eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Fraser Place Kuala Lumpur

Lot 163 No 10 Jalan Perak, KLCC, Kuala Lumpur, Malaysia 50450 (Se kort)

Book nu!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Badeværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Reception Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Indgang Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Fitnessrum Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Møderum Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Indgang Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool
Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Møderum Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Reception
Område: KLCC Antal værelser: 316
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 2647 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,9
Personalet
8,6
Hotellets stand/rengøring
9,0
Værelsets komfort/standard
8,9
Mad/spisning
7,1
Alle anmeldelser (2647)
Sorter efter:
Nicole B. Gruppe Denmark, 28. februar 2012
Trendy hotel med god beliggenhed

Lækre store værelser, professionelt personale, infinity pool på taget
9,3
Skønt med fri adgang til fitness, roof top pool samt sauna- og dampbadsfaciliteter.
Bjarne G. Par Denmark, 5. februar 2012
Fantastisk. Centralt, høj service & lækre værelse

Stort set alt
9,3
Vil helt sikkert vælge fracer place en anden gang. Ca 110 dollars pr nat er en fin pris
Tip om Restaurant: Hotellets egen restaurant
Jakob N. Forretningsrejsende Denmark, 16. februar 2011
Lige ved KLCC, men lille pool og "tynd" morgenmad

Flink betjening
7,7
con. Flink og god betjening, man føler sig hjemme fra dag 1. Jeg fik straks eb låne paraply da det regnede og følte i det hele taget at jeg var en gæst man satte pris på, meget professionlt. Men dårlig morgenmad ifht. den normale standard i KL. Lille Pool. pro. God beliggenhed og ok værelse, uden at være prangede.
Pauline Y. Rejsende alene United Kingdom, 27. november 2014
Fraser Place KL

Accommodation, location and security
7
Clifford M. Forretningsrejsende United States of America, 27. november 2014
Nice Stay

Location, price, clean
9
Very nice.
Wai L. Forretningsrejsende Malaysia, 26. november 2014
Nice hotel, clean room.

clean room, location, price
3,7
one of the better one in kl so far...
Chee E. Familie med små børn Malaysia, 25. november 2014
We have extended our stay

Close to KLCC
8,3
We decided to extend our stay and got the shopping bag filled.
Koh C. Forretningsrejsende Singapore, 25. november 2014
Central location with good rooms

Price, room cleanliness and location
8,3
Considered value for money for location and room size, however, the front desk needs a lot more work as it is always crowded and one particular staff named imran needs to improve. Upon checking in, He was told that there are two bookings under the same name but did not put in any effort to find the other booking. Lifts were also slow, resulting in longer than usual waits for lifts to arrive but otherwise a small inconvenience. I am overall happy with my stay at Fraser place.
Jason D. Rejsende alene Australia, 24. november 2014
Home away from home

Room, Location, Staff
10
This apartment was fantastic although bed room got a little warm at night as the aircon didn't seem to be entering the room, perhaps I did something wrong. Otherwise room was big a spacious and it had cooking facilities and big fridge. It had roof top pool and it was close to shops only minutes away from KLCC.
Chee E. Familie med små børn Malaysia, 24. november 2014
Great location for us

Close to KLCC
9
Walking distance to KLCC! Clean and comfortable bed. We got a upgrade upon checking in, very much appreciated. Limited access at the front entrance for wheel chair or stroller.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala LumpurFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BadeværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - ReceptionFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - IndgangFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - FitnessrumFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - MøderumFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - IndgangFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - MøderumFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - ReceptionFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A01