eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Gran Prix Hotel & Suites

3rd Floor Coast Pacific Business Center, Cebu City, Cebu, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Badeværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Indgang Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Lobby Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Reception Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse
Område: Cebu City Antal værelser: 39
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,9

baseret på 650 anmeldelser

Værdi for pengene
7,1
Beliggenhed
8,4
Personalet
6,4
Hotellets stand/rengøring
6,9
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
5,3
Alle anmeldelser (650)
Sorter efter:
Stine B. Par Denmark, 2. juli 2012
Fint hotel, men fik værelse uden vinduer

God beliggenhed.
6,7
Værelset (standard) var fint, men det var uden vinduer. Da der heller ikke var vinduer på etagen måtte man fra 4. og ned for at se hvilket vejr det var. Morgenmad fra Jolibie, men bliver snart ændret.
Tip om Natteliv: Hotellet ligger på den vej hvor de fleste gå-i-byen steder er.
Mogens B. Par Denmark, 28. december 2011
the most bad ly hotel ever

0
4,3
Havde bestilt værelse for 2 - men fik et enkeltværelse med meget kort og lille seng med plastik maddres. Værelset var max. 5-6 sguarmeter. Ingen skab eller bøjler til tøj. Kuffeteren måtte være på gulvet, så man skrævede over denne. Der var ingen internet forbindelse i perioden hvor jeg var der. Ingen vand til morgenbadningen. Morgenmaden kunne indtages på nærliggende JOLLIBIE MEN KUN TIL 51 PESOS. Jeg ønskede selv at betale mere for et acceptabelt morgenmåltid, med det kunne jeg ikke. Jeg valgte, at gå andet sted for at indtage morgenmaden. Fik efter gentagne indsigelser tilbudt et andet værelse dagen efter, såfremt jeg ville betale en merpris. En merpris som jeg allerde havede betalt via AGODA. Jeg valgte herefter at forlade stedet og indkvarterede mig for en ekstrapris på andet hotel. Hotellet og værelserne er angiveligt velegnet for for "ophold for en time eller to" men ALDRIG til længere ophold. Personlet var flinke og smilende men havde angiveligt en concept der skulle opfyldes.
Tip om Natteliv: Nær natliv betalte ydelser -
Jan B. Familie med små børn Philippines, 22. februar 2015
Filthy

accessible, cheap
5
The room was filthy, as evidenced by presence of cockroaches. The amenities appear old and badly need changing (ex. towels are already blackish white). Staff are relatively pleasing. However, they displayed unhygienic and unprofessional actions (I saw two bell hops putting a sheet on an extra mattress that we requested along the hallway; the sheet was already touching the floor.)
Ma G. Par Philippines, 16. februar 2015
Not so suite!

Hot water, cable, and aircon were working.
4,3
We booked a suite, the most expensive room, and I expected that they at least take my bags when we arrived. I expected our breakfast to be hot. There were no food choices so better avail of the "without breakfast" room rate. Cable TV had many channels. Hot water was working fine. The room was adequately decorated with one painting on the wall. We saw one rat and one cockroach on separate occassions. Bathroom was disgusting - tiles were dirty, bathroom door had cracks.
Antonio S. Forretningsrejsende Philippines, 3. februar 2015
Great staff but poor facilities.

Location is central. Lots of restaurants around. Easy to find.
6,3
Hot shower was not working. Toilet bowl cover was broken, toilet bowl sink was stained and looks dirty. They did not clean the room.
Sungmoo K. Rejsende alene South Korea, 28. januar 2015
good location, clean

location kind wifi
8
Clean simple but a little small..
Maria C. Forretningsrejsende Philippines, 23. januar 2015
Right at the Heart of the City!

Location, Price, and Bathroom!
7,7
I've been to another Gran Prix Econotel (the one in Ermita) and this one in Cebu definitely has better pillows and the bed is somewhat better. I wish they offer thicker blankets. But the location and the room rates couldn't get any better compared to any other budget hotel in the area. The breakfast is so-so; you might wanna look elsewhere since there are a huge selection around the area. Overall, we will surely come back to this place if we just need a place to crash for the night and to leave all our stuff.
Vinizza O. Familie med små børn Philippines, 30. december 2014
not what it appears like

location
4
Ok but not satisfactory. Not what it appears to be
Katherine M. Gruppe Philippines, 25. december 2014
affordable

affordable, good location, clean
7
great
Raf S. Rejsende alene Belgium, 22. december 2014
average good stay

location, clean,nice staff
7,3
Room to dark,good for romantic couple

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Gran Prix Hotel & Suites CebuGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - BadeværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - IndgangGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - LobbyGran Prix Hotel & Suites Cebu - ReceptionGran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3C05