Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Foto Hotel

218/9 Kata – Saiyuan Road, A. Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Se kort)

Book nu!

Foto Hotel Phuket - Udsigt Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Swimmingpool Foto Hotel Phuket - Swimmingpool Foto Hotel Phuket - Swimmingpool Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Møderum Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant
Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Møderum Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby
Område: Kata Antal værelser: 79

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

baseret på 1089 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
7,7
Personalet
8,5
Hotellets stand/rengøring
9,0
Værelsets komfort/standard
8,9
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (1089)
Sortér efter:
Thomas L. Par Denmark, 1. februar 2015
Foto er gået ned i kvalitet

Værelset interiøret og udsigten
6,3
Det er anden gang vi bor her. Hotellets værelser er meget dejlige og udsigten er skøn. Vil man bo i ro og fred på Kata Beach så er det hotellet. MEN: Hotellets personale kan ikke tale engelsk - der er stort set ingen som kan gøre sig forståelig. Kvaliteten på morgenmaden er faldet drastisk i forhold til sidste år. På et 4 stjernet hotel servere man ikke kaffe eller sin juice i papkrus. Og kaffen var fra en automat som ikke virkede. Med andre ord - vi boede på Foto hotel i fire dage og fik ikke morgenkaffe. Personalet vidste det man gjorde ikke noget.
Indberet denne anmeldelse
Mads P. Par Denmark, 19. november 2013
Fantastisk

Smuk udsigt, venlig personale, dejlige værelser
10
Indberet denne anmeldelse
Erling N. Par Denmark, 8. marts 2013
dejlige værelser, smuk udsigt

Pool fantastisk udsigt
8
besværligt at komme til strand/by hotellet burde have bedre service vedr. kørsel til strand/by dyrt med taxi 200 bath
Indberet denne anmeldelse
Chiayin W. Rejsende alene Taiwan, 22. januar 2016
The great and beautiful view.

The room,the view,breakfast
9
Indberet denne anmeldelse
Amanda K. Par Australia, 19. januar 2016
Beautiful view and room but needs improvement

Clean, Spacious, Unique
7
On arrival we had to wait a while for our room but there was a complimentary minibar in the lounge and we were free to roam around. We checked into our 'Deluxe Ocean View' room which had an impressive balcony, I loved the outdoor spa! The T.V was not working on arrival, so we had to call someone to come and fix it. Later on we decided to purchase the 'movie buffet' which provided us with unlimited movies for 24 hours, but it also stopped working shortly after. We were told that the system was down and we got a refund. We ordered in-room dining which arrived quickly, however all the lights went out in the area, so we had to eat in the dark with our phone flash lights. The lights eventually came back on but we didn't get any calls from front desk explaining the situation. We also discovered the water wasn't working, we called front desk to ask about this but they didn't let us know any details of when it will be fixed. So we were left testing the taps over and over again. We found it difficult to communicate with guest services as it seemed like they didn't understand what we were saying so we had to repeat ourselves. The next day since we were relaxing at the hotel and didn't want to go anywhere, we called front desk to ask if our room could be cleaned as soon as possible. We went out to the pool and restaurant for 3 hours and when we went back to our room it was still not cleaned. So we had to go out again for a few hours to wait again. On the plus side, we checked out at 12 and we were kindly allowed to stay in 'the process room' to relax before going to the airport-there was food, drinks, tv and showers. The buffet breakfast also had heaps of variety, we were very happy with this! A taxi to the airport took us an hr and a half and cost a fixed price of 1300THB. I would have to say there are lots of improvements to be made, but as this hotel is fairly new I'm sure they will get it to a 4 star hotel in the near future with customer feedback and self development.
Indberet denne anmeldelse
Yasar E. Rejsende alene United Kingdom, 18. januar 2016
Poor wifi, bad location and average foos

View
5
Not great. Overpriced and under delivered
Indberet denne anmeldelse
Jesse G. Par Australia, 29. december 2015
Honeymooners!

Great Staff, Pool View & Room!
9
Highly recommended, great ocean view, pool & room. Just be ready for a hike up the hill (they do have a free shuttle bus into town though!)
Indberet denne anmeldelse
Iguh P. Familie med ældre børn Indonesia, 29. december 2015
Best location to see Phuket from above

Location, Room, Cleanliness
8,7
Thematic Hotel
Indberet denne anmeldelse
Asakorn S. Gruppe Thailand, 15. december 2015
Great hotel with an amazing view

Trendy. View. Chic.
10
Had a great time.
Indberet denne anmeldelse
James L. Rejsende alene United States of America, 14. december 2015
Unbelievable Stay!

infinity pool, room, location
9
Truly great... staff was awesome, hotel is clean and modern, food in the restaurant is nice and the view from the pool is truly breathtaking. One small complaint... the bathrooms in the room are not ventilated. So, it constantly smells like you know what. They need to get this fixed.
Indberet denne anmeldelse
1 - 3 af 3 anmeldelser
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Foto Hotel PhuketFoto Hotel Phuket - UdsigtFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - SwimmingpoolFoto Hotel Phuket - SwimmingpoolFoto Hotel Phuket - SwimmingpoolFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - MøderumFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - MøderumFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - IndgangFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - Hotellet udefraFoto Hotel Phuket - IndgangFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - Hotellet udefraFoto Hotel Phuket - GæsteværelseFoto Hotel Phuket - GæsteværelseFoto Hotel Phuket - GæsteværelseFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - UdsigtFoto Hotel Phuket - SwimmingpoolFoto Hotel Phuket - GæsteværelseFoto Hotel Phuket - GæsteværelseFoto Hotel Phuket - Hotellet udefraFoto Hotel Phuket - UdsigtFoto Hotel Phuket - UdsigtFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - UdsigtFoto Hotel Phuket - Rekreative FaciliteterFoto Hotel Phuket - ReceptionFoto Hotel Phuket - GæsteværelseFoto Hotel Phuket - Hotellet indefraFoto Hotel Phuket - GæsteværelseFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - GæsteværelseFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - FitnessrumFoto Hotel Phuket - SwimmingpoolFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - SwimmingpoolFoto Hotel Phuket - IndgangFoto Hotel Phuket - SwimmingpoolFoto Hotel Phuket - Pub/LoungeFoto Hotel Phuket - GæsteværelseFoto Hotel Phuket - Hotellet indefraFoto Hotel Phuket - UdsigtFoto Hotel Phuket - IndgangFoto Hotel Phuket - ReceptionFoto Hotel Phuket - GæsteværelseFoto Hotel Phuket - SwimmingpoolFoto Hotel Phuket - GæsteværelseFoto Hotel Phuket - Hotellet indefraFoto Hotel Phuket - LuksusloungeFoto Hotel Phuket - FaciliteterFoto Hotel Phuket - FaciliteterFoto Hotel Phuket - SwimmingpoolFoto Hotel Phuket - UdsigtFoto Hotel Phuket - SwimmingpoolFoto Hotel Phuket - FaciliteterFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - Plantegninger


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C04