eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Fraser Place Kuala Lumpur

Lot 163 No 10 Jalan Perak, KLCC, Kuala Lumpur, Malaysia 50450 (Se kort)

Book nu!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Badeværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Reception Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Indgang Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Fitnessrum Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Møderum Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Indgang Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool
Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Møderum Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Reception
Område: KLCC Antal værelser: 316
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 2716 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,9
Personalet
8,6
Hotellets stand/rengøring
9,0
Værelsets komfort/standard
8,9
Mad/spisning
7,1
Alle anmeldelser (2716)
Sorter efter:
Nicole B. Gruppe Denmark, 28. februar 2012
Trendy hotel med god beliggenhed

Lækre store værelser, professionelt personale, infinity pool på taget
9,3
Skønt med fri adgang til fitness, roof top pool samt sauna- og dampbadsfaciliteter.
Bjarne G. Par Denmark, 5. februar 2012
Fantastisk. Centralt, høj service & lækre værelse

Stort set alt
9,3
Vil helt sikkert vælge fracer place en anden gang. Ca 110 dollars pr nat er en fin pris
Tip om Restaurant: Hotellets egen restaurant
Jakob N. Forretningsrejsende Denmark, 16. februar 2011
Lige ved KLCC, men lille pool og "tynd" morgenmad

Flink betjening
7,7
con. Flink og god betjening, man føler sig hjemme fra dag 1. Jeg fik straks eb låne paraply da det regnede og følte i det hele taget at jeg var en gæst man satte pris på, meget professionlt. Men dårlig morgenmad ifht. den normale standard i KL. Lille Pool. pro. God beliggenhed og ok værelse, uden at være prangede.
Lau B. Familie med små børn Singapore, 18. december 2014
Improvements needed

Location is good. 24hours gym thumb ups 👍. The Refresh room is fantastic. The room is spacious and neatly designed.
7
I feel the hotel is overrated as a 5 stars rating hotel. Overall, I would have rated it as a 3.5 or 4 stars hotel. There are only three lifts servicing the building( B3 car park to 30 floor). Upon checking out, I waited for full ten mins just to get to the B3 carpark from the checking out counter at level 2. First day when I checked in, I requested for a additional bed, I waited for 30 mins despite several calls to house keeping and reception to expedite the process. Each time I was told to wait and they will call me back. Eventually I have to give up and cancel off my requested as we were in the hurry to go out. No apology is given though for the long wait. Maybe I should be advised about the waiting time for a request in a five star hotel. Free wifi is on and off. I needed to call for help 2 times from the staff to rectify the problem during the two days stay. Most importantly, I had a complete black out in my room on the second day. It took a full 30 mins for the power supply to be resumed. This is the first time I have ever experienced in a hotel stay.
Jeremiah C. Forretningsrejsende Singapore, 17. december 2014
Excellent stay

Cleanliness, spacious, luxurious
9
It was fantastic. Every was good except for the food. The range of food available is quite small during breakfast, which was the only downside.
Nurulsyahidah D. Familie med små børn Singapore, 16. december 2014
excellent stay for families

Breakfast, Amenities, Spacious and clean rooms
9,7
I was extremely satisfied with my stay there. Will go back again with families and friends definitely.
Edgar T. Gruppe Singapore, 16. december 2014
Great Time at Fraser Place

Spacious, Close to the places of interest, Great service
9,3
Had a great time and a pleasant stay.
Yusliana L. Familie med små børn Indonesia, 15. december 2014
A happy stay for our short trip holiday

Clean, comfy and good location
9,7
We had great stay. Everything exceeded our expectation and we were so satisfied with the room and services. Will definitely go back and recommend to friends & families members.
Shamsul Z. Familie med små børn Malaysia, 14. december 2014
Nice & Spacious

Location, Complimentary facilities & Spacious room
7
Nice & modern room with plenty of complimentary facilities. The only setback was room not available even its already 3pm. Overall will return back.
Christopher A. Familie med ældre børn Philippines, 14. december 2014
Excellence in all aspect

cleanliness, big space. good location
9,7
it was superb. really enjoyed it and had lots of relaxation at the spas.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala LumpurFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BadeværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - ReceptionFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - IndgangFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - FitnessrumFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - MøderumFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - IndgangFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - MøderumFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - ReceptionFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3C08