Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Grand Margherita Hotel

Jalan Tunku Abdul Rahman, P.O.Box 2362, Kuching Centrum, Kuching, Malaysia 93100

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,9

baseret på 1881 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
8,8
Personalet
7,8
Hotellets stand/rengøring
7,7
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (1881)
Sortér efter:
Rikke H. Par Denmark, 19. november 2008
Holiday Inn Kuching

Flot hotel med god beliggenhed.
10
Et godt hotel hvor man får meget for pengene. Værelserne er store og beliggenhed rigtig god - hvis man vil bo direkte i byen. Der var ikke gadestøj. Der er kæmpe morgenbuffet med alt hvad hjertet begærer og et venligt og høfligt personale. Kom jeg til Kuching, valgte jeg dette hotel igen!
Tip om Restaurant: Besøg restaurant ”BlaBlaBla”. Udefra ser den ud af ingenting, men når man går ind bagved, går man på fliser gennem et gulv-akvarium med guldfisk, hvor så at komme ind i et aflangt lokale i lounge-stil. Virkelig en oplevelse. God mad og betjening.
Indberet denne anmeldelse
Shazana O. Forretningsrejsende Malaysia, 20. maj 2016
Nice Hotel
4
Value for money
Indberet denne anmeldelse
Ruslan A. Par Malaysia, 20. maj 2016
job
6,7
0192687172
Indberet denne anmeldelse
Chew Y. Familie med ældre børn Malaysia, 18. maj 2016
A bit disappointed......
5,7
Need to take care with senior citizen.... concierge staff no even gift us a helping hand... only the security to assit us.
Indberet denne anmeldelse
Lim Y. Forretningsrejsende Malaysia, 18. maj 2016
Good hotel to stay
6,3
It's better than what I had expected. I'll come back to this hotel during my next trip.
Indberet denne anmeldelse
Saripah B. Forretningsrejsende Malaysia, 16. maj 2016
Good
6,3
good
Indberet denne anmeldelse
Ng S. Familie med små børn Malaysia, 16. maj 2016
Satisfied
6
The location was good and the the staffs arr friendly.
Indberet denne anmeldelse
Jenny T. Gruppe Malaysia, 15. maj 2016
Strategic location & value for money.
6,7
The price offered by AGODA really worth for money. The hotel currently under renovation... but I'll come back again after the renovation completed.
Indberet denne anmeldelse
Nor A. Par Malaysia, 14. maj 2016
Worth every penny
6,7
Great view, great location next to shopping mall, value for money, excellet breakfast!
Indberet denne anmeldelse
Nelson R. Forretningsrejsende Malaysia, 11. maj 2016
Excellent Hotel Nice Location
6,7
The hotel is located within the Golden Triangle of Kuching. Close proximity to all business, entertainment facilities in Kuching. Room is clean. I have problem with their wifi - & I hope it was a temporary hiccup. There were some upgrading works in progress but the hotel made sure there was little impact on guest comfort. Will definitely be back.
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
Grand Margherita Hotel KuchingGrand Margherita Hotel Kuching - RestaurantGrand Margherita Hotel Kuching - RestaurantGrand Margherita Hotel Kuching - LuksusloungeGrand Margherita Hotel Kuching - RestaurantGrand Margherita Hotel Kuching - LobbyGrand Margherita Hotel Kuching - Hotellet udefraGrand Margherita Hotel Kuching - Mad og drikkeGrand Margherita Hotel Kuching - LuksusloungeGrand Margherita Hotel Kuching - Hotellet udefraGrand Margherita Hotel Kuching - MøderumGrand Margherita Hotel Kuching - RestaurantGrand Margherita Hotel Kuching - FaciliteterGrand Margherita Hotel Kuching - SwimmingpoolGrand Margherita Hotel Kuching - DansesalGrand Margherita Hotel Kuching - FitnessrumGrand Margherita Hotel Kuching - Hotellet udefraGrand Margherita Hotel Kuching - GæsteværelseGrand Margherita Hotel Kuching - GæsteværelseGrand Margherita Hotel Kuching - GæsteværelseGrand Margherita Hotel Kuching - MøderumGrand Margherita Hotel Kuching - GæsteværelseGrand Margherita Hotel Kuching - GæsteværelseGrand Margherita Hotel Kuching - GæsteværelseGrand Margherita Hotel Kuching - GæsteværelseGrand Margherita Hotel Kuching - MøderumGrand Margherita Hotel Kuching - MøderumGrand Margherita Hotel Kuching - GæsteværelseGrand Margherita Hotel Kuching - SwimmingpoolGrand Margherita Hotel Kuching - GæsteværelseGrand Margherita Hotel Kuching - BadeværelseGrand Margherita Hotel Kuching - BadeværelseGrand Margherita Hotel Kuching - GæsteværelseGrand Margherita Hotel Kuching - SwimmingpoolGrand Margherita Hotel Kuching - GæsteværelseGrand Margherita Hotel Kuching - GæsteværelseGrand Margherita Hotel Kuching - SwimmingpoolGrand Margherita Hotel Kuching - GæsteværelseGrand Margherita Hotel Kuching - Hotellet udefraGrand Margherita Hotel Kuching - Hotellet udefraGrand Margherita Hotel Kuching - SwimmingpoolGrand Margherita Hotel Kuching - GæsteværelseGrand Margherita Hotel Kuching - GæsteværelseGrand Margherita Hotel Kuching - GæsteværelseGrand Margherita Hotel Kuching - GæsteværelseGrand Margherita Hotel Kuching - GæsteværelseGrand Margherita Hotel Kuching - GæsteværelseGrand Margherita Hotel Kuching - GæsteværelseGrand Margherita Hotel Kuching - GæsteværelseGrand Margherita Hotel Kuching - GæsteværelseGrand Margherita Hotel Kuching - Gæsteværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B05