Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Gondola Hotel Hanoi

31 Hang Hanh Street, Hoan Kiem, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Badeværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Altan/Terrasse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse
Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Badeværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Reception Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Reception Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Lobby Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffet Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffet Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gæsteværelse Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffet Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffet
Område: Hoan Kiem Antal værelser: 40
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,6

fra 504
anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
9,0
Personalet
8,8
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,7
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (504)
Sorter efter:
Ellen N. Par Denmark, 8. juni 2015
God beliggenhed. Venligt personale

Beliggenheden, personalets service, ingen by larm
8,7
Problemfrit
Indberet denne anmeldelse
Dorte O. Rejsende alene Denmark, 31. marts 2015
Velkommen og professionel

Hjælpsomhed, afslappet atmosfære kombineret med professionalitet
9,7
Perfekt
Indberet denne anmeldelse
Knud S. Par Denmark, 1. februar 2015
God beliggenhed

Gode værelser, beliggenhed og beliggenhed
7,7
Alt ialt OK
Indberet denne anmeldelse
Niels F. Par Denmark, 4. januar 2013
Central placering

Gå afstand til det meste
9
Dejligt hotel med smilende og hjælpsom personale Beliggende lige i den gamle bydel hvor vi kunne gå til restauranter og butikker. god basal morgenmad, dejligt værelse med lækkert badeværelse
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Prøv en tur på 1 time med cykeltaxi/rickshaw for Dong ( 60kr ) i den gamle bydel
Indberet denne anmeldelse
Felicia C. Par New Zealand, 21. juli 2015
but just breakfast could be a lot better

licstion, staff & cleanliness
7,3
Indberet denne anmeldelse
Mai Q. Par Vietnam, 14. juli 2015
Great for foreign travellers

City Centre, Clean, Friendly Staffs
10
Indberet denne anmeldelse
Mai A. Par Vietnam, 12. juli 2015
Comfortable stay

Convenient location, new and modern design, great food
9,3
This was my second time staying in this hotel. The room is well decorated and nicely maintained with cleanliness. We had room service at quite reasonable price and the food was well prepared. The only thing made us not so pleased was the way the receptionist ask us "what are you going to do tomorrow morning?". It seems like we have to report our plan to her but it's not something we need to answer.
Indberet denne anmeldelse
Tam V. Par United States of America, 7. juli 2015
Great service.

Service, spoke English, air conditioning, location
9,3
Very accommodating. I had to book it last minute and they picked me up from the airport at 11:30pm.
Indberet denne anmeldelse
Bryan B. Rejsende alene Australia, 26. juni 2015
Great Location and Service

Central Location near Hoan Kiem Lake and Cathedral, fantastic service by all staff and reasonable prices for food and drinks especially in the rooftop bar, Cielo.
9,3
I can't say enough about how accommodating the staff were from the minute I checked in to the moment I got in the car to leave. Great job, guys!
Indberet denne anmeldelse
Bee H. Forretningsrejsende Singapore, 23. juni 2015
nice and value for money stay. amazing front desk

friendly staff and clean room.
7,7
Nice and pleasant. Except for the inadequate air- conditioning system in the room that was the major issue that keeps me up at night.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Gondola Hotel Hanoi HanoiGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadeværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - Altan/TerrasseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadeværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - LobbyGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - MøderumGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadeværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - IndgangGondola Hotel Hanoi Hanoi - MøderumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadeværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - MøderumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadeværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - BuffetGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - GæsteværelseGondola Hotel Hanoi Hanoi - Attraktioner i nærhedenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Attraktioner i nærhedenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Attraktioner i nærhedenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Attraktioner i nærhedenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Attraktioner i nærhedenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Attraktioner i nærheden

Kundeanmeldelser - Gondola Hotel Hanoi, Hanoi

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AM-AGWEB-4D03