eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Grand Hotel Saigon

8 Dong Khoi Street, District 1, Distrikt 1 - Riverside, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Badeværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Badeværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet indefra Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Område: Distrikt 1 - Riverside Antal værelser: 230
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 1446 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
9,0
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (1446)
Sorter efter:
Nicolai A. Par Denmark, 15. januar 2013
Fint hotel med god beliggenhed.

Morgenmadsbuffeten var meget lækker og varieret. God udsigt over byen fra rooftop-baren
8
Husk at oplyse hvis I ønsker 'non smoking' værelse. Der er kun wi-fi i lobbyen, ikke på værelserne (imens vi var der). Poolen var lækker, men man skal slås om liggestolene i solen.
Benthe M. Par Denmark, 9. oktober 2011
Lovely hotel and service

Great location
7
det var et fantastisk værelse med masser af plads og behagelige senge. udsikten var fantatisk med udsigt til byens liv som kunne betraktes gennem hele dagen. hotellet ligger perfekt i forhold til byens foretninger, spisesteder og servedigheder. hotellets service var perfekt og morgenmaden var udsøgt. det der var bare en ting der var et problem, det var at der var ikke blevet oplyst, at hotelet var under ombygning, hvilket var meget generende.
Hathi H. Forretningsrejsende Vietnam, 23. august 2014
central location

comfortable, central location
7,3
it's central location. You access easily the center of Saigon.
Kenneth R. Par Australia, 22. august 2014
Good Location

Location, Comfortable Bed & Good Size Room
8
Kenneth R. Par Australia, 21. august 2014
Good Location

Location, Comfortable Bed, Big Room
9
We stayed in a premium deluxe room. The room was big enough with a king size comfortable bed. We have stayed here before and would definitely stay here again. Breakfast was good with plenty of choices and also serves one of the best Phu Soups in Saigon we have tried.
Kok P. Par Singapore, 19. august 2014
Will consider coming back

Dinning, Good location for walk about & roof top bar nice view for relexing x
7,7
Good
Elni M. Forretningsrejsende Singapore, 16. august 2014
Good wifi, location to eating places

Wifi, Room, Location
8
Most important for my business trips is the wifi and the comfort of the room. This hotel hits both right on the spot. Conveniently located across is a Circle K, around the hotel are some good eating places.
Sharon C. Par New Zealand, 15. august 2014
Grand Hotel is grand!

Location, location, location
8,3
We enjoyed our stay at the Grand Hotel, it was only for 1 night unfortunately. The location of the hotel in the heart of the city is just perfect if you only have a short time to see the city. We walked everywhere that we wanted to go. The hotel has charming rooms, not ultra modern, but this only added to the charm I felt. All modern amenties however. The pool area is lovely, a nice place to chill out after a hot days sightseeing. The rooftop bar is a great space with awesome views over Saigon at night. All in all, a good choice of hotel.
Teng B. Forretningsrejsende Malaysia, 15. august 2014
Good hotel but with very rude night staffs

location. condition. cleanliness
6,3
Twain T. Par Singapore, 13. august 2014
Very comfortable stay!

Colonial Decor, Big rooms, Big bathtub
8,7
Very classic colonial style decor, coupled with a well equipped bathroom. Spacious rooms! Near various eateries and a 3 min walk to the opera house!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Grand Hotel Saigon Ho Chi MinhGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - BadeværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - BadeværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet indefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - BadeværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet indefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet indefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - ReceptionGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kaffebar/CaféGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - BuffetGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - BuffetGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet indefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Pub/LoungeGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - SpaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - SpaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - SpaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - SpaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - FitnessrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - DansesalGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - DansesalGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - DansesalGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - MøderumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet indefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet indefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - IndgangGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Rekreative FaciliteterGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Rekreative FaciliteterGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet indefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet indefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RestaurantGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefraGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3C05