Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapore 238857

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 6268 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
9,4
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (6268)
Sortér efter:
Christian O. Forretningsrejsende Denmark, 22. september 2012
Asiatisk moderne hotel med små værelser

Beliggenhed
5,7
Ankom op til weekenden for F1, og måtte derfor betale en alt for dyr pris for det lille "opgraderede" værelse med morgenmad. Morgenmad typisk vesterasisk og ikke værd at skrive mere om. Beliggenheden er dog perfekt midt på Orchard Road, og værelset samt resten af hotellet fremstod rent og rimeligt vedligeholdt. Stilen "moderne asiatisk" tiltaler mig dog ikke, men det er jo en smagssag.
Indberet denne anmeldelse
Mads D. Forretningsrejsende Denmark, 10. februar 2012
Meget behageligt hotel, med god beliggenhed

Beliggenheden, ikke for stort, venlig ansatte
8,3
Har nu boet på dette hotel mange gange. Udover at måtte skifte værelse pga et sprunget rør, er der absolut intet at udsætte på hotellet. Det er rart at hotellet ikke er for stort, så man føler sig hjemme. Værelserne er i den mindre ende, men pæne og rene.
Indberet denne anmeldelse
Danial K. Par Singapore, 8. februar 2016
Great location but breakfast isn't that good.

Location, Clean, Comfortable
8,7
To start off, for a 5* hotel, their breakfast needs to be better. The food wasnt that great and the spread is limited. It was my girlfriend's birthday and I arranged a surprise for her through Agoda and it is ruined by the front of office staff that totally blew the entire surprise when he asked me when do I want the cake to be delivered when my girlfriend is just beside me.
Indberet denne anmeldelse
Eliseba S. Forretningsrejsende Indonesia, 4. februar 2016
My favorite hotel

Location, good service and comfort
9
my stay in this hotel is always satisfied
Indberet denne anmeldelse
Cheong K. Gruppe Malaysia, 2. februar 2016
Great hotel

The location is superb
7,7
Very good.
Indberet denne anmeldelse
Irene I. Rejsende alene Indonesia, 1. februar 2016
nice place to stay :)

clean, staff is nice, comfortable
7,3
Everything excellent
Indberet denne anmeldelse
Richard T. Par Australia, 1. februar 2016
We will be back again.

Location, Good Vibe and free handphone + wifi.
9,3
Great !
Indberet denne anmeldelse
Kim S. Familie med små børn Singapore, 1. februar 2016
Value for money

Location. Clean nice room
9
Vety comfortable
Indberet denne anmeldelse
Brian O. Forretningsrejsende Malaysia, 30. januar 2016
Overrated
3
It was expensive and overrated. The breakfast was definitely disappointing and the music was like being in a club while you are eating. My room was supposed to be for my entire family but I was put into a very small room the would not fit any of us. The bed was extremely uncomfortable a felt like a cheap mattress. I was extremely disappointed and will not chose this location again
Indberet denne anmeldelse
Walter Z. Par Australia, 27. januar 2016
Uncomfoirtable

Position, cost and until now service
6,7
Our stay was terrible, the room was not as advertised, very much smaller and the bathroom was less than half the size of our normal one The room was not clean, the ac did not work properly, the blanket was so thin compared to before When we complained to the girl at the desk she suggested we upgrade for S4$ When we showed our Voucher again for a Deluxe room with extra benefits, she said, that is Agoda We pointed out that we wre regulars, but that did not interest her All and all it was a big disappointment after all the times we vcisited the hotel before !
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Grand Park Orchard SingaporeGrand Park Orchard Singapore - UdsigtGrand Park Orchard Singapore - Hotellet indefraGrand Park Orchard Singapore - LobbyGrand Park Orchard Singapore - LobbyGrand Park Orchard Singapore - Pub/LoungeGrand Park Orchard Singapore - SwimmingpoolGrand Park Orchard Singapore - LuksusloungeGrand Park Orchard Singapore - LuksusloungeGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - RestaurantGrand Park Orchard Singapore - RestaurantGrand Park Orchard Singapore - FaciliteterGrand Park Orchard Singapore - Hotellet indefraGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - SwimmingpoolGrand Park Orchard Singapore - SwimmingpoolGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - BadeværelseGrand Park Orchard Singapore - BadeværelseGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - LuksusloungeGrand Park Orchard Singapore - LuksusloungeGrand Park Orchard Singapore - BadeværelseGrand Park Orchard Singapore - BadeværelseGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - BadeværelseGrand Park Orchard Singapore - BadeværelseGrand Park Orchard Singapore - LuksusloungeGrand Park Orchard Singapore - LuksusloungeGrand Park Orchard Singapore - BadeværelseGrand Park Orchard Singapore - LuksusloungeGrand Park Orchard Singapore - Luksuslounge


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C06