Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Gran Prix Hotel & Suites

3rd Floor Coast Pacific Business Center, Cebu City, Cebu City, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Badeværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Indgang Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Lobby Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Reception Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse
Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse
Område: Cebu City Antal værelser: 39
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,9

fra 676
anmeldelser

Værdi for pengene
7,1
Beliggenhed
8,4
Personalet
6,4
Hotellets stand/rengøring
6,8
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
5,3
Alle anmeldelser (676)
Sorter efter:
Stine B. Par Denmark, 2. juli 2012
Fint hotel, men fik værelse uden vinduer

God beliggenhed.
6,7
Værelset (standard) var fint, men det var uden vinduer. Da der heller ikke var vinduer på etagen måtte man fra 4. og ned for at se hvilket vejr det var. Morgenmad fra Jolibie, men bliver snart ændret.
Tip om Natteliv: Hotellet ligger på den vej hvor de fleste gå-i-byen steder er.
Indberet denne anmeldelse
Mogens B. Par Denmark, 28. december 2011
the most bad ly hotel ever

0
4,3
Havde bestilt værelse for 2 - men fik et enkeltværelse med meget kort og lille seng med plastik maddres. Værelset var max. 5-6 sguarmeter. Ingen skab eller bøjler til tøj. Kuffeteren måtte være på gulvet, så man skrævede over denne. Der var ingen internet forbindelse i perioden hvor jeg var der. Ingen vand til morgenbadningen. Morgenmaden kunne indtages på nærliggende JOLLIBIE MEN KUN TIL 51 PESOS. Jeg ønskede selv at betale mere for et acceptabelt morgenmåltid, med det kunne jeg ikke. Jeg valgte, at gå andet sted for at indtage morgenmaden. Fik efter gentagne indsigelser tilbudt et andet værelse dagen efter, såfremt jeg ville betale en merpris. En merpris som jeg allerde havede betalt via AGODA. Jeg valgte herefter at forlade stedet og indkvarterede mig for en ekstrapris på andet hotel. Hotellet og værelserne er angiveligt velegnet for for "ophold for en time eller to" men ALDRIG til længere ophold. Personlet var flinke og smilende men havde angiveligt en concept der skulle opfyldes.
Tip om Natteliv: Nær natliv betalte ydelser -
Indberet denne anmeldelse
F S. Rejsende alene Singapore, 26. juli 2015
An incredible experience

Location
3
After comparing the attractive photos of the standard and superior rooms I decided to book the superior as it seem larger for 2 nights. Upon arrival at the front desk I was warmly greeted by the manager and staff. She personally handled my check-in procedures and repeated my online booking for a superior room. But when I entered the rectangular room it looked more like a store room with no windows and definitely not what a superior room in Agoda look like. Back to the front desk but the manager insisted that it was a superior until I tried to retrieve my iPad to show her the pictures in Agoda. She immediately offered to upgrade me to a deluxe. Wow! I felt so happy and relief that this issue was promptly addressed. But when I entered my room it was exactly what a superior room look like and not what the manager had supposedly upgraded me to. Anyway I was too tired to argue with her again and settled for what I'd paid for; a superior room with wifi but it was not available, a double bed with a disfigured night table, a cupboard, a 12in mounted TV with only local channels and an aircon that leak thru out the night. The room look unbelievably shabby and outdated. Nothing at all like the photos I'd seen. I checked out early the next day forfeiting my money paid for 2 nights. As a frequent visitor to Cebu I've stayed in many budget hotels and I'm quite contend to rough it out but this establishment truly deserves 5 stars for misleading photos and unethical practices.
Indberet denne anmeldelse
Chrisnalyn H. Rejsende alene United States of America, 9. juli 2015
Smelly Rooms

Location and nice staffs
6
The staffs are really nice. The front desk housekeeping and even the guard are very nice however the hotel rooms are smelly I moved from one room to another but still smelly like molds. The location are perfect. The hotwater work kinda. I'd stay for just one night other than that I'd spend a few bucks somewhere else
Indberet denne anmeldelse
Aida A. Forretningsrejsende Philippines, 4. juli 2015
Good Stay

Location/Convenience/Affordable
8
It was good and comfortable. Accommodating staff.
Indberet denne anmeldelse
Louella A. Rejsende alene Philippines, 7. juni 2015
Gran Prix Hotel Cebu Review

Location and Staff
7,7
The staff are good but the room is terrible. Room 413 is so small, no windows and the light is so dim. Look under the bed and you can tell that they only clean what their eyes can see, so dirty. Your sleep can be disturbed anytime as you can clearly hear door banging outside your room or any kind of noise in particular. Their is no chair too and the table they provided is too small for your things. Sorry but I dont recommend staying in this hotel.
Indberet denne anmeldelse
Lars T. Rejsende alene Sweden, 25. maj 2015
Hoel in the madress and worst shower ever

Location
4,3
Indberet denne anmeldelse
Michelle D. Rejsende alene Philippines, 21. april 2015
Uptown city

Uptown area, convenient around the city place
8
Nice hotel. Nearby uptown & downturn area
Indberet denne anmeldelse
Junichi K. Familie med ældre børn Japan, 21. april 2015
good location

location price room
6
good for oney and location.
Indberet denne anmeldelse
Meneleo M. Par United States of America, 16. april 2015
Close to Entertainment

close to night life, safe to walk back to hotel, has its own massage parlor
7,3
It was very enjoyable cause it was close to night life and we were able to walk back to hotel late at night and felt safe.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Gran Prix Hotel & Suites Cebu CityGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - BadeværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - IndgangGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - LobbyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - ReceptionGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - ReceptionGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Hotellet indefraGran Prix Hotel & Suites Cebu City - LobbyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - LobbyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Hotellet indefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B08