Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Gran Prix Hotel & Suites

3rd Floor Coast Pacific Business Center, Cebu City, Cebu, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Hotellet udefra Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Badeværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Indgang Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Lobby Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Reception Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse Gran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse
Område: Cebu City Antal værelser: 39
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,9

baseret på 598 anmeldelser

Værdi for pengene
7,1
Beliggenhed
8,4
Personale
6,3
Hotellets stand/rengøring
7,0
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
5,3
Alle anmeldelser (598)
Sorter efter:
Stine B. Par Denmark, 2. juli 2012
Fint hotel, men fik værelse uden vinduer

God beliggenhed.
6,7
Værelset (standard) var fint, men det var uden vinduer. Da der heller ikke var vinduer på etagen måtte man fra 4. og ned for at se hvilket vejr det var. Morgenmad fra Jolibie, men bliver snart ændret.
Tip om Natteliv: Hotellet ligger på den vej hvor de fleste gå-i-byen steder er.
Mogens B. Par Denmark, 28. december 2011
the most bad ly hotel ever

0
4,3
Havde bestilt værelse for 2 - men fik et enkeltværelse med meget kort og lille seng med plastik maddres. Værelset var max. 5-6 sguarmeter. Ingen skab eller bøjler til tøj. Kuffeteren måtte være på gulvet, så man skrævede over denne. Der var ingen internet forbindelse i perioden hvor jeg var der. Ingen vand til morgenbadningen. Morgenmaden kunne indtages på nærliggende JOLLIBIE MEN KUN TIL 51 PESOS. Jeg ønskede selv at betale mere for et acceptabelt morgenmåltid, med det kunne jeg ikke. Jeg valgte, at gå andet sted for at indtage morgenmaden. Fik efter gentagne indsigelser tilbudt et andet værelse dagen efter, såfremt jeg ville betale en merpris. En merpris som jeg allerde havede betalt via AGODA. Jeg valgte herefter at forlade stedet og indkvarterede mig for en ekstrapris på andet hotel. Hotellet og værelserne er angiveligt velegnet for for "ophold for en time eller to" men ALDRIG til længere ophold. Personlet var flinke og smilende men havde angiveligt en concept der skulle opfyldes.
Tip om Natteliv: Nær natliv betalte ydelser -
Beda D. Par Switzerland, 6. juli 2014
Good hotel in city with fair price

Central location, close to entertainment and shopping
6,7
Warner P. Rejsende alene Philippines, 23. juni 2014
I had a bad experience during my stay at the hotel

Location only
3,7
I had a bad experience during my stay at the hotel. Lots of cockroach, no wardrobe, no hangers, very old towel and very rough for the skin, the blanket is very very very thin, not enough electric outlets, water is very very very slow.
Ganiish S. Rejsende alene Singapore, 23. juni 2014
Fantastic stay

Great
7,7
Fantastic
Christine J. Gruppe Philippines, 18. juni 2014
Nice

Friendly staff, easy access to my business transactions, affordable
7,3
Pleasant, comfortable, good customer service, easy access to destinations
William C. Rejsende alene United States of America, 4. juni 2014
it was good

price, location, friendly
10
was good, would go there again
Steffe A. Rejsende alene Philippines, 4. juni 2014
Flying roaches

Location
3
The superior room was small... Just like my old dorm room... The staff who assisted me to my room was rude... The aircon didnt work right away, i have to wait 4hours to cool the room.... There were 2 flying cockroaches in the bathroom amd when i asked the staff for help, he went in and just flicked the roach and went out leaving the dead cockroach on the floor... The water heater did not function The shower did not function.... Imagine drops of water on your head and yiu have to finish bathing coz ur in hurry... Breakfast was serve rudely... I am a client and i would prefer to be called "ma'am/ madam" rather than "miss" The food was cold... Wat else do i have to say? And oh... No parking space,
Ma A. Rejsende alene Philippines, 25. maj 2014
Budget hotel, nothing special

Cheap hotel with easy access to public transportation.
6,3
Room was really small with no windows. Nothing special. If you have a few bucks to spare, just stay at the hotel across the street.
John F. Rejsende alene United Kingdom, 21. maj 2014
average then ruined

location good
5,7
its an ok but unexciting hotel.Toilet didn`t flush then had go down to desk as the phone didn`t work. Fortunately the manager happened to be there and I moved rooms. Had an early flight last day so I tested the morning call. I received none so made it crystal clear to the girl on the desk how important it was but the next day when it really mattered, again amazingly I got NO call.Even worse the hopeless girl claimed she called 3 times ! not me anyway if she even did. I suspect the other girl who was on reception at different times was much better/ more efficient. Ironically I WAS woken up but by the very noisy cleaning staff.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Gran Prix Hotel & Suites CebuGran Prix Hotel & Suites Cebu - Hotellet udefraGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - BadeværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - IndgangGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - LobbyGran Prix Hotel & Suites Cebu - ReceptionGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - GæsteværelseGran Prix Hotel & Suites Cebu - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A06