Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Fraser Place Kuala Lumpur

Lot 163 No 10 Jalan Perak, KLCC, Kuala Lumpur, Malaysia 50450 (Se kort)

Book nu!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Badeværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Reception Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Indgang Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Fitnessrum Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Møderum Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Indgang Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool
Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Swimmingpool Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse
Område: KLCC Antal værelser: 316
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

fra 3134
anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
9,0
Personalet
8,6
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,9
Mad/spisning
7,1
Alle anmeldelser (3134)
Sorter efter:
Nicole B. Gruppe Denmark, 28. februar 2012
Trendy hotel med god beliggenhed

Lækre store værelser, professionelt personale, infinity pool på taget
9,3
Skønt med fri adgang til fitness, roof top pool samt sauna- og dampbadsfaciliteter.
Bjarne G. Par Denmark, 5. februar 2012
Fantastisk. Centralt, høj service & lækre værelse

Stort set alt
9,3
Vil helt sikkert vælge fracer place en anden gang. Ca 110 dollars pr nat er en fin pris
Tip om Restaurant: Hotellets egen restaurant
Jakob N. Forretningsrejsende Denmark, 16. februar 2011
Lige ved KLCC, men lille pool og "tynd" morgenmad

Flink betjening
7,7
con. Flink og god betjening, man føler sig hjemme fra dag 1. Jeg fik straks eb låne paraply da det regnede og følte i det hele taget at jeg var en gæst man satte pris på, meget professionlt. Men dårlig morgenmad ifht. den normale standard i KL. Lille Pool. pro. God beliggenhed og ok værelse, uden at være prangede.
Walter V. Familie med ældre børn Italy, 27. juni 2015
poor safety

location, quality of foods, swimming pool
9,3
together with high quality of services provided by the residence. Hotel staff did give any support.
Gordon B. Par New Zealand, 26. juni 2015
excellent Hotel would stay there again

quality accommodation- excellent staff- great location
9,3
We were impressed with this Hotel booked in from the 14/06/2015 till 16/06/2015 and returned for another stay from 23/06/2015 to 26/06/2015 excellent both times
Cia H. Par Malaysia, 21. juni 2015
great customer service but bad food

customer service, everything provided by hotel room
5,3
First checked in at level 26 with nice city view, too bad that the air condition is not working. The room is small but everything provided is enough for light cooking. End up we need to changed room at 12am because the air condition is still not working well after the technical visit. The lady from customer service team is kind enough to upgrade our room to bigger room which in level 6 because there is no city view. I like the room in level 6 and it is comfortable but yet feel a bit disappointing because this trip is for celebration but we need to switch room due to the air condition failure. The breakfast is really terrible! I will rate -2 if allowed. Not much variety and it doesn't taste good. Not sure whether it is because of Ramadan but really disappointing with their breakfast buffet.
Song Y. Familie med små børn Singapore, 21. juni 2015
Wonderful and pleasant stay

Clean apartment, friendly staff, great location
9,7
Everything is wonderful. Cleanliness, breakfast, friendly staff, location all good. Will stay in Fraser Place again next time we go KL
Nee S. Gruppe Malaysia, 20. juni 2015
Location is good, room is big

Space N clean
7
Peter C. Par Australia, 20. juni 2015
loved it

It is in a great location. The rooms are bright and modern. Staff are friendly and helpful.
9,7
My room was huge. I love how bright and fresh it was. It had ceiling fans which was a bonus as I dont like AC. Close to KLCC and all my favourite eating places. Close to transport as well. I will stay here agiain.
Jianyun X. Par China, 19. juni 2015
Good location

Location, quality foods, clean room
7,3
We spend 3 nights at Fraser, and are quite satisfied with its loacation, very close to twin towers. The breakfast was also good, not very divisified but the quality is good, and room was very clean. The only disappointment was the staff's performance, and they weren't really very helpful.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala LumpurFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BadeværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - ReceptionFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - IndgangFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - FitnessrumFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - MøderumFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - IndgangFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SwimmingpoolFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BuffetFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Altan/TerrasseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Altan/TerrasseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Altan/TerrasseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GæsteværelseFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A02