eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Grand Hotel Saigon

8 Dong Khoi Street, District 1, Distrikt 1 - Riverside, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Reception Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Reception Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Lobby Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Lobby Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Lobby Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Spa Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Møderum
Område: Distrikt 1 - Riverside Antal værelser: 230
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 1641 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
9,0
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (1641)
Sorter efter:
Nicolai A. Par Denmark, 15. januar 2013
Fint hotel med god beliggenhed.

Morgenmadsbuffeten var meget lækker og varieret. God udsigt over byen fra rooftop-baren
8
Husk at oplyse hvis I ønsker 'non smoking' værelse. Der er kun wi-fi i lobbyen, ikke på værelserne (imens vi var der). Poolen var lækker, men man skal slås om liggestolene i solen.
Benthe M. Par Denmark, 9. oktober 2011
Lovely hotel and service

Great location
7
det var et fantastisk værelse med masser af plads og behagelige senge. udsikten var fantatisk med udsigt til byens liv som kunne betraktes gennem hele dagen. hotellet ligger perfekt i forhold til byens foretninger, spisesteder og servedigheder. hotellets service var perfekt og morgenmaden var udsøgt. det der var bare en ting der var et problem, det var at der var ikke blevet oplyst, at hotelet var under ombygning, hvilket var meget generende.
John D. Rejsende alene United States of America, 25. februar 2015
Overrated hotel

location, cleanliness
7,7
My stay was not the best. The wifi in the rooms was awful. I had to take a chair to sit by the door to get any kind of reception at all. The food in the breakfast was mediocre, and the coffee was awful. Also, they charged me 5X the taxi rate to get picked up at the airport. There are a lot of better places to say in HCMC. On the bright side, the location was good and the rooms nicely furished.
John B. Rejsende alene United States of America, 20. februar 2015
This hotel allows late checkout.

I have a late fly out and this hotel allowed me to checkout two hours late with no extra charge.
9
Room was a little small, but clean and has a good view. The staff were very accommodating anh helpful.
Takuya T. Forretningsrejsende Japan, 13. februar 2015
just okay

bed, pillow, A/C
6,7
Good location to get taxi on/off. Minimart, right accross the street. Became as smoking free hotel, so you have to go to smoking space located certain floors. Probably not allowed to walk around with room slippers and bathrobe. Receptionist is lack of skill, or just stubborn, not a fun to talk at all.
Juan C. Par Spain, 1. februar 2015
Nice hotel in a good location

location, clean, staff performance
7,7
Very comfortable stay. Spacious room. Well located. Calm.
Quang C. Forretningsrejsende Vietnam, 30. januar 2015
Good location

Staff, location, clean
9
Thuy T. Familie med små børn Vietnam, 26. januar 2015
Ok Hotel in a good location

The room was clean, breakfast was decent and the location of hotel was good
4
The hotel was ok, definetly not a 4 Star hotel. We would say it's a 3 Star Hotel. The location is great but the quality would not be up to international standard.
Thuy T. Familie med små børn Vietnam, 25. januar 2015
Decent Hotel with good location, room was ok

Room was clean, good location and breakfast was ok
4
Our stay was ok. Was a bit disappointed because we expect 4 Star service. Base on our experience from staying at many 4-5 Star Hotels, we would rate this as a 3 Star Hotel.
Hideaki M. Rejsende alene Japan, 25. januar 2015
Comfortable

Clean, quiet, nice room.
6,7
Nice hotel. But, this time, I stayed old building which was not so comfortable and it takes time to go to restaurant. If I stay the same room next time, I will not be happy.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Grand Hotel Saigon Ho Chi MinhGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - ReceptionGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - ReceptionGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - SpaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Reception


AS-AGWEB-3B04