Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Grand Mega Resort & Spa Bali

Jl. By Pass Ngurah Rai No. 234, Simpang Siur, Kuta, Kuta / Tuban, Bali, Indonesien 80631 (Se kort)

Book nu!

Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gæsteværelse Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Swimmingpool Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Swimmingpool Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Badeværelse Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet indefra Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Dansesal Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet udefra Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Badeværelse Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet indefra Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet indefra Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gæsteværelse Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gæsteværelse Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Swimmingpool Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Fitnessrum Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Swimmingpool Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet indefra
Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Badeværelse Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Swimmingpool Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet udefra Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gæsteværelse Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Mad og drikke Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Udsigt Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa
Område: Kuta / Tuban Antal værelser: 135
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

fra 3153
anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
7,0
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (3153)
Sorter efter:
Jytte S. Familie med ældre børn Denmark, 12. juli 2014
flot hotel med meget trafik til alle sider

Morgenmaden, trafik vagt, prisen
6
Et rigtig dejlig sted med den bedste og største morgenmads búfe jeg har set i Bali. Det er lavet rigtig flot og med lidt vedligehold kunne det hurtig blive flot igen. Vand temp går op og ned i bruser fra is koldt til brændende varmt. Det er et fint sted til prisen hvis man er indstillet på at man skal tage en taxi hver gang man skal noget. Det er ikke muligt at gå. Der ligger en indkøbs center på den anden side af vejen men det er livsfarligt at krydse vejen og det var umuligt hvis der ikke var en trafik vagt. Desværre er det kun hans job at følge en ud til midten af vejen. Det gør at jeg ikke vil komme igen, men min teenager datter er helt vid med stedet og kommer gerne igen.
Elias S. Par Sweden, 7. december 2013
Fantastisk

Rymligt, poolbar, badkar
8
Väldigt bra och lyxigt, vi fick valuta för pengarna. Moderna rum, grillparty på kvällarna, trevlig och vänlig personal
Angel A. Par Denmark, 21. juli 2013
Pragtfuldt!

Morgenmaden, personalet, badeværelset
9,3
Super oplevelse, fantastisk personale! Spa'et kunne have været bedre, de ansatte der vidste absolut ikke hvad de lavet og var direkte uhøflig og uprofessionelle. Dog, alt andet var pragtfuldt.
Wong S. Par Malaysia, 24. juni 2015
well done

view, comfortable, swimming pool
10
All the staff are very friendly and polite.. nice enviroment,nice pool
Kai Y. Par Malaysia, 21. juni 2015
Big room,value money but not good location.

Friendly staff ,big room and nice pool.
6,3
Big room,value money but not good location. No restaurant surrounding hotel hard to find food at night.
Carmel K. Par Australia, 18. juni 2015
Great overnight stay on the way to the Gili island

Very friendly staff, price and proximity to airport
8
Enjoyable
Lee K. Gruppe Malaysia, 16. juni 2015
my 1st scary experience

spacious, WIFI, swimming pool.
5,3
The hotel do not fix door bell and we back to old time, knock the door. I stay 3 nights, one night, my parents knock my door twice because they do not know how to open TV and others, suddenly, the guest stay infront of me, open door and shouting at me. 3 of us looking at him, just 10pm++, just normal speaking, y shouting at us?! Crazy man!! Second, spa in hotel operating until 7pm only, and there's no spa shop around the hotel. Breakfast consider okay. Infront of hotel there's a shopping mall, but donot expected it's big as Kuala Lumpur shopping mall.
Dyah K. Familie med små børn Indonesia, 16. juni 2015
Good stay after changing rooms

Staff is helpful
7
After changing room that has several issues with maintenance it was a good stay. But maintenance should be improved. Breakfast I rate as very good, enak sekali, excellent. Location is depend on what you want to do, not really for going to the beach that is a little far. Further we stayed with young child what is OK, with breakfast children chair available.
Mya J. Par Singapore, 15. juni 2015
Grand Mega Resort is awesome!

The location, the friendly staffs & the cosy room.
10
My stay was awesome! The staffs were very friendly. And this is my 2nd time staying at this hotel & i will definitely stay here again whenever i'm in Bali.
Osborn P. Par India, 13. juni 2015
Bad experience

The breakfast spread, availability of transportation and pool
5,7
Was a NIGHTMARE !!! When the aircon failed midnight and the staff weren't able to fix it nor shift us to another room until next day The staff wasn't bothered about making ends meet as we booked tru an online site

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Grand Mega Resort & Spa Bali BaliGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - GæsteværelseGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - SwimmingpoolGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - SwimmingpoolGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BadeværelseGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet indefraGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - DansesalGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet udefraGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BadeværelseGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet indefraGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet indefraGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - GæsteværelseGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - GæsteværelseGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - SwimmingpoolGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - FitnessrumGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - SwimmingpoolGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet indefraGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BadeværelseGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - SwimmingpoolGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet udefraGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - GæsteværelseGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Mad og drikkeGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - SpaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - UdsigtGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - SpaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A06