eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Gran Prix Hotel & Suites

3rd Floor Coast Pacific Business Center, Cebu City, Cebu, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Badeværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Indgang Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Lobby Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Reception Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse
Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse
Område: Cebu City Antal værelser: 39
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,9

baseret på 659 anmeldelser

Værdi for pengene
7,1
Beliggenhed
8,4
Personalet
6,4
Hotellets stand/rengøring
6,9
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
5,3
Alle anmeldelser (659)
Sorter efter:
Stine B. Par Denmark, 2. juli 2012
Fint hotel, men fik værelse uden vinduer

God beliggenhed.
6,7
Værelset (standard) var fint, men det var uden vinduer. Da der heller ikke var vinduer på etagen måtte man fra 4. og ned for at se hvilket vejr det var. Morgenmad fra Jolibie, men bliver snart ændret.
Tip om Natteliv: Hotellet ligger på den vej hvor de fleste gå-i-byen steder er.
Mogens B. Par Denmark, 28. december 2011
the most bad ly hotel ever

0
4,3
Havde bestilt værelse for 2 - men fik et enkeltværelse med meget kort og lille seng med plastik maddres. Værelset var max. 5-6 sguarmeter. Ingen skab eller bøjler til tøj. Kuffeteren måtte være på gulvet, så man skrævede over denne. Der var ingen internet forbindelse i perioden hvor jeg var der. Ingen vand til morgenbadningen. Morgenmaden kunne indtages på nærliggende JOLLIBIE MEN KUN TIL 51 PESOS. Jeg ønskede selv at betale mere for et acceptabelt morgenmåltid, med det kunne jeg ikke. Jeg valgte, at gå andet sted for at indtage morgenmaden. Fik efter gentagne indsigelser tilbudt et andet værelse dagen efter, såfremt jeg ville betale en merpris. En merpris som jeg allerde havede betalt via AGODA. Jeg valgte herefter at forlade stedet og indkvarterede mig for en ekstrapris på andet hotel. Hotellet og værelserne er angiveligt velegnet for for "ophold for en time eller to" men ALDRIG til længere ophold. Personlet var flinke og smilende men havde angiveligt en concept der skulle opfyldes.
Tip om Natteliv: Nær natliv betalte ydelser -
Junichi K. Familie med ældre børn Japan, 21. april 2015
good location

location price room
6
good for oney and location.
Geoffrey A. Rejsende alene Australia, 12. april 2015
ok for a night but not for a holiday.

staff, location
5
I stayed here one night and it was fine for that. I would not stay here for a holiday. The room was very basic and the bathroom needed a good clean. The staff were very nice but i think for the price the room standard should have been higher.
Johan E. Familie med små børn Sweden, 12. marts 2015
Good for short stay location

Location, convenient to the center, easy to go
5,3
Juvie C. Par Philippines, 8. marts 2015
BUDGET HOTEL AT GOOD LOCATION

LOCATION, FRIENDLY STAFF, NEW BUILDING
7
You get what you paid for. I mean you cant expect it to be like of a 5 star hotel because it is only a budget hotel. Two stars for this hotel for very friendly staff and excellent location.
Nicko P. Rejsende alene Philippines, 6. marts 2015
Hotel in the Middle of the City

location, staff helpfulness and friendliness
7
The staff and crew are helpful and friendly. The hotel facilities, though, are old and needs renovation. My room's air-conditioning had and blows out dirt and dust whenever turned on. They need to maintain the cleanliness of their rooms, even without the request of the customer.
Jan B. Familie med små børn Philippines, 22. februar 2015
Filthy

accessible, cheap
5
The room was filthy, as evidenced by presence of cockroaches. The amenities appear old and badly need changing (ex. towels are already blackish white). Staff are relatively pleasing. However, they displayed unhygienic and unprofessional actions (I saw two bell hops putting a sheet on an extra mattress that we requested along the hallway; the sheet was already touching the floor.)
Ma G. Par Philippines, 16. februar 2015
Not so suite!

Hot water, cable, and aircon were working.
4,3
We booked a suite, the most expensive room, and I expected that they at least take my bags when we arrived. I expected our breakfast to be hot. There were no food choices so better avail of the "without breakfast" room rate. Cable TV had many channels. Hot water was working fine. The room was adequately decorated with one painting on the wall. We saw one rat and one cockroach on separate occassions. Bathroom was disgusting - tiles were dirty, bathroom door had cracks.
Antonio S. Forretningsrejsende Philippines, 3. februar 2015
Great staff but poor facilities.

Location is central. Lots of restaurants around. Easy to find.
6,3
Hot shower was not working. Toilet bowl cover was broken, toilet bowl sink was stained and looks dirty. They did not clean the room.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Gran Prix Hotel & Suites CebuGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - BadeværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - IndgangGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - LobbyGran Prix Hotel & Suites Cebu - ReceptionGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - ReceptionGran Prix Hotel & Suites Cebu - Hotellet indefraGran Prix Hotel & Suites Cebu - LobbyGran Prix Hotel & Suites Cebu - LobbyGran Prix Hotel & Suites Cebu - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3B06