eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Grand China Hotel

215 Yaowarat Rd., Samphantawong , China Town, Bangkok, Thailand 10100 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Grand China Princess Hotel

Grand China Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grand China Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grand China Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grand China Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grand China Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grand China Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grand China Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grand China Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grand China Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grand China Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grand China Hotel Bangkok - Suite Grand China Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grand China Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grand China Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grand China Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grand China Hotel Bangkok - Lobby
Grand China Hotel Bangkok - Lobby Grand China Hotel Bangkok - Lobby Grand China Hotel Bangkok - Lobby Grand China Hotel Bangkok - Restaurant Grand China Hotel Bangkok - Hotellet indefra Grand China Hotel Bangkok - Kaffebar/Café Grand China Hotel Bangkok - Pub/Lounge Grand China Hotel Bangkok - Pub/Lounge Grand China Hotel Bangkok - Restaurant Grand China Hotel Bangkok - Kaffebar/Café Grand China Hotel Bangkok - Restaurant Grand China Hotel Bangkok - Restaurant
Område: China Town Antal værelser: 155

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 715 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,2
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,3
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (715)
Sorter efter:
Lisa K. Familie med ældre børn Denmark, 22. februar 2014
Fint centralt beliggende hotel

Beliggenhed pesonale værelser
8,3
Anja W. Familie med små børn Denmark, 17. februar 2014
Perfekt beliggenhed, value for money

Beliggenhed, værdi for pengene, tagterasse
8,3
Lisbeth L. Par Denmark, 18. juli 2013
Fint hotel, som havde alt hvad man havde brug for!

Mindre pool med solterrasse, fitness og god service!
7,3
Udemærket hotel beliggende i China Town, som er et fint udgangspunkt når man skal besøge Bangkok. Hotellet har alt hvad man havde brug for - mindre pool, fin udsigt over byen fra restauranten på toppen af hotellet, gode værelser, som dog ikke er topmoderne og et fint fitnesscenter. Desuden var der andre faciliteter, som vi dog ikke benyttede! Generelt et fint hotel, som dog i dansk standard ikke vil leve op til de 4 stjerner, som det har!
Alan H. Par Denmark, 4. februar 2013
Flot hotel efter thai-standard

God udsigt over Bangkok
6,3
Lækkert hotel midt i hjertet af Chinatown, men svært at opdrive restaurant med europæisk snit i området med mindre du vælger Skybaren på hotellet, meget dyrt...
Tip: Chinatown er meget charmerende i mindre doser, ikke meget at shoppe udover alverdens plastikdimser samt kinesisk tingeltangel. Meget trafik, samt upålidelige Tuc-Tuc Chauffører. Fordele er tæt på havnesejlads m.m.
Jacob A. Par Denmark, 1. januar 2013
Centralt beliggende i China Town

Fantastisk udsigt fra hotellets tagteresse
8,7
En ganske god oplevelse, men pas på skrædderen på hotellet der tager ALT for mange penge for jakkesæt. Generelt er næsten alle ude på at snyde penge fra turisterne. Dog ikke personalet på hotellet, selvom portnerne prøver at hjælpe så meget som muligt med forventning om at der falder lidt af til dem.
Tip om Hoteldetaljer: Pas på skrædderen på hotellet (og i øvrigt også alle andre skræddere)
Jeppe R. Par Denmark, 31. december 2012
"Super udsigt, men knap så imponerende standard"

Placeret lige i hjertet af Chinatown!
7,3
Det er et lækkert hotel, men udsigten var vidst det eneste som imponerede os her. Det er ok værelser, og placeringen lige i Chinatown går stedet til fyldt med puls og fuld gang i den døgnet rundt.
Tip om Shopping: Der er her lige i gaderne rundt ved hotellet FYLDT med markeder. Så har du ikke klaustrofobi, er det helt sikkert nogle timer værd at ose rundt mellem plastic og diverse tusinde kinesere midt i Thailands Chinatown.
Kristina F. Par Denmark, 5. juli 2012
Vildt midt i Chinatown og kaos

Lige midt i Chinatown
8
Dejligt hotel - pæne værelser og roterende restaurant på toppen. God pool på 23. etage med fed udsigt.
Karin H. Par Denmark, 26. februar 2012
god beliggenhed. fantastisk morgenmad.

teressen på 22 etage
8,3
rent og pænt. taxaservice fungere fint.der er masse af små boder i chinatown hvor man kan købe alt mellem himmel og jord. Der er levende musik 2 steder på hotellet.Tag en drink på 25 etage og få en fantastisk vue over Bangkok.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: ligger i gå afstand til grand palace.masse af gadekøkkener og liv.
Jeanette N. Par Denmark, 14. april 2010
Et stykke væk fra gaden (22 etaqe)

Centralt placeret. Personalet kunne deres kram og var meget behjælpelig med specielle ønsker, taxa mv Hotellets etage med thaimassage var en "himmelsk oplevelse". Hotellets motionsrum var ligeledes super.
7,7
Belært af trafikken fra Hua Hin til Bangkok, sidste år i forbindelse med Sokran festlighederne, ville tage nogle dage før til Bangkok. Vi måtte vælge mellem trafik eller demonstrationer. Man føler sig velkommen fra 1. møde med hotellet. Os der bor ved landjorden og selv om vi havde prøvet højderne i Bangkok før, giver det et sug i maven, når gardinet trækkes fra og byen / floden viser sig - både dag og nat. På grund af muligheden for at løbe ind i nævnte demonstrationer, forblev vi mest på hotellet(4 dage) Vi fandt hurtigt ind i hotellets rytme. Tak til hotellets, personale, specielt taxichaufføren der var ansat på stedet, samt massagedamerne.
Birthe B. Par Denmark, 8. marts 2010
Bangkok hotel

Beliggenhed i Bangkoks smørhul
8,3
Det er et meget fint hotel beliggende i Chinatown hvor det er meget spændende at mærke den hektiske puls der eksisterer i en asiatisk storby.Selve hotellet virker meget luksuriøst og med sky resturangen er det et hotel i særklasse til en meget rimelig penge.Et lille minus er den meget spartanske pool på et af de øverste etager.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: I gå afstand er der masser af seværdogheder.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Grand China Hotel BangkokGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - SuiteGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - LobbyGrand China Hotel Bangkok - LobbyGrand China Hotel Bangkok - LobbyGrand China Hotel Bangkok - LobbyGrand China Hotel Bangkok - RestaurantGrand China Hotel Bangkok - Hotellet indefraGrand China Hotel Bangkok - Kaffebar/CaféGrand China Hotel Bangkok - Pub/LoungeGrand China Hotel Bangkok - Pub/LoungeGrand China Hotel Bangkok - RestaurantGrand China Hotel Bangkok - Kaffebar/CaféGrand China Hotel Bangkok - RestaurantGrand China Hotel Bangkok - RestaurantGrand China Hotel Bangkok - MøderumGrand China Hotel Bangkok - FitnessrumGrand China Hotel Bangkok - FitnessrumGrand China Hotel Bangkok - FitnessrumGrand China Hotel Bangkok - SpaGrand China Hotel Bangkok - Hotellet udefraGrand China Hotel Bangkok - Hotellet udefraGrand China Hotel Bangkok - Hotellet udefraGrand China Hotel Bangkok - RestaurantGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - RestaurantGrand China Hotel Bangkok - RestaurantGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - GæsteværelseGrand China Hotel Bangkok - SwimmingpoolGrand China Hotel Bangkok - SuiteGrand China Hotel Bangkok - Udsigt


AS-AGWEB-3B03