Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Gondola Hotel Hanoi

31 Hang Hanh Street, Hoan Kiem, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Badeværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Altan/Terrasse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse
Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Badeværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Reception Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Reception Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Lobby Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffet Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffet Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffet Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffet
Område: Hoan Kiem Antal værelser: 40
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,6

baseret på 480 anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,8
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,8
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (480)
Sorter efter:
Dorte O. Rejsende alene Denmark, 31. marts 2015
Velkommen og professionel

Hjælpsomhed, afslappet atmosfære kombineret med professionalitet
9,7
Perfekt
Knud S. Par Denmark, 1. februar 2015
God beliggenhed

Gode værelser, beliggenhed og beliggenhed
7,7
Alt ialt OK
Niels F. Par Denmark, 4. januar 2013
Central placering

Gå afstand til det meste
9
Dejligt hotel med smilende og hjælpsom personale Beliggende lige i den gamle bydel hvor vi kunne gå til restauranter og butikker. god basal morgenmad, dejligt værelse med lækkert badeværelse
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Prøv en tur på 1 time med cykeltaxi/rickshaw for Dong ( 60kr ) i den gamle bydel
Niroot M. Forretningsrejsende Thailand, 24. maj 2015
Best in services

1 Best in services 2 location 3 near hotel have good local foods
7
Best in service all staff very kind, not far from tourism place, price a bit higher if compare with others hotel in Hanoi. Iighting in room too dark.
Kris G. Par Australia, 18. maj 2015
Spacious room and very comfortable

The bathrooms were so big, it even included a bath! the hotel was perfect walking distance to the lake and the staff were all lovely
9,7
Our stay was great. We only spent two nights in Hanoi but we would recommend This hotel as it's affordable for what you get. The bathroom was massive and the rooms were very clean. The hotel Included breakfast but we found ourselves on the streets eating what the locals would. Overall a great stay
Sim K. Familie med små børn Singapore, 16. marts 2015
Quiet hotel due to its location

Location, quiet, room quality
7,3
Julie L. Par Australia, 13. marts 2015
Annie was great help fantasic service and the girl

Location, room, staff
8
Great
Tan C. Gruppe Malaysia, 18. februar 2015
very helpful staff

friendly staff
8,3
We had some problems meeting our friends in the airport and the hotel reception staff were willing to help us locate them. Very helpful and considerate. Ms Huyen was exceptionally good and friendly. Will definitely stay there again if ever going to Hanoi.
Gillian S. Par Australia, 14. februar 2015
great place to stay

Location, helpful and friendly staff. Clean and comfortable rooms
8,7
Brilliant place to stay. Great location. Staff are fantastic. Made the Gondola Hotel a base in Hanoi. Each time we returned to the hotel our room was upgraded.
Yoon-Hye J. Familie med små børn South Korea, 11. februar 2015
very good!

Very kind staves, good meal, Fantastic location
10

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Gondola Hotel Hanoi HanoiGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadeværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - Altan/TerrasseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadeværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - LobbyGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - MøderumGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadeværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - IndgangGondola Hotel Hanoi Hanoi - MøderumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadeværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - MøderumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadeværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - Attraktioner i nærhedenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Attraktioner i nærhedenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Attraktioner i nærhedenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Attraktioner i nærhedenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Attraktioner i nærhedenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Attraktioner i nærheden

Kundeanmeldelser - Gondola Hotel Hanoi, Hanoi

AS-AGWEB-3B01