eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Fraser Place Kuala Lumpur

Lot 163 No 10 Jalan Perak, KLCC, Kuala Lumpur, Malaysia 50450 (Se kort)

Book nu!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Badeværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Reception Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Indgang Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Fitnessrum Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Møderum Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Indgang Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool
Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Møderum Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Reception
Område: KLCC Antal værelser: 316
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 2626 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,9
Personalet
8,6
Hotellets stand/rengøring
9,0
Værelsets komfort/standard
8,9
Mad/spisning
7,1
Alle anmeldelser (2626)
Sorter efter:
Nicole B. Gruppe Denmark, 28. februar 2012
Trendy hotel med god beliggenhed

Lækre store værelser, professionelt personale, infinity pool på taget
9,3
Skønt med fri adgang til fitness, roof top pool samt sauna- og dampbadsfaciliteter.
Bjarne G. Par Denmark, 5. februar 2012
Fantastisk. Centralt, høj service & lækre værelse

Stort set alt
9,3
Vil helt sikkert vælge fracer place en anden gang. Ca 110 dollars pr nat er en fin pris
Tip om Restaurant: Hotellets egen restaurant
Jakob N. Forretningsrejsende Denmark, 16. februar 2011
Lige ved KLCC, men lille pool og "tynd" morgenmad

Flink betjening
7,7
con. Flink og god betjening, man føler sig hjemme fra dag 1. Jeg fik straks eb låne paraply da det regnede og følte i det hele taget at jeg var en gæst man satte pris på, meget professionlt. Men dårlig morgenmad ifht. den normale standard i KL. Lille Pool. pro. God beliggenhed og ok værelse, uden at være prangede.
Celia M. Par United Kingdom, 22. november 2014
Excellent location and good comofrtable room

Location , Room
9,3
Fraser Place is very well located and the rooms are extremely comfortable. My only criticism is that breakfast is very limited as it is halal. There should be more choice
Tanatip P. Forretningsrejsende Thailand, 20. november 2014
Staff not so respnsive

Location, price, facility
7
We have trouble on some issue and have beed requested their staff since first check in date. They said this needs to be discussed with reservation and it took them 3 days to resolve this for us while we have to repeated telling stories to the new PIC 4 times - really wasted of time and annoyying on their communication gap among themselves. i am still impress with room's condition but just their no service minded of their staff makes me disappointed on this repeated stay.
Ivy O. Familie med ældre børn Singapore, 19. november 2014
Excellent

Comfort and location
9,3
Excellent! Will definitely come back again.
Jason G. Rejsende alene Australia, 18. november 2014
Great place to stay, a bit hard to find at first

Location, price, staff
9,3
Abdulrahman S. Par Saudi Arabia, 18. november 2014
Rooms big and so clean, the staff were super,

Staff, clean room and the food
9,7
Very pleasant, I will come back next year and I will recommend my friend to stay in this hotel while they are in Kuala Lumpur
Jimmy L. Rejsende alene Australia, 17. november 2014
Best Serviced Apartment in KL

Great service, fantastic location & comfortable rooms
9
Second stay in one year from overseas says it all.
Christian K. Rejsende alene Germany, 17. november 2014
one of the cleanest Hotels ever

the room is spacious, clean and the staff is very friendly and helpfull
9,7
The Hotel is quiet new, the room is very well designed and spacious. It was very clean. Very rarely to have a clean room like that at an Hotel. The breakfast is small, maybe you can say simple, but there still is a choice and it´s always fresh. I liked it. The staff is friendly and helpful and make your stay comfortable. The SPA is nice, the only thing I missed was a bit more signs to find everything at the 18th floor. And I don´t know why, I missed some privacy at the Sauna-area. But it´s just my feeling maybe. At all, it is one of the nicest places to stay at in KL. Stay there and you will not be disappointed.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala LumpurFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BadeværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - ReceptionFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - IndgangFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - FitnessrumFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - MøderumFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - IndgangFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - MøderumFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - ReceptionFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A08