Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Gran Prix Hotel & Suites

3rd Floor Coast Pacific Business Center, Cebu City, Cebu, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Badeværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Indgang Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Lobby Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Reception Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse
Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse
Område: Cebu City Antal værelser: 39
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,9

fra 671
anmeldelser

Værdi for pengene
7,1
Beliggenhed
8,4
Personalet
6,4
Hotellets stand/rengøring
6,9
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
5,3
Alle anmeldelser (671)
Sorter efter:
Stine B. Par Denmark, 2. juli 2012
Fint hotel, men fik værelse uden vinduer

God beliggenhed.
6,7
Værelset (standard) var fint, men det var uden vinduer. Da der heller ikke var vinduer på etagen måtte man fra 4. og ned for at se hvilket vejr det var. Morgenmad fra Jolibie, men bliver snart ændret.
Tip om Natteliv: Hotellet ligger på den vej hvor de fleste gå-i-byen steder er.
Mogens B. Par Denmark, 28. december 2011
the most bad ly hotel ever

0
4,3
Havde bestilt værelse for 2 - men fik et enkeltværelse med meget kort og lille seng med plastik maddres. Værelset var max. 5-6 sguarmeter. Ingen skab eller bøjler til tøj. Kuffeteren måtte være på gulvet, så man skrævede over denne. Der var ingen internet forbindelse i perioden hvor jeg var der. Ingen vand til morgenbadningen. Morgenmaden kunne indtages på nærliggende JOLLIBIE MEN KUN TIL 51 PESOS. Jeg ønskede selv at betale mere for et acceptabelt morgenmåltid, med det kunne jeg ikke. Jeg valgte, at gå andet sted for at indtage morgenmaden. Fik efter gentagne indsigelser tilbudt et andet værelse dagen efter, såfremt jeg ville betale en merpris. En merpris som jeg allerde havede betalt via AGODA. Jeg valgte herefter at forlade stedet og indkvarterede mig for en ekstrapris på andet hotel. Hotellet og værelserne er angiveligt velegnet for for "ophold for en time eller to" men ALDRIG til længere ophold. Personlet var flinke og smilende men havde angiveligt en concept der skulle opfyldes.
Tip om Natteliv: Nær natliv betalte ydelser -
Louella A. Rejsende alene Philippines, 7. juni 2015
Gran Prix Hotel Cebu Review

Location and Staff
7,7
The staff are good but the room is terrible. Room 413 is so small, no windows and the light is so dim. Look under the bed and you can tell that they only clean what their eyes can see, so dirty. Your sleep can be disturbed anytime as you can clearly hear door banging outside your room or any kind of noise in particular. Their is no chair too and the table they provided is too small for your things. Sorry but I dont recommend staying in this hotel.
Lars T. Rejsende alene Sweden, 25. maj 2015
Hoel in the madress and worst shower ever

Location
4,3
Michelle D. Rejsende alene Philippines, 21. april 2015
Uptown city

Uptown area, convenient around the city place
8
Nice hotel. Nearby uptown & downturn area
Junichi K. Familie med ældre børn Japan, 21. april 2015
good location

location price room
6
good for oney and location.
Meneleo M. Par United States of America, 16. april 2015
Close to Entertainment

close to night life, safe to walk back to hotel, has its own massage parlor
7,3
It was very enjoyable cause it was close to night life and we were able to walk back to hotel late at night and felt safe.
Geoffrey A. Rejsende alene Australia, 12. april 2015
ok for a night but not for a holiday.

staff, location
5
I stayed here one night and it was fine for that. I would not stay here for a holiday. The room was very basic and the bathroom needed a good clean. The staff were very nice but i think for the price the room standard should have been higher.
Johan E. Familie med små børn Sweden, 12. marts 2015
Good for short stay location

Location, convenient to the center, easy to go
5,3
Juvie C. Par Philippines, 8. marts 2015
BUDGET HOTEL AT GOOD LOCATION

LOCATION, FRIENDLY STAFF, NEW BUILDING
7
You get what you paid for. I mean you cant expect it to be like of a 5 star hotel because it is only a budget hotel. Two stars for this hotel for very friendly staff and excellent location.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Gran Prix Hotel & Suites CebuGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - BadeværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - IndgangGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - LobbyGran Prix Hotel & Suites Cebu - ReceptionGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - ReceptionGran Prix Hotel & Suites Cebu - Hotellet indefraGran Prix Hotel & Suites Cebu - LobbyGran Prix Hotel & Suites Cebu - LobbyGran Prix Hotel & Suites Cebu - Hotellet indefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A05