eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Grand Mega Resort & Spa Bali

Jl. By Pass Ngurah Rai No. 234, Simpang Siur, Kuta, Kuta / Tuban, Bali, Indonesien 80631 (Se kort)

Book nu!

Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gæsteværelse Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Swimmingpool Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Swimmingpool Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Swimmingpool Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Badeværelse Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet indefra Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Dansesal Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet udefra Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Badeværelse Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet indefra Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gæsteværelse Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gæsteværelse Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Swimmingpool Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Fitnessrum Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Swimmingpool Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet indefra
Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Badeværelse Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Swimmingpool Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet udefra Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gæsteværelse Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Mad og drikke Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Udsigt Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa
Område: Kuta / Tuban Antal værelser: 135
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

baseret på 2940 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
7,0
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (2940)
Sorter efter:
Jytte S. Familie med ældre børn Denmark, 12. juli 2014
flot hotel med meget trafik til alle sider

Morgenmaden, trafik vagt, prisen
6
Et rigtig dejlig sted med den bedste og største morgenmads búfe jeg har set i Bali. Det er lavet rigtig flot og med lidt vedligehold kunne det hurtig blive flot igen. Vand temp går op og ned i bruser fra is koldt til brændende varmt. Det er et fint sted til prisen hvis man er indstillet på at man skal tage en taxi hver gang man skal noget. Det er ikke muligt at gå. Der ligger en indkøbs center på den anden side af vejen men det er livsfarligt at krydse vejen og det var umuligt hvis der ikke var en trafik vagt. Desværre er det kun hans job at følge en ud til midten af vejen. Det gør at jeg ikke vil komme igen, men min teenager datter er helt vid med stedet og kommer gerne igen.
Elias S. Par Sweden, 7. december 2013
Fantastisk

Rymligt, poolbar, badkar
8
Väldigt bra och lyxigt, vi fick valuta för pengarna. Moderna rum, grillparty på kvällarna, trevlig och vänlig personal
Angel A. Par Denmark, 21. juli 2013
Pragtfuldt!

Morgenmaden, personalet, badeværelset
9,3
Super oplevelse, fantastisk personale! Spa'et kunne have været bedre, de ansatte der vidste absolut ikke hvad de lavet og var direkte uhøflig og uprofessionelle. Dog, alt andet var pragtfuldt.
Yuan T. Rejsende alene Taiwan, 21. januar 2015
Good food, service, location....

Good food, service, location....
9,7
Alan G. Rejsende alene Australia, 19. januar 2015
Quick Trip

clean, helpful staff, nice food
8
I couldn't fault it at all for the price. I would say exceeded expectations.
Johnson C. Par Brunei Darussalam, 18. januar 2015
Nice hotel with beautiful decorations

Near shopping mall, clean and awesome interior and exterior designs for hotel, bedroom and bathroom
7
It is a really a nice hotel to stay. We had a good time. The bathroom is awesome big and comfortable. Clean and good location. Sure will come back to stay in this hotel in near future!
Yeoh C. Gruppe Malaysia, 18. januar 2015
clean environment

friendly staff , clean environment
7,7
Bath water is salty.
Simon B. Par Australia, 15. januar 2015
Great hotel for a great price

Breakfast, pool, bed
9,3
We had a great stay in the hotel, we got a great offer online and decided to stay for one night before we left bali the following morning. The staff were great and it was located very close to the airport which was perfect for us. I would definitely recommend to stay in this hotel and Ill be returning the next time I visit Bali.
George F. Rejsende alene Australia, 14. januar 2015
Great Hotel

Lots to choose - Breakfast, Location Good, Rooms good Size
9
I was little disappointed with 2 things(3rd time stay) with Pool Floorboards - Many loose & dangerous. Pool itself - missing tiles, one on the actual steps in the middle of the pool could cut someone. There was only 1 bicycle (in the past up to 5) No helmets (broken) no chain lock (keys lost). Staff were great, room was excellent. I would like to stay again in near future but I hope these issues are resolved.
Ni N. Rejsende alene Indonesia, 11. januar 2015
good hotel

clean,food,friendly stafg
9,3
It was so great,happy to stay there,room clean and comfort,friendly staff,good breakfast,near hypermart and duty free, the water in bathroom bit salty

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Grand Mega Resort & Spa Bali BaliGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - GæsteværelseGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - SwimmingpoolGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - SwimmingpoolGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - SwimmingpoolGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BadeværelseGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet indefraGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - DansesalGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet udefraGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BadeværelseGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet indefraGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - GæsteværelseGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - GæsteværelseGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - SwimmingpoolGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - FitnessrumGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - SwimmingpoolGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet indefraGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BadeværelseGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - SwimmingpoolGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet udefraGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - GæsteværelseGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Mad og drikkeGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - SpaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - UdsigtGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - SpaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa


AS-AGWEB-3B08