Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Grand China Hotel

215 Yaowarat Rd., Samphantawong , China Town, Bangkok, Thailand 10100 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Grand China Princess Hotel
Grand China Hotel Bangkok - Hotellet udefra Grand China Hotel Bangkok - Hotellet udefra Grand China Hotel Bangkok - Restaurant Grand China Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grand China Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grand China Hotel Bangkok - Restaurant Grand China Hotel Bangkok - Restaurant Grand China Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grand China Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grand China Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grand China Hotel Bangkok - Swimmingpool Grand China Hotel Bangkok - Suite Grand China Hotel Bangkok - Udsigt Grand China Hotel Bangkok - Hotellet udefra Grand China Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grand China Hotel Bangkok - Gæsteværelse
Grand China Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grand China Hotel Bangkok - Swimmingpool Grand China Hotel Bangkok - Restaurant
Område: China Town Antal værelser: 155

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

fra 845
anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,3
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,3
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (845)
Sorter efter:
Tina W. Familie med ældre børn Denmark, 24. juli 2015
Perfekt hotel til god pris

værelsernes størrelse, service
9,7
Indberet denne anmeldelse
Jette S. Par Denmark, 29. marts 2015
Beliggenhed

Udsigt og beliggenhed
8
Ok
Indberet denne anmeldelse
Lisa K. Familie med ældre børn Denmark, 22. februar 2014
Fint centralt beliggende hotel

Beliggenhed pesonale værelser
8,3
Indberet denne anmeldelse
Anja W. Familie med små børn Denmark, 17. februar 2014
Perfekt beliggenhed, value for money

Beliggenhed, værdi for pengene, tagterasse
8,3
Indberet denne anmeldelse
Lisbeth L. Par Denmark, 18. juli 2013
Fint hotel, som havde alt hvad man havde brug for!

Mindre pool med solterrasse, fitness og god service!
7,3
Udemærket hotel beliggende i China Town, som er et fint udgangspunkt når man skal besøge Bangkok. Hotellet har alt hvad man havde brug for - mindre pool, fin udsigt over byen fra restauranten på toppen af hotellet, gode værelser, som dog ikke er topmoderne og et fint fitnesscenter. Desuden var der andre faciliteter, som vi dog ikke benyttede! Generelt et fint hotel, som dog i dansk standard ikke vil leve op til de 4 stjerner, som det har!
Indberet denne anmeldelse
Alan H. Par Denmark, 4. februar 2013
Flot hotel efter thai-standard

God udsigt over Bangkok
6,3
Lækkert hotel midt i hjertet af Chinatown, men svært at opdrive restaurant med europæisk snit i området med mindre du vælger Skybaren på hotellet, meget dyrt...
Tip: Chinatown er meget charmerende i mindre doser, ikke meget at shoppe udover alverdens plastikdimser samt kinesisk tingeltangel. Meget trafik, samt upålidelige Tuc-Tuc Chauffører. Fordele er tæt på havnesejlads m.m.
Indberet denne anmeldelse
Jacob A. Par Denmark, 1. januar 2013
Centralt beliggende i China Town

Fantastisk udsigt fra hotellets tagteresse
8,7
En ganske god oplevelse, men pas på skrædderen på hotellet der tager ALT for mange penge for jakkesæt. Generelt er næsten alle ude på at snyde penge fra turisterne. Dog ikke personalet på hotellet, selvom portnerne prøver at hjælpe så meget som muligt med forventning om at der falder lidt af til dem.
Tip om Hoteldetaljer: Pas på skrædderen på hotellet (og i øvrigt også alle andre skræddere)
Indberet denne anmeldelse
Jeppe R. Par Denmark, 31. december 2012
"Super udsigt, men knap så imponerende standard"

Placeret lige i hjertet af Chinatown!
7,3
Det er et lækkert hotel, men udsigten var vidst det eneste som imponerede os her. Det er ok værelser, og placeringen lige i Chinatown går stedet til fyldt med puls og fuld gang i den døgnet rundt.
Tip om Shopping: Der er her lige i gaderne rundt ved hotellet FYLDT med markeder. Så har du ikke klaustrofobi, er det helt sikkert nogle timer værd at ose rundt mellem plastic og diverse tusinde kinesere midt i Thailands Chinatown.
Indberet denne anmeldelse
Kristina F. Par Denmark, 5. juli 2012
Vildt midt i Chinatown og kaos

Lige midt i Chinatown
8
Dejligt hotel - pæne værelser og roterende restaurant på toppen. God pool på 23. etage med fed udsigt.
Indberet denne anmeldelse
Karin H. Par Denmark, 26. februar 2012
god beliggenhed. fantastisk morgenmad.

teressen på 22 etage
8,3
rent og pænt. taxaservice fungere fint.der er masse af små boder i chinatown hvor man kan købe alt mellem himmel og jord. Der er levende musik 2 steder på hotellet.Tag en drink på 25 etage og få en fantastisk vue over Bangkok.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: ligger i gå afstand til grand palace.masse af gadekøkkener og liv.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Grand China Hotel BangkokGrand China Hotel Bangkok - Hotellet udefraGrand China Hotel Bangkok - Hotellet udefraGrand China Hotel Bangkok - RestaurantGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - RestaurantGrand China Hotel Bangkok - RestaurantGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - SwimmingpoolGrand China Hotel Bangkok - SuiteGrand China Hotel Bangkok - UdsigtGrand China Hotel Bangkok - Hotellet udefraGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - SwimmingpoolGrand China Hotel Bangkok - Restaurant


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C03