eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Furama Hotel Bukit Bintang

136, Jalan Changkat Thambi Dollah,, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malaysia 55100 (Se kort)

Book nu!

Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gæsteværelse Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gæsteværelse Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gæsteværelse Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gæsteværelse Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gæsteværelse Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gæsteværelse Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Gæsteværelse Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Badeværelse Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Reception Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Lobby Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/Lounge Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Restaurant Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/Lounge Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/Lounge Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Swimmingpool Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Swimmingpool
Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Fitnessrum Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Møderum Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Dansesal Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Møderum Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Hotellet udefra
Område: Bukit Bintang Antal værelser: 433

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

baseret på 10894 anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
7,7
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (10894)
Sorter efter:
Steen E. Familie med ældre børn Denmark, 31. juli 2014
Dejligt værelse god beliggenhed for shopping

Stort familie værelse, god morgenmad, godt fitnesscenter
9,7
Har tidligere boet 5 dage på hotellet, og havde kun en nat denne gang inden afrejse retur til DK. Midt i juli var der mere roligt, men nu sidst i juli var der mange fra Indien/Pakistan som bla. bader i swimmingpool'en med tøj på, og vandet var helt grønt. Hotellet ligger et meget fint sted meget tæt på monorail og mange store shoppingcentre.
Steen E. Familie med ældre børn Denmark, 18. juli 2014
Centralt beliggende i shoppingområde

Beliggenhed, fitnesscenter og dejlige værelser
8
Havde 2 værelser med adgang via fælles entre. Det ene værelse med tv-stue. Hotellet ligger lige i shoppingområdet op ad TimeSquare og meget tæt på monorail. Rigtig godt fitness center med løbebånd, bænkpress, ryg og benmaskiner. Gode håndvægte.
Dan G. Rejsende alene Denmark, 25. april 2013
Flotte store værelser

Pænt og rente, flotte store værelser
7,3
Dejligt hotel med pæne rene værelser. Værelserne er store og velindrettede der er fladskærm både i stue og soveværelse.god udsigt (fra 11) Separat aircon i stue og soveværelse. Det eneste negative ved værelset var priserne i minibaren ca 55 kr. for en Carlsberg dåseøl. Morgenmads buffet var ok, men det var svært at få en kop kaffe og det lykkedes ikke at få en kopmere da den første var tom. Solen forsvinder ved poolen allerede tidligt om morgenen. Ca min. til monorail stationen
Karina A. Par Denmark, 8. februar 2013
Store værelser og god beliggenhed

Beliggenheden var rigtig god - tæt på monorailen og shopping! Derudover kæmpe stort værelse.
8,3
Der var intet dårligt at sige om hotellet, god beliggenhed, fin morgenmad, lækker pool og et kæmpe stort værelse.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: der kører en hop on - hop off sightseeingbus til 38 ringgit pr. person ( ca. 75 dkk), som giver en fantastisk tur rundt i kuala lumpur. der er 22 stoppesteder og den kører forbi mange seværdigheder. den har et stoppested lige tæt ved hotellet.
Jette S. Gruppe Denmark, 22. januar 2013
Et fantastisk hotel med god beliggenhed

fantastisk morgenmad
10
Et rigtigt godt ophold til prisen. Store værelser hvor alt var rent og pænt. Morgenmaden var perfekt og rigelig. Mange retter at vælge imellem. Smilende og hjælpsomt personale.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Mange seværdigheder og en flot by, som var meget ren og pæn. Prisniveauet var lidt højt.
Sille S. Gruppe Denmark, 7. februar 2012
Lækkert Hotel - Godt til prisen

Store rene værelser, beliggenhed tæt på Chinatown, Lækker pool
8,3
God service Meget for pengene God roomservice Hjælpsomt personale Tæt på Chinatown Lækker udendørspool Hotellets resturant er det eneste jeg ikke vil anbefale, de laver udemærket mad, men det var langt fra det bedste vi fik og pris niveauet stemmer ikke overens. Hotellet kan dog klart anbefales!
Tip om Shopping: Har du brug for en masse souviners, fake ting eller andet geil, så tag endelig et smut til chinatown - HUSK at "prutte" om prisen, de starter ca. 50-60% over havd du kan få dem til at sælge det til!
Lars J. Forretningsrejsende Denmark, 18. januar 2012
Great location down town in Kualalumpur

Pool arear, fitness, good service, very helpfull
5,3
6 month old, finish still missing. Nice clean rooms, but the small things didnt work, bathroom door locked up, ac contacts didnt work propperly, poor wifi,
Tip om Shopping: Good located for shopping and exploring downtown
Jacob V. Par Denmark, 13. januar 2012
Fint og billigt hotel

Location, Pool, Price
7,3
hotellet ligger ret fint i robertson quay, omgivet af fine restauranter og tæt på orchard road, clarke quay og chinatown. det er lidt forfaldent, badeværelserne er fesne og værelserne ikke så store. men det er ret billigt og poolen er overraskende skøn og med skøn udsigt. morgenmaden er ret basic. cornflakes og chokopops med mælk. toast med smør og syltetøj. to slags æg, billige kyllingepølser og baked beans. kaffe, te, juice og vand. egentlig ok.
Gary H. Par Australia, 17. september 2014
Nice entrance and reception area

Upgraded to suite on arrival
6,3
Stay was OK. rooms were a bit disappointing as when we walked into the Hotel lobby it looked flash, but rooms seemed old. we were upgraded to a suite at no extra cost
Et K. Par Malaysia, 17. september 2014
value for money

good service,nice breakfast,spacious room
10
My wife and I enjoyed our stay in Furama Hotel Bukit Bintang.Good location,room is big and we even being upgraded from superior room to Deluxe premium for free.They serving very nice breakfast.And we feel comfortable with their serving staff.We will definitely stay again next time.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Furama Hotel Bukit Bintang Kuala LumpurFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - GæsteværelseFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - GæsteværelseFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - GæsteværelseFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - GæsteværelseFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - GæsteværelseFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - GæsteværelseFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - GæsteværelseFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BadeværelseFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - ReceptionFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - LobbyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/LoungeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - RestaurantFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/LoungeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/LoungeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - SwimmingpoolFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - SwimmingpoolFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - FitnessrumFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - MøderumFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - DansesalFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - MøderumFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3C02