoto Hotel Phuket - GæsteværelseFoto Hotel Phuket - GæsteværelseFoto Hotel Phuket - GæsteværelseFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - UdsigtFoto Hotel Phuket - SwimmingpoolFoto Hotel Phuket - GæsteværelseFoto Hotel Phuket - GæsteværelseFoto Hotel Phuket - Hotellet udefraFoto Hotel Phuket - UdsigtFoto Hotel Phuket - UdsigtFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - UdsigtFoto Hotel Phuket - Rekreative FaciliteterFoto Hotel Phuket - ReceptionFoto Hotel Phuket - GæsteværelseFoto Hotel Phuket - Hotellet indefraFoto Hotel Phuket - GæsteværelseFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - GæsteværelseFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - FitnessrumFoto Hotel Phuket - SwimmingpoolFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - SwimmingpoolFoto Hotel Phuket - IndgangFoto Hotel Phuket - SwimmingpoolFoto Hotel Phuket - Pub/LoungeFoto Hotel Phuket - GæsteværelseFoto Hotel Phuket - Hotellet indefraFoto Hotel Phuket - UdsigtFoto Hotel Phuket - IndgangFoto Hotel Phuket - ReceptionFoto Hotel Phuket - GæsteværelseFoto Hotel Phuket - SwimmingpoolFoto Hotel Phuket - GæsteværelseFoto Hotel Phuket - Hotellet indefraFoto Hotel Phuket - LuksusloungeFoto Hotel Phuket - FaciliteterFoto Hotel Phuket - FaciliteterFoto Hotel Phuket - SwimmingpoolFoto Hotel Phuket - UdsigtFoto Hotel Phuket - SwimmingpoolFoto Hotel Phuket - FaciliteterFoto Hotel Phuket - Restaurant


AS-AGWEB-3A06