eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Grand Hotel Saigon

8 Dong Khoi Street, District 1, Distrikt 1 - Riverside, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Reception Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Reception Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Lobby Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Lobby Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Lobby Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Spa Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Møderum
Område: Distrikt 1 - Riverside Antal værelser: 230
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 1492 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
9,0
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (1492)
Sorter efter:
Nicolai A. Par Denmark, 15. januar 2013
Fint hotel med god beliggenhed.

Morgenmadsbuffeten var meget lækker og varieret. God udsigt over byen fra rooftop-baren
8
Husk at oplyse hvis I ønsker 'non smoking' værelse. Der er kun wi-fi i lobbyen, ikke på værelserne (imens vi var der). Poolen var lækker, men man skal slås om liggestolene i solen.
Benthe M. Par Denmark, 9. oktober 2011
Lovely hotel and service

Great location
7
det var et fantastisk værelse med masser af plads og behagelige senge. udsikten var fantatisk med udsigt til byens liv som kunne betraktes gennem hele dagen. hotellet ligger perfekt i forhold til byens foretninger, spisesteder og servedigheder. hotellets service var perfekt og morgenmaden var udsøgt. det der var bare en ting der var et problem, det var at der var ikke blevet oplyst, at hotelet var under ombygning, hvilket var meget generende.
Gene A. Rejsende alene United States of America, 20. september 2014
Excellent accommodation

Breakfast, Staff and cleaniess
9,7
We had a wonderful, friendly staff really helped out. Tours staff was excellent.
Clair H. Par United Kingdom, 18. september 2014
Great start to honeymoon

Best rooftop bar in HCM
8,3
Nice hotel, excellent roof top bar. The staff were very attentive and pleasant, they got to know us. The rooms were comfortable, I would suggest a room on the opposite side to 'the klub', the staff were accommodating to this. All in all a good hotel that I would recommend.
Linda C. Forretningsrejsende New Zealand, 18. september 2014
This hotel was great

Location, staff and food
9
Great
Minji K. Rejsende alene South Korea, 18. september 2014
great hotel

breakfast buffet, great location,
9,3
It was great. Especially breakfast buffet was amazing. My mom finished 2 bowls of pho noodle and omellete at a time. :-)
Diane S. Par United States of America, 17. september 2014
Grand

Staff, food and location
10
Wonderful. They are very concerned that their lodgers are taken care of well.
Hyder G. Forretningsrejsende Australia, 17. september 2014
What's that noise?

Location, Massage joint across the road, rooms in the new wing
7,7
No refund policy, even for regular business customers is stupid. Won't come again. What's that noise at 7am? Drilling works in the hotel:seriously? Stay in the new wing, old wing is tired and shabby. No clock in the old room.
Hyder G. Forretningsrejsende Australia, 16. september 2014
New wing better than old wing

Location, price and facility.
7,7
Old wing is a bit shabby, compared to new wing. No clock. Great massage place across the road.
Timothy M. Rejsende alene United States of America, 15. september 2014
Great hotel

Staff,food,staff
9,7
Great hotel, a little expensive but worth it. I bought a large bowl at a shop and it was completely boxed up but I stupidly forgot the I would have to carry it around for the next 2 weeks. The staff found me a shipper that was of a reasonable price (this can be costly), and handled the whole thing. Really, really helpful. I would go back anytime. Great location.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Grand Hotel Saigon Ho Chi MinhGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - ReceptionGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - ReceptionGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - SpaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Reception


AS-AGWEB-3B06