Tilbage til hotelinfo

2015
Rigtig godt 7,7
baseret på 7911 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 7911 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 7,0
  • Beliggenhed 8,9
  • Værelsets komfort/standard 7,5
  • Personalet 7,5
  • Værdi for pengene 7,5
  • Mad/spisning 7,3
Sortér efter

Soren J. fra Danmark
Familie med små børn
Boede 3 nætter i april 2013
Godt til prisen
Central placeret. Masser af shopping. God morgen buffet.
Anmeldt 03 maj 2013

Keld J. fra Danmark
Par
Boede 3 nætter i februar 2012
God beliggenhed i centrum af Bangkok
Store værelser
Det er første gang vi har boet på dett hotel, vi valgte Grand Diamond Plaza Suites Hotel, pga beliggenheden der er meget central i centrum af Bangkok. Hotellet er lidt slidt men rent og pænt. Stort udvalg med hensyn til morgenmad.
Anmeldt 12 marts 2012

Hans A. fra Danmark
Par
Boede 3 nætter i januar 2012
Hotellet ligger perfekt for shopping
Morgen buffen er fantastisk her er alt
Venlig og hjælpsom personale,rengøring på værelset var perfekt,morgenbuffen var en oplevelse i sig selv. dejligt hotel vi kommer helt sikkert igen.
Anmeldt 22 januar 2012

Niels H. fra Danmark
Par
Boede 2 nætter i marts 2011
skont hotel med god og central beliggenhed
meget god betjening
vi vil booke dette hotel igen neste ferie i Bangkok og omegn
Anmeldt 15 marts 2011

Christopher B. fra Danmark
Familie med små børn
Boede 3 nætter i april 2010
2 time at this hotel also a good experience
We stayed in a executive suite. Good big room with a balcony. Very clean and nice. Good breakfast. Good pool. Very central in bangkok
A little expencive. Balcony not so clean. The room could need an update.
All in all a good stay. Very recormendable.
Anmeldt 28 maj 2010

Per H. fra Danmark
Par
Boede 3 nætter i februar 2010
meget for pengene
store værelser,god mad,god beliggenhed.
kan ikke sige andet end alt var iorden.
god beliggenhed,venlig personale,dejlig store værelser med store senge og et stort badeværelse,god morgenmad,i det hele taget umuligt at sige noget negativt om hotellet. vi havde glemt nogle værdifulde ting på værelset da vi rejste og da vi ringede og hørte om de var der,fik vi og vide at de var lagt til side til os, så da vi senere kom tilbage til bangkok,kunne vi bare komme ind og hente dem. virkelig god service.
Anmeldt 14 marts 2010

Michael A. fra Danmark
Familie med ældre børn
Boede 3 nætter i februar 2010
Gran Diamond Bang kok
Hotellet ligger godt lige midt i hvor der er natmarkede og butikscentre
ingen ulemper
Hotel Grand Diamond Bangkok ligger rigtigt godt taet på sky train, indkoebscentre, flodbåden og natmarkede ved Bayoke Hotel samt restauranter af alle slags. Vaerelset er rent og paent og personalet er venligt og imoedekommende.morgenmadsrestauranten er meget laekker med alt hvad hjertet begaeret.Swimmingpoolområdet er meget hyggeligt og paent med rimelig god plads.
Anmeldt 08 marts 2010

Mikkel S. fra Danmark
Par
Boede 3 nætter i september 2009
God lejlighed med god beliggenhed
Rigtig god plads i lejlighenden i forhold til traditionelle hotelværelser i samme priskategori. Pænt og rent hotel. Belligenheden er meget central.
hotellet kunne trænge til lidt renovering. Langsom elevator.
Her får man god belligenhed og god plads for pengene. Stor rummelig lejlighed der er godt møbleret - selvom nogle møbler er noget slidte. Hjælpsomt og serviceminded personale, som de fleste andre steder i Thailand. top belligenhed i centrum af Bangkok. Alt i alt får du meget for pengene her.
Anmeldt 29 september 2009

Wilfred T. fra Singapore
Gruppe
Boede 2 nætter i august 2016
We stayed here because they are the only one with 2 bedroom suite
We came early at 8am and requested for early check-in but to no avail. Was asked to come back at their official check-in time of 2pm. We came back at 3pm but was told that our room was still not ready. We were offered a small room to rest instead. Told us that there is nothing they could do, neither could they do a upgrade cos they do not have any rooms left. They could not even compensate us for the wait because we booked through AGODA. When we finally got into our room. It was big. Beds were comfortable. Aircon was very cold - which was good. Downside - 1. The carpet floor seems like it has not been vacuumed for a while 2. The bath tubs had some rust on it and because of the rust, about 5% of the entire bath tub has chipped off. 3. The room stereo could not work as it could not be plugged into the power sockets. When we check-out, the lobby staff was fast and good in getting us a metered taxi. That kind of gave us a last good impression of the hotel.
Anmeldt 24 august 2016

Nicholas P. fra Malaysia
Gruppe
Boede 4 nætter i august 2016
Comfort at affordable rate
Good location, value for money
Anmeldt 23 august 2016