eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Gia Bao Grand Hotel

23 Lo Su street, Old Quarter, Hoan Kiem District , Hoan Kiem Distrikt - Hoan Kiem-søen, Hanoi, Vietnam 084 (Se kort)

Book nu!

Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gæsteværelse Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Reception Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gæsteværelse Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Hotellet indefra Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gæsteværelse Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Badeværelse Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gæsteværelse Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gæsteværelse Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Lobby Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Restaurant Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Restaurant Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gæsteværelse Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Buffet Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gæsteværelse Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gæsteværelse Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gæsteværelse
Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gæsteværelse Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Restaurant Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gæsteværelse Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gæsteværelse
Område: Hoan Kiem Distrikt - Hoan Kiem-søen Antal værelser: 45
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 703 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
8,6
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (703)
Sorter efter:
Fie N. Par Denmark, 24. september 2013
Fint hotel til pengene

Ok morgenmad, venligt personale og rent
7,3
Venlige og imødekommende personale. Værelserne er ikke særlige store, men rene og pæne. Morgenmaden har ikke et stort sortiment, men er helt okay.
Fie N. Par Denmark, 22. september 2013
Godt og pænt hotel

rent, ok morgenmad og god beliggenhed
7,3
Hotellet ligger rigtig godt, lige i nærheden af den gamle bydel og søen. Hotellet er pænt og rent. Ikke noget vildt, men til pengene er det helt iorden. Morgenmad er okay, der er frisk frugt og mulighed for at få lavet frisk æg. Ikke sort udvalg, men helt okay. Personalet er super søde. Vi havde desværre problemer med at vi skulle være hentet i lufthavnen, men ikke blev hentet, så vi måtte tage en taxi. Personalet beklagede meget og vi tog en taxi til lufthavnen, hvor der ikke var nogle problemer. I skal være opmærksomme på at der er omkring 40 min kørsel fra lufthavnen til byen. Det koster omkring 450 tusinde dong.
Chenwei L. Par China, 25. september 2014
very friendly staffs, but deluxe room is small

staff, location, service
9
it's great to be back to this hotel after we left for Halong for 3 days. but the deluxe room is much much smaller than the executive room. nevertheless, i like the experience here.
Carmelita N. Par Malaysia, 24. september 2014
good!

convenient, comfortable, clean
9,3
The room, furniture was clean. I slept well but my husband could not sleep, he said the bed was uncomfortable. The breakfast provided was so-so. The staff was friendly and email replies regarding airport pick up was prompt. We arrived late in the airport and the driver waited for us almost 1.5h! When I called the hotel to enquire regarding the driver, they were so polite and helpful. Very convenient to the Hoan Kiem Lake, at the same time not the most busy noisy area, so our stay was great!
Marjorie K. Gruppe Canada, 23. september 2014
Very comfortable, and clean.

Cleanliness, great staff, good location.
10
No issues at all. We enjoyed our stay very much.
Chenwei L. Par China, 21. september 2014
really good location with friendly staffs

staff, location, room
9,3
it was such a pleasant experience staying in this hotel. the staffs were really friendly and solved all the issues/enquiries/problems we had. highly recommended!
Bing L. Forretningsrejsende Malaysia, 14. september 2014
value for money hotel in strategic location

location, cleanliness, friendly staff
8
Ong G. Par Singapore, 14. september 2014
It's a Good Stay

Customer Service is fast, location it's good to me, feel comfortable
8,3
Good
Chong K. Forretningsrejsende Malaysia, 24. august 2014
clean Hotel

clean,quiet,comfortable.
8
good staff,good food.nice location.
Kiung W. Familie med små børn Malaysia, 28. juli 2014
Strategic location, value for money...

It's location is strategic, near to downtown shopping. Friendly staff and helpful! Enjoy staying and thank you.
9,7

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Gia Bao Grand Hotel HanoiGia Bao Grand Hotel Hanoi - GæsteværelseGia Bao Grand Hotel Hanoi - ReceptionGia Bao Grand Hotel Hanoi - GæsteværelseGia Bao Grand Hotel Hanoi - Hotellet indefraGia Bao Grand Hotel Hanoi - GæsteværelseGia Bao Grand Hotel Hanoi - BadeværelseGia Bao Grand Hotel Hanoi - GæsteværelseGia Bao Grand Hotel Hanoi - GæsteværelseGia Bao Grand Hotel Hanoi - LobbyGia Bao Grand Hotel Hanoi - RestaurantGia Bao Grand Hotel Hanoi - RestaurantGia Bao Grand Hotel Hanoi - GæsteværelseGia Bao Grand Hotel Hanoi - BuffetGia Bao Grand Hotel Hanoi - GæsteværelseGia Bao Grand Hotel Hanoi - GæsteværelseGia Bao Grand Hotel Hanoi - GæsteværelseGia Bao Grand Hotel Hanoi - GæsteværelseGia Bao Grand Hotel Hanoi - RestaurantGia Bao Grand Hotel Hanoi - GæsteværelseGia Bao Grand Hotel Hanoi - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3C05