Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Grand Hotel Saigon

8 Dong Khoi Street, District 1, District 1 Riverside, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Reception
Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Reception Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Lobby Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Lobby Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Lobby Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Spa Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Møderum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Møderum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Møderum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Møderum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Restaurant Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Lobby
Område: District 1 Riverside Antal værelser: 230
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

fra 1701
anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
9,0
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (1701)
Sorter efter:
Robert S. Rejsende alene Denmark, 2. maj 2015
Værelse uden vindue

Ingen
6
Da jeg lavede reservering, var det et rabat tilbud, som ikke kunne fortrydes når der først var betalt. Først da fik jeg at vide, at værelset var uden vindue, men hvis jeg betalte 50 USD kunne jeg få et andet værelse. Pure robbery
Nicolai A. Par Denmark, 15. januar 2013
Fint hotel med god beliggenhed.

Morgenmadsbuffeten var meget lækker og varieret. God udsigt over byen fra rooftop-baren
8
Husk at oplyse hvis I ønsker 'non smoking' værelse. Der er kun wi-fi i lobbyen, ikke på værelserne (imens vi var der). Poolen var lækker, men man skal slås om liggestolene i solen.
Benthe M. Par Denmark, 9. oktober 2011
Lovely hotel and service

Great location
7
det var et fantastisk værelse med masser af plads og behagelige senge. udsikten var fantatisk med udsigt til byens liv som kunne betraktes gennem hele dagen. hotellet ligger perfekt i forhold til byens foretninger, spisesteder og servedigheder. hotellets service var perfekt og morgenmaden var udsøgt. det der var bare en ting der var et problem, det var at der var ikke blevet oplyst, at hotelet var under ombygning, hvilket var meget generende.
Lyn C. Par Australia, 23. juni 2015
Mostly good

Friendly and helpful staff, pool, location
8,3
Enjoyed stay in a beautiful hotel. However bathroom was disappointing - water not hot, nowhere to hang towels, shower difficult to get in and out
Ngoc Q. Familie med små børn United States of America, 23. juni 2015
VietNam. Is improve.

Great location good service love what i pick to stay
9,3
Its. Image. I happy in this trip. Because the Hotel. Its comfortable that very important. To everyone. I please
Kangha L. Familie med ældre børn South Korea, 20. juni 2015
Good hotel

Nice, classic and comfortable
8
Nice, classic and comfortable
Jacques W. Forretningsrejsende Belgium, 19. juni 2015
Good location

Quite and clean rooms.
6,7
Jennifer W. Gruppe Australia, 16. juni 2015
Location excellent

Location, friendly staff, quiet
9
The location is perfect as it is within walking distance to most attractions. The staff were friendly & helpful.
Tiffany A. Forretningsrejsende Singapore, 12. juni 2015
It's a not bad Hotel

-
6
-
Thilak P. Forretningsrejsende Sri Lanka, 11. juni 2015
It Was Good

Location, Staff, Food
8
It was good. Will come back.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Grand Hotel Saigon Ho Chi MinhGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - ReceptionGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - ReceptionGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - SpaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Restaurant


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C06