eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Fraser Place Kuala Lumpur

Lot 163 No 10 Jalan Perak, KLCC, Kuala Lumpur, Malaysia 50450 (Se kort)

Book nu!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Badeværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Reception Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby
Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Indgang Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Fitnessrum Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefra Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Omgivelser Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Omgivelser Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Møderum Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefra Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Indgang Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse
Område: KLCC Antal værelser: 216
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 2346 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,9
Personale
8,6
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,9
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (2346)
Sorter efter:
Nicole B. Gruppe Denmark, 28. februar 2012
Trendy hotel med god beliggenhed

Lækre store værelser, professionelt personale, infinity pool på taget
9,3
Skønt med fri adgang til fitness, roof top pool samt sauna- og dampbadsfaciliteter.
Bjarne G. Par Denmark, 5. februar 2012
Fantastisk. Centralt, høj service & lækre værelse

Stort set alt
9,3
Vil helt sikkert vælge fracer place en anden gang. Ca 110 dollars pr nat er en fin pris
Tip om Restaurant: Hotellets egen restaurant
Jakob N. Forretningsrejsende Denmark, 16. februar 2011
Lige ved KLCC, men lille pool og "tynd" morgenmad

Flink betjening
7,7
con. Flink og god betjening, man føler sig hjemme fra dag 1. Jeg fik straks eb låne paraply da det regnede og følte i det hele taget at jeg var en gæst man satte pris på, meget professionlt. Men dårlig morgenmad ifht. den normale standard i KL. Lille Pool. pro. God beliggenhed og ok værelse, uden at være prangede.
Sheila S. Gruppe Philippines, 6. juli 2014
Relaxing

The Breakfast, amenities and internet connection
7,7
Anthony H. Par United Kingdom, 1. juli 2014
Good hotel, cold food let it down

The bed, roof top pool, city centre
7,7
Hotel is very modern. Lobby is great, reception staff friendly. Had fast check in. Upgraded room was given on request. Housekeeping was very good though a couple of items were forgotten during our month long stay but not a big concern. Main thing I was not pleased about was that the breakfast hot food items were not hot at all. Best to get a freshly cooked omelet at the egg station. Most staff very friendly. Pool staff must have missed out on the training day though. Great gym with good view.
Derek M. Par United Kingdom, 29. juni 2014
Excelent value

Room size, well apointed, great value
9,7
After years of staying in hundreds of hotels all over the world... this really is good value.. (the only thing I'd comment on is the speed and availability of the lifts)
Lecele R. Gruppe Singapore, 29. juni 2014
It was short but wonderful stay at Fraser Place KL

Very clean, close proximity to city attractions, accessible
8,3
Fraser Place KL is a wonderful stay and I would definitely stay here should I visit again. I was caught surprised when they charged 150Rm as incidental deposit upon check,in. Good thing I had dropped by money changer before heading to the hotel. Bit disappointing because this was not stated on booking details. It was also my first time to be asked of deposit at a hotel.
Andrew Y. Familie med små børn Australia, 29. juni 2014
Great hotel, great location!

Location, large clean room, good price
9,7
Fantastic stay. One of the best so far in Kuala Lumpur. Everything about the hotel is excellent. Only problem is the traffic in the area. For those like me who drive, it is a nightmare getting to the hotel in the evenings on Friday and Saturday because of the constant traffic jam.
Lye S. Par Malaysia, 28. juni 2014
nice

Hotel Condition/Cleanliness and Room Confor
9
nice place
Liew F. Gruppe Singapore, 28. juni 2014
Nice comfy. Clean. Beautiful . Near transport and

Clean big nice
8,7

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala LumpurFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BadeværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - ReceptionFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - IndgangFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - FitnessrumFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefraFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - OmgivelserFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - OmgivelserFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - MøderumFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellet udefraFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - IndgangFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A03