Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapore 238857 (Se kort)

Book nu!

Grand Park Orchard Singapore - Udsigt Grand Park Orchard Singapore - Hotellet indefra Grand Park Orchard Singapore - Lobby Grand Park Orchard Singapore - Lobby Grand Park Orchard Singapore - Pub/Lounge Grand Park Orchard Singapore - Swimmingpool Grand Park Orchard Singapore - Luksuslounge Grand Park Orchard Singapore - Luksuslounge Grand Park Orchard Singapore - Suite Grand Park Orchard Singapore - Suite Grand Park Orchard Singapore - Suite Grand Park Orchard Singapore - Gæsteværelse Grand Park Orchard Singapore - Gæsteværelse Grand Park Orchard Singapore - Gæsteværelse Grand Park Orchard Singapore - Suite Grand Park Orchard Singapore - Suite
Grand Park Orchard Singapore - Suite Grand Park Orchard Singapore - Restaurant Grand Park Orchard Singapore - Restaurant Grand Park Orchard Singapore - Faciliteter Grand Park Orchard Singapore - Hotellet indefra Grand Park Orchard Singapore - Badeværelse Grand Park Orchard Singapore - Badeværelse Grand Park Orchard Singapore - Hotellet indefra
Område: Orchard Antal værelser: 308
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

fra 5935
anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
9,4
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (5935)
Sorter efter:
Christian O. Forretningsrejsende Denmark, 22. september 2012
Asiatisk moderne hotel med små værelser

Beliggenhed
5,7
Ankom op til weekenden for F1, og måtte derfor betale en alt for dyr pris for det lille "opgraderede" værelse med morgenmad. Morgenmad typisk vesterasisk og ikke værd at skrive mere om. Beliggenheden er dog perfekt midt på Orchard Road, og værelset samt resten af hotellet fremstod rent og rimeligt vedligeholdt. Stilen "moderne asiatisk" tiltaler mig dog ikke, men det er jo en smagssag.
Indberet denne anmeldelse
Mads D. Forretningsrejsende Denmark, 10. februar 2012
Meget behageligt hotel, med god beliggenhed

Beliggenheden, ikke for stort, venlig ansatte
8,3
Har nu boet på dette hotel mange gange. Udover at måtte skifte værelse pga et sprunget rør, er der absolut intet at udsætte på hotellet. Det er rart at hotellet ikke er for stort, så man føler sig hjemme. Værelserne er i den mindre ende, men pæne og rene.
Indberet denne anmeldelse
Adeline C. Rejsende alene Malaysia, 2. august 2015
Great location but...

Location, Staff, Cleanliness
6,7
The Grand Park Orchard has an excellent location and very helpful front office staff from the gentlemen who help with getting taxi to the reception. However, housekeeping is poor. Took one and a half hours to get me a room but the Duty Manager John and his assistant were extremely helpful. The bath towel in my room had a huge hole in it. The beds were poorly made the next morning, the coffee table was not placed back in the original position after I had dragged it next to the bed the night before, there were no replacement milk in the fridge for coffee. We had to ask for toilet rolls and box of tissue. Minor details which were irritating but in general, it is acceptable because of its location and staff.
Indberet denne anmeldelse
Chin M. Familie med små børn Australia, 2. august 2015
Noisy and cigarette smoke - will not be returning

Location
5,7
Uncomfortable due to excessive noise from the bar until 2-3 am, followed by cigarette smoke emanating into our room, even though our room was specifically a non smoking room. My family and I will not be selecting this hotel again during our next stay in Singapore. Our room was on level 7, facing the bar.
Indberet denne anmeldelse
Thanh M. Par Vietnam, 1. august 2015
Good location, nice room with reasonable price

Location, price and large room
9,3
Very good
Indberet denne anmeldelse
Supporn T. Familie med små børn Thailand, 31. juli 2015
great location in shopping area

location, shopping, on orchard street
9,3
great time
Indberet denne anmeldelse
Mun Y. Forretningsrejsende Malaysia, 31. juli 2015
Great stay

Cleanliness, convenient, reasonable price
9,3
It was a great stay
Indberet denne anmeldelse
Sutrisno S. Rejsende alene Indonesia, 30. juli 2015
Prime location hotel with free calls

Location, Cleaness, Free calss
8,7
It was great, I can easily go around by walking, staff was very helpfull, very surprise with the free international calls, room was cleaned, only thing there still some people smoking in the hotel area
Indberet denne anmeldelse
Jay M. Par Philippines, 28. juli 2015
Nice location high ceiling spacious room

Comfy bed, corteous staff, complimentary mobile phone
9,3
Indberet denne anmeldelse
Herfini H. Par Indonesia, 27. juli 2015
Hotel with very good location for shopping

Location, location and location
7,3
The hotel is close to the center of shopping area. It s also easy to get food around.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Grand Park Orchard SingaporeGrand Park Orchard Singapore - UdsigtGrand Park Orchard Singapore - Hotellet indefraGrand Park Orchard Singapore - LobbyGrand Park Orchard Singapore - LobbyGrand Park Orchard Singapore - Pub/LoungeGrand Park Orchard Singapore - SwimmingpoolGrand Park Orchard Singapore - LuksusloungeGrand Park Orchard Singapore - LuksusloungeGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - RestaurantGrand Park Orchard Singapore - RestaurantGrand Park Orchard Singapore - FaciliteterGrand Park Orchard Singapore - Hotellet indefraGrand Park Orchard Singapore - BadeværelseGrand Park Orchard Singapore - BadeværelseGrand Park Orchard Singapore - Hotellet indefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C03