Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Gran Prix Hotel & Suites

3rd Floor Coast Pacific Business Center, Fuente, Cebu City, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Badeværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Indgang Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Lobby Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Reception Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse
Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Gæsteværelse
Område: Fuente Antal værelser: 39

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,8

baseret på 705 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,0
Beliggenhed
8,4
Personalet
6,4
Hotellets stand/rengøring
6,8
Værelsets komfort/standard
7,1
Mad/spisning
5,2
Alle anmeldelser (705)
Sortér efter:
Stine B. Par Denmark, 2. juli 2012
Fint hotel, men fik værelse uden vinduer

God beliggenhed.
6,7
Værelset (standard) var fint, men det var uden vinduer. Da der heller ikke var vinduer på etagen måtte man fra 4. og ned for at se hvilket vejr det var. Morgenmad fra Jolibie, men bliver snart ændret.
Tip om Natteliv: Hotellet ligger på den vej hvor de fleste gå-i-byen steder er.
Indberet denne anmeldelse
Mogens B. Par Denmark, 28. december 2011
the most bad ly hotel ever

0
4,3
Havde bestilt værelse for 2 - men fik et enkeltværelse med meget kort og lille seng med plastik maddres. Værelset var max. 5-6 sguarmeter. Ingen skab eller bøjler til tøj. Kuffeteren måtte være på gulvet, så man skrævede over denne. Der var ingen internet forbindelse i perioden hvor jeg var der. Ingen vand til morgenbadningen. Morgenmaden kunne indtages på nærliggende JOLLIBIE MEN KUN TIL 51 PESOS. Jeg ønskede selv at betale mere for et acceptabelt morgenmåltid, med det kunne jeg ikke. Jeg valgte, at gå andet sted for at indtage morgenmaden. Fik efter gentagne indsigelser tilbudt et andet værelse dagen efter, såfremt jeg ville betale en merpris. En merpris som jeg allerde havede betalt via AGODA. Jeg valgte herefter at forlade stedet og indkvarterede mig for en ekstrapris på andet hotel. Hotellet og værelserne er angiveligt velegnet for for "ophold for en time eller to" men ALDRIG til længere ophold. Personlet var flinke og smilende men havde angiveligt en concept der skulle opfyldes.
Tip om Natteliv: Nær natliv betalte ydelser -
Indberet denne anmeldelse
Gaius G. Rejsende alene Singapore, 25. januar 2016
Hotel needs a facelift

Location, Location & Location
8,3
Been staying in this hotel quite often for the past 3 years. The hotel needs a major renovation. Wifi did not work, room essentials are missing. Toilet was chocked up. And cockroaches were seen. Will not stay here any more.
Indberet denne anmeldelse
Reynaldo L. Par Philippines, 24. januar 2016
3star

location
6
cool
Indberet denne anmeldelse
Mohammed A. Rejsende alene Saudi Arabia, 21. januar 2016
best location ever

price, location and staff
7
My favorite stay
Indberet denne anmeldelse
Mohammed A. Gruppe Saudi Arabia, 21. januar 2016
My favorite

Location, Price and staff
7
My favourite
Indberet denne anmeldelse
Roseminda B. Forretningsrejsende United Kingdom, 8. januar 2016
no comment

Location
9,3
Nice and looking forward to stay at this hotel soon.
Indberet denne anmeldelse
Eugene D. Rejsende alene Philippines, 2. januar 2016
Not Worth the Stay

Accessibility, Near Shopping Mall
4,3
I am surprised that the room was very small. They do not have closet or dresser. They only have a small bedside side table. Very small that it would only hold the lampshade, bible and telephone. You cannot anymore place personal belongings. To my dismay, there were crawling small cockroaches on the floor and in the shower area. What really bothered me was since my bags and other personal things were on the floor, those cockroaches may enter my bags and other belongings. A day after my stay at GranPrix i noticed that i have cockroach bites in my legs that up to this time its still red and itchy.
Indberet denne anmeldelse
Shiela V. Par Philippines, 26. december 2015
Our stay was not that good! I got a creepy feeling

The room is small, the ceiling is so low & we don't like the ambiance
4,7
We don't find the room amusing because we felt creepy on the room. Given that the building is quite old but still the environment itself is not good. On the first day itself, I told my husband that we just transfer to other hotel but since we already paid it in full so we stayed in the hotel. But overall, we don't like the ambiance.
Indberet denne anmeldelse
Ronald K. Rejsende alene United States of America, 24. december 2015
No phones in room on 4th floor

location location cold air con
6,3
Ok it is my go to place but They have no phones on the 4th floor no ref in rooms and just ask and they will clean room but wont if you don't ask the air con is one of the coldest in Cebu
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Gran Prix Hotel & Suites Cebu CityGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - BadeværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - IndgangGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - LobbyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - ReceptionGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu City - ReceptionGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Hotellet indefraGran Prix Hotel & Suites Cebu City - LobbyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - LobbyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Hotellet indefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B02