Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Grand Hotel Saigon

8 Dong Khoi Street, District 1, 1. Distrikt, Ho Chi Minh, Vietnam

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

baseret på 1741 anmeldelser

4 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,8
Alle anmeldelser (1741)
Sortér efter:
Jens R. Familie med ældre børn Denmark, 13. juli 2015
Deligt hotel som lever op til forventningerne

Beliggenhed, faciliteter og morgenmad
9
Fint, som forventet på et hotel i luksusklassen.
Indberet denne anmeldelse
Robert S. Rejsende alene Denmark, 2. maj 2015
Værelse uden vindue

Ingen
6
Da jeg lavede reservering, var det et rabat tilbud, som ikke kunne fortrydes når der først var betalt. Først da fik jeg at vide, at værelset var uden vindue, men hvis jeg betalte 50 USD kunne jeg få et andet værelse. Pure robbery
Indberet denne anmeldelse
Nicolai A. Par Denmark, 15. januar 2013
Fint hotel med god beliggenhed.

Morgenmadsbuffeten var meget lækker og varieret. God udsigt over byen fra rooftop-baren
8
Husk at oplyse hvis I ønsker 'non smoking' værelse. Der er kun wi-fi i lobbyen, ikke på værelserne (imens vi var der). Poolen var lækker, men man skal slås om liggestolene i solen.
Indberet denne anmeldelse
Benthe M. Par Denmark, 9. oktober 2011
Lovely hotel and service

Great location
7
det var et fantastisk værelse med masser af plads og behagelige senge. udsikten var fantatisk med udsigt til byens liv som kunne betraktes gennem hele dagen. hotellet ligger perfekt i forhold til byens foretninger, spisesteder og servedigheder. hotellets service var perfekt og morgenmaden var udsøgt. det der var bare en ting der var et problem, det var at der var ikke blevet oplyst, at hotelet var under ombygning, hvilket var meget generende.
Indberet denne anmeldelse
Peter C. Familie med ældre børn Singapore, 24. maj 2016
Pleasant Stay
6,7
Staff are friendly. Safe and peaceful. Good Breakfast.
Indberet denne anmeldelse
Weeraphong S. Rejsende alene Thailand, 15. maj 2016
Fantastic hotel with colonial style in HCMC
6,7
For me even only 1 night stay but it's totally pleasant stay and impress. Location is the best, you could reach to almost every interesting place of District 1 with 5-10 minutes or walking distance. Many international and local restaurants surrounded, convenient store is just opposite also supermarket, main sightseeing places, business hub of Ho Chi Minh City especially Bitexco Financial Tower, etc. The hotel appearance is colonial style since 1930 but it has renovated thus it's look elegance. Room is functional and look nice especially bathroom (really love it). Cleanliness is one of my pleasant point of this hotel, almost everywhere in this hotel is clean and neat. Staff are very nice, friendly and informative. Good breakfast. Nice swimming pool in the backyard, quite relax. VINASUN Taxi stand is just the front of this hotel. So, don't worry to travel to anywhere in Ho Chi Minh City with hassle-free. It's a 5-Star hotel in HCMC that i would like to recommend :)
Indberet denne anmeldelse
Tony M. Par United Kingdom, 14. maj 2016
HCM Short Break
6
Booked on line as I wanted a good hotel for 2 nights. Did no disappoint. Good room good service and fantastic breakfast. Food and drink Prices reflected quality of hotel but in HCM just go out and enjoy !
Indberet denne anmeldelse
Seung C. Forretningsrejsende South Korea, 13. maj 2016
Good
6,3
Good
Indberet denne anmeldelse
Seung C. Forretningsrejsende South Korea, 13. maj 2016
Good
4,3
Good
Indberet denne anmeldelse
Giang N. Rejsende alene Vietnam, 2. maj 2016
Swimming pool is very tiny.
5,7
Im disappointed with the swimming for 5star hotel
Indberet denne anmeldelse
1 - 4 af 4 anmeldelser
Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - ReceptionGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - SpaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - BadeværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - BadeværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - BadeværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - BadeværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B02