Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapore 238857

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 6532 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
9,4
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (6532)
Sortér efter:
Christian O. Forretningsrejsende Denmark, 22. september 2012
Asiatisk moderne hotel med små værelser

Beliggenhed
5,7
Ankom op til weekenden for F1, og måtte derfor betale en alt for dyr pris for det lille "opgraderede" værelse med morgenmad. Morgenmad typisk vesterasisk og ikke værd at skrive mere om. Beliggenheden er dog perfekt midt på Orchard Road, og værelset samt resten af hotellet fremstod rent og rimeligt vedligeholdt. Stilen "moderne asiatisk" tiltaler mig dog ikke, men det er jo en smagssag.
Mads D. Forretningsrejsende Denmark, 10. februar 2012
Meget behageligt hotel, med god beliggenhed

Beliggenheden, ikke for stort, venlig ansatte
8,3
Har nu boet på dette hotel mange gange. Udover at måtte skifte værelse pga et sprunget rør, er der absolut intet at udsætte på hotellet. Det er rart at hotellet ikke er for stort, så man føler sig hjemme. Værelserne er i den mindre ende, men pæne og rene.
Mirza E. Forretningsrejsende Bangladesh, 26. maj 2016
Poor food choice.
5
Only 1 restaurant with niche/restricted cusine. Very poor Room Service menu.
Goh J. Par Singapore, 25. maj 2016
Very pleasant stay
6,3
The room was clean and nice. I was given a complimentary cake as it was my girlfriend's birthday.
Long D. Par Vietnam, 24. maj 2016
Too bad
3,7
As a 5 star hotel but have only 3-4 towels in toilet. Bed is so hard also the pillows. When I checked in early at 6AM, the staff did not inform us about the extra charge, then when I checked out, the staff request us to pay $170 for early check in. We did not accept because we did not be informed that we will get charged before. Then the staff have to let us leave with bad mood.
Martin D. Par United Kingdom, 23. maj 2016
This Is not a 5 star hotel
5,7
There is no food, room service or otherwise after 2:30pm until 6. We arrived about 4pm and we were hungry. There was nothing special about the hotel. The razor provided might be OK for legs but was torture on the face. Next time we'll go back to the Holiday Inn Express which is less expensive and less pretentious but just as clean and well located.
Sharifah A. Gruppe Singapore, 22. maj 2016
Great
6,7
Comfy.
Ben M. Rejsende alene Singapore, 21. maj 2016
very good service
5,7
The staff is very kindly and helpful! We like the service … but Singapore room is too small … not only this hotel …
Sri P. Rejsende alene Indonesia, 21. maj 2016
😡
4,7
Standard hotel, nothing special. 5 Stars??? No way man......
Thi K. Familie med små børn Vietnam, 21. maj 2016
Boring
3,7
Bore
1 - 2 af 2 anmeldelser
Grand Park Orchard SingaporeGrand Park Orchard Singapore - UdsigtGrand Park Orchard Singapore - Hotellet indefraGrand Park Orchard Singapore - LobbyGrand Park Orchard Singapore - LobbyGrand Park Orchard Singapore - SwimmingpoolGrand Park Orchard Singapore - LuksusloungeGrand Park Orchard Singapore - LuksusloungeGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - RestaurantGrand Park Orchard Singapore - RestaurantGrand Park Orchard Singapore - FaciliteterGrand Park Orchard Singapore - Hotellet indefraGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - SwimmingpoolGrand Park Orchard Singapore - SwimmingpoolGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - BadeværelseGrand Park Orchard Singapore - BadeværelseGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - LuksusloungeGrand Park Orchard Singapore - LuksusloungeGrand Park Orchard Singapore - BadeværelseGrand Park Orchard Singapore - BadeværelseGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - BadeværelseGrand Park Orchard Singapore - BadeværelseGrand Park Orchard Singapore - LuksusloungeGrand Park Orchard Singapore - LuksusloungeGrand Park Orchard Singapore - BadeværelseGrand Park Orchard Singapore - LuksusloungeGrand Park Orchard Singapore - Luksuslounge


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B02