Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Gondola Hotel Hanoi

31 Hang Hanh Street, Hoan Kiem, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Badeværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Altan/Terrasse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse
Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Badeværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Reception Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Reception Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Lobby Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffet Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffet Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffet Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffet
Område: Hoan Kiem Antal værelser: 40
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,6

fra 496
anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
9,0
Personalet
8,8
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,7
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (496)
Sorter efter:
Ellen N. Par Denmark, 8. juni 2015
God beliggenhed. Venligt personale

Beliggenheden, personalets service, ingen by larm
8,7
Problemfrit
Dorte O. Rejsende alene Denmark, 31. marts 2015
Velkommen og professionel

Hjælpsomhed, afslappet atmosfære kombineret med professionalitet
9,7
Perfekt
Knud S. Par Denmark, 1. februar 2015
God beliggenhed

Gode værelser, beliggenhed og beliggenhed
7,7
Alt ialt OK
Niels F. Par Denmark, 4. januar 2013
Central placering

Gå afstand til det meste
9
Dejligt hotel med smilende og hjælpsom personale Beliggende lige i den gamle bydel hvor vi kunne gå til restauranter og butikker. god basal morgenmad, dejligt værelse med lækkert badeværelse
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Prøv en tur på 1 time med cykeltaxi/rickshaw for Dong ( 60kr ) i den gamle bydel
Bryan B. Rejsende alene Australia, 26. juni 2015
Great Location and Service

Central Location near Hoan Kiem Lake and Cathedral, fantastic service by all staff and reasonable prices for food and drinks especially in the rooftop bar, Cielo.
9,3
I can't say enough about how accommodating the staff were from the minute I checked in to the moment I got in the car to leave. Great job, guys!
Bee H. Forretningsrejsende Singapore, 23. juni 2015
nice and value for money stay. amazing front desk

friendly staff and clean room.
7,7
Nice and pleasant. Except for the inadequate air- conditioning system in the room that was the major issue that keeps me up at night.
Stein G. Par Norway, 21. juni 2015
Great hotel - Good service

1) Cleaniness in room and hotel in general. 2) location of htel in the old part and the pulsing restaurant / bar are of Hanoi - ok for us. 3) The staff service was good.
8,3
This was a good experience and we enjoyed this short stay in an old and pulsing part of Hanoi. Good service and fine attitude from staff. Clean hotel and location was good for us.
Abdullah Z. Rejsende alene Malaysia, 20. juni 2015
Nice and helpfull staff.. Good location

The location, easy landmark
9,3
Zse V. Gruppe Malaysia, 15. juni 2015
One of the best hotel you can get~!

Great location, value for money & all the rooms still in good condition.
8,7
Love the hotel & the friendly staff, we will sure go back again in future~!
Tuan T. Forretningsrejsende United States of America, 5. juni 2015
Good

Good
7
Good

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Gondola Hotel Hanoi HanoiGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadeværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - Altan/TerrasseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadeværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - LobbyGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - MøderumGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadeværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - IndgangGondola Hotel Hanoi Hanoi - MøderumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadeværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - MøderumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadeværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - Attraktioner i nærhedenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Attraktioner i nærhedenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Attraktioner i nærhedenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Attraktioner i nærhedenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Attraktioner i nærhedenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Attraktioner i nærheden

Kundeanmeldelser - Gondola Hotel Hanoi, Hanoi

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C02