Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Golden Crown China Hotel

Opposite to Macau International Airport, Taipa, Macao

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 1311 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
8,3
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (1311)
Sortér efter:
Preben H. Rejsende alene Denmark, 12. marts 2011
Top Hotel. Lige ved Macau Lufthavn.

Perfekt Hotel. Med alt du forventer af et Delux Hotel.
9,3
flotte værelser med udsigt til lufthavnen, bjerge og macau by. busser i lufthavnen, på den anden side af gaden. gratis busser til casinoer. god morgenmads buffe. personalet hjælper med alt. har bykort m.m. det er valuta for pengene. vand varmer, køleskab. air con og safe. rigtig god seng, ekstra dyne, når det er koldt. jeg har boet på 4 macau hoteller dette er det bedste. jeg kan virkelig anbefale det hotel.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Tag de gratis casino busser i lufthavnen, og spis buffe på Casinoerne. Det er fra 120 HKD. til 260 HKD. Med et stort udvalg af mad. Mange har gratis kaffe og soft drinks. Det er virkelig en gastronomisk oplevelse.
Indberet denne anmeldelse
Wilasinee K. Rejsende alene Thailand, 22. april 2016
Good hotel
6
Nearby the airport. Just walk across the road.
Indberet denne anmeldelse
Ruby Q. Par Philippines, 12. april 2016
Breakfast
5,7
Beeakfast is awful! Not the standard serve on a hotel expected to be very good.
Indberet denne anmeldelse
Augustina R. Par Indonesia, 20. marts 2016
Nice , comfort

Good locations, comfort room, nice food.
9,3
I was satisfy stayed 1 night in this hotel. Location of this hotel near from Taipa Ferry Terminal. Easy to go to other place. Suggest please provide shuttle for guest.
Indberet denne anmeldelse
Tatiana N. Rejsende alene Russia, 16. februar 2016
It's OK.

Location near airport.
6
Smell in the room was awful!! Dirty old carpet on the floor. Concierge didn't move a finger to help me with luggage till I asked him. Breakfast was poor. It's definitely not a 4 star hotel.
Indberet denne anmeldelse
Rommel R. Gruppe Philippines, 12. februar 2016
nice hotel
6
hotel's location is great, just across the airport. staff are friendly but needs to improve english language skills. overall, we had a great stay and will definitely go back.
Indberet denne anmeldelse
Raphatrada D. Gruppe Thailand, 18. januar 2016
good

good
9,3
Indberet denne anmeldelse
Lim C. Gruppe Malaysia, 3. januar 2016
Air port choose

location, near air port, near the sea port
8
overall not bad
Indberet denne anmeldelse
Suk K. Familie med ældre børn Indonesia, 3. januar 2016
GOOD HOTEL

near airport, easy to take shuttle bus, the room size standrt
8
good, so much fun and happy
Indberet denne anmeldelse
Jeffrey S. Familie med små børn Philippines, 30. december 2015
The receptionist and some staff were rude .

Very near the airport .
4,3
I am disappointed with the receptionist and some staff . The hotel is very much in need of money. Every request you make they will agree in exchange for money !!!! Money talks at this hotel !!!!
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
Golden Crown China Hotel MacaoGolden Crown China Hotel Macao - Hotellet udefraGolden Crown China Hotel Macao - Hotellet udefraGolden Crown China Hotel Macao - IndgangGolden Crown China Hotel Macao - LobbyGolden Crown China Hotel Macao - LobbyGolden Crown China Hotel Macao - GæsteværelseGolden Crown China Hotel Macao - GæsteværelseGolden Crown China Hotel Macao - SuiteGolden Crown China Hotel Macao - Hotellet indefraGolden Crown China Hotel Macao - SuiteGolden Crown China Hotel Macao - SuiteGolden Crown China Hotel Macao - RestaurantGolden Crown China Hotel Macao - RestaurantGolden Crown China Hotel Macao - RestaurantGolden Crown China Hotel Macao - SwimmingpoolGolden Crown China Hotel Macao - MøderumGolden Crown China Hotel Macao - Pub/LoungeGolden Crown China Hotel Macao - MøderumGolden Crown China Hotel Macao - GæsteværelseGolden Crown China Hotel Macao - SuiteGolden Crown China Hotel Macao - FitnessrumGolden Crown China Hotel Macao - MøderumGolden Crown China Hotel Macao - SuiteGolden Crown China Hotel Macao - MøderumGolden Crown China Hotel Macao - GæsteværelseGolden Crown China Hotel Macao - MøderumGolden Crown China Hotel Macao - GæsteværelseGolden Crown China Hotel Macao - SuiteGolden Crown China Hotel Macao - SuiteGolden Crown China Hotel Macao - GæsteværelseGolden Crown China Hotel Macao - BadeværelseGolden Crown China Hotel Macao - Pub/LoungeGolden Crown China Hotel Macao - SuiteGolden Crown China Hotel Macao - Attraktioner i nærhedenGolden Crown China Hotel Macao - SuiteGolden Crown China Hotel Macao - SuiteGolden Crown China Hotel Macao - Suite


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A01