Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Goodwood Park Hotel

22 Scotts Road, Orchard, Singapore 228221

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

baseret på 2631 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,9
Personalet
8,5
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
8,0
Alle anmeldelser (2631)
Sortér efter:
Sven J. Par Denmark, 15. december 2011
Dejligt hotel og god betjening - god beliggenhed

Rent og pænt - dejlige pools
10
Meget tilfredsstillende ophold med god og venlig service.
Indberet denne anmeldelse
Giovanni T. Familie med ældre børn Indonesia, 30. april 2016
Great
6,3
Great
Indberet denne anmeldelse
Fakhurrazi I. Forretningsrejsende Malaysia, 22. april 2016
_
3,3
_
Indberet denne anmeldelse
Shirley H. Rejsende alene Singapore, 20. april 2016
Good stay
6,3
Well rested. Room is clean n the hotel environment is kept very quiet!
Indberet denne anmeldelse
Hui M. Par Singapore, 17. april 2016
Excellent Service
6,7
Excellent staff that attend to all of our needs and trying their best to fulfil it within their means.. Room was clean and cosy. The pool is like a little garden. Lovely place. Would go once again.
Indberet denne anmeldelse
Steve W. Par Australia, 8. april 2016
Located on Orchard Rd
6
Full of life. Very close to Far East Shopping Centre. Room was big and comfy and very friendly staff.
Indberet denne anmeldelse
Chee K. Rejsende alene Singapore, 3. april 2016
Serene in the City
6,3
I like the location of the Hotel. It is situated in the City Central but yet you find tranquility in its premises, as it is located at the verge of the bustling street. The foreign staff attended to me professionally. I felt comforable!
Indberet denne anmeldelse
Husham S. Rejsende alene Maldives, 30. marts 2016
Excellent
6,7
Nice location. Excellent
Indberet denne anmeldelse
Chun Y. Familie med små børn Hong Kong, 28. marts 2016
Enjoyable stay
5,3
Love the environment full with heritage feel. Enjoy the durian fiesta very much.
Indberet denne anmeldelse
Kim M. Par Malaysia, 26. marts 2016
BAD CUSTOMER SERVICE
2,7
Whenever I called for room service, they never meet up to my expectation. I only requested for 2 additional sets of shower gel but they only sent in 1 set. The next morning i called in to request for something else, in return they question me why do i need it for.
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
Goodwood Park Hotel SingaporeGoodwood Park Hotel Singapore - Hotellet udefraGoodwood Park Hotel Singapore - SwimmingpoolGoodwood Park Hotel Singapore - SwimmingpoolGoodwood Park Hotel Singapore - FitnessrumGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - MøderumGoodwood Park Hotel Singapore - MøderumGoodwood Park Hotel Singapore - MøderumGoodwood Park Hotel Singapore - GæsteværelseGoodwood Park Hotel Singapore - BadeværelseGoodwood Park Hotel Singapore - GæsteværelseGoodwood Park Hotel Singapore - GæsteværelseGoodwood Park Hotel Singapore - GæsteværelseGoodwood Park Hotel Singapore - GæsteværelseGoodwood Park Hotel Singapore - BadeværelseGoodwood Park Hotel Singapore - GæsteværelseGoodwood Park Hotel Singapore - BadeværelseGoodwood Park Hotel Singapore - GæsteværelseGoodwood Park Hotel Singapore - GæsteværelseGoodwood Park Hotel Singapore - LobbyGoodwood Park Hotel Singapore - GæsteværelseGoodwood Park Hotel Singapore - GæsteværelseGoodwood Park Hotel Singapore - Attraktioner i nærhedenGoodwood Park Hotel Singapore - Attraktioner i nærhedenGoodwood Park Hotel Singapore - Attraktioner i nærhedenGoodwood Park Hotel Singapore - Attraktioner i nærheden


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A08