eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Grand Hotel Saigon

8 Dong Khoi Street, District 1, Distrikt 1 - Riverside, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Badeværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Badeværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet indefra Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Område: Distrikt 1 - Riverside Antal værelser: 230
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 1412 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
9,0
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (1412)
Sorter efter:
Nicolai A. Par Denmark, 15. januar 2013
Fint hotel med god beliggenhed.

Morgenmadsbuffeten var meget lækker og varieret. God udsigt over byen fra rooftop-baren
8
Husk at oplyse hvis I ønsker 'non smoking' værelse. Der er kun wi-fi i lobbyen, ikke på værelserne (imens vi var der). Poolen var lækker, men man skal slås om liggestolene i solen.
Benthe M. Par Denmark, 9. oktober 2011
Lovely hotel and service

Great location
7
det var et fantastisk værelse med masser af plads og behagelige senge. udsikten var fantatisk med udsigt til byens liv som kunne betraktes gennem hele dagen. hotellet ligger perfekt i forhold til byens foretninger, spisesteder og servedigheder. hotellets service var perfekt og morgenmaden var udsøgt. det der var bare en ting der var et problem, det var at der var ikke blevet oplyst, at hotelet var under ombygning, hvilket var meget generende.
Aude M. Par France, 20. juli 2014
Charming but disappointing breakfast

Location history charm
6,3
Miroslaw S. Forretningsrejsende Poland, 19. juli 2014
Again in Grand Hotel Saigon - still good

Staff, Location, Atmosphere
9
Location in the centre of District 1 - close to main attractions. Helpful Staff - cosy rooms. Good breakfest - so many local dishes. Looks a bit neglected.
Alan C. Familie med ældre børn Australia, 19. juli 2014
Fun Relaxing City Stay

Pool area, Charisma, Relaxed feel
9,3
Great
Boon H. Forretningsrejsende Singapore, 18. juli 2014
Clean, spacious, centrally located

Clean, Spacioud, Centrally Located
8
The hotel is in good condition, friendly staffs, great variety of breakfast, near shopping centres and with plenty of restaurants around.
Iskandar Z. Forretningsrejsende Indonesia, 18. juli 2014
Value for money spend

Location, clean bed room and toilet
7
Good experiences and hotel meet my expectation.
Mario Z. Forretningsrejsende Germany, 18. juli 2014
I'll be back for sure.

location, location, location
9,7
Grand Hotel Saigon, is one of the best hotels I have seen in Southeast Asia during the last few month - and I travel a lot. There was only two little things, to improve: 1. The Coffee served during breakfast - sorry to say that, but Vietnamese coffee is not everyones taste. 2. The selection of jam was "very british" for my taste. If they improve that it would make my next stay perfect.
Chahn Y. Gruppe South Korea, 17. juli 2014
Poor Vietnamese mind of the staffs....

None
6,7
Late chk out, lazy satffs performance, never say sorry even against to their mistakes...poor mind
Ivan L. Forretningsrejsende Singapore, 17. juli 2014
Great and Nice Hotel in HCMC

great breakfast, good location, fast service
8
fast service from frontdesk, clean hotel good location nice resturants surrounding the hotel great and nice rooftop pub with views of HCMC

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Grand Hotel Saigon Ho Chi MinhGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - BadeværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - BadeværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet indefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - BadeværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet indefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet indefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - ReceptionGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kaffebar/CaféGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - BuffetGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - BuffetGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet indefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Pub/LoungeGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - SpaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - SpaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - SpaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - SpaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - FitnessrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - DansesalGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - DansesalGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - DansesalGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet indefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet indefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - IndgangGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Rekreative FaciliteterGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Rekreative FaciliteterGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet indefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet indefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3B05