eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Frugtplantage, Singapore 238857 (Se kort)

Book nu!

Grand Park Orchard Singapore - Hotellet udefra Grand Park Orchard Singapore - Hotellet indefra Grand Park Orchard Singapore - Lobby Grand Park Orchard Singapore - Lobby Grand Park Orchard Singapore - Kaffebar/Café Grand Park Orchard Singapore - Pub/Lounge Grand Park Orchard Singapore - Pub/Lounge Grand Park Orchard Singapore - Swimmingpool Grand Park Orchard Singapore - Luksuslounge Grand Park Orchard Singapore - Luksuslounge Grand Park Orchard Singapore - Business Center Grand Park Orchard Singapore - Hotellet indefra Grand Park Orchard Singapore - Spa Grand Park Orchard Singapore - Suite Grand Park Orchard Singapore - Suite Grand Park Orchard Singapore - Suite
Grand Park Orchard Singapore - Gæsteværelse Grand Park Orchard Singapore - Gæsteværelse Grand Park Orchard Singapore - Gæsteværelse Grand Park Orchard Singapore - Suite Grand Park Orchard Singapore - Suite Grand Park Orchard Singapore - Suite Grand Park Orchard Singapore - Suite Grand Park Orchard Singapore - Suite
Område: Frugtplantage Antal værelser: 308
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 4915 anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
9,4
Personale
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (4915)
Sorter efter:
Christian O. Forretningsrejsende Denmark, 22. september 2012
Asiatisk moderne hotel med små værelser

Beliggenhed
5,7
Ankom op til weekenden for F1, og måtte derfor betale en alt for dyr pris for det lille "opgraderede" værelse med morgenmad. Morgenmad typisk vesterasisk og ikke værd at skrive mere om. Beliggenheden er dog perfekt midt på Orchard Road, og værelset samt resten af hotellet fremstod rent og rimeligt vedligeholdt. Stilen "moderne asiatisk" tiltaler mig dog ikke, men det er jo en smagssag.
Mads D. Forretningsrejsende Denmark, 10. februar 2012
Meget behageligt hotel, med god beliggenhed

Beliggenheden, ikke for stort, venlig ansatte
8,3
Har nu boet på dette hotel mange gange. Udover at måtte skifte værelse pga et sprunget rør, er der absolut intet at udsætte på hotellet. Det er rart at hotellet ikke er for stort, så man føler sig hjemme. Værelserne er i den mindre ende, men pæne og rene.
Eddy K. Forretningsrejsende Indonesia, 10. juli 2014
satisfied

clean, nicely located and good service
8,3
Teddy S. Gruppe United States of America, 8. juli 2014
Great hotel enjoyed it very much

Service , quality, friendliness
9,7
Great love the hotel staff was great hotel was clean staff was friendly
Nam N. Gruppe Vietnam, 8. juli 2014
Nice location Clean hotel Good food

Nice location Good food Clean hotel
8,7
I like staying here every time i am in singapore. Very good location. Near shopping area
Rizal D. Forretningsrejsende Indonesia, 8. juli 2014
Very good

Clean, smell good n good service
8
It was very nice n enjoyable
Svetlana G. Par Australia, 8. juli 2014
comfortable.

friendly staff, clean, comfortable rooms.
8
Comfortable stay.
Ken M. Forretningsrejsende United Kingdom, 8. juli 2014
great friendly staff and very helpful

Security, room layout, free international calls on HP
8,3
Good and comfortable, zero traffic noise.
Christine M. Forretningsrejsende Indonesia, 6. juli 2014
Some rooms need refurnish

Location, location, location
5,7
I usually like this hotel. The location is the best. But this time I really feel uncomfortable in this hotel. I stayed for 4 nights. First night I got premier room but the top of my bed full of scratches, I found more than 6 ants in the bathtub. The desk is also got scratches. And then the day after I complain and got the new room which is smaller (deluxe room) because I need room near lift for my mom. But I got disappointed again for I can not use the bathtub. The basin is also stuck. The water can not flow. And there is a lot of little ants on the desk. I feel like staying in cheap motel.
Jasmine H. Gruppe Singapore, 6. juli 2014
Comfortable

Clean Centrally located Good room service
8,3
Great! Really love the location and ambience of the hotel

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Grand Park Orchard SingaporeGrand Park Orchard Singapore - Hotellet udefraGrand Park Orchard Singapore - Hotellet indefraGrand Park Orchard Singapore - LobbyGrand Park Orchard Singapore - LobbyGrand Park Orchard Singapore - Kaffebar/CaféGrand Park Orchard Singapore - Pub/LoungeGrand Park Orchard Singapore - Pub/LoungeGrand Park Orchard Singapore - SwimmingpoolGrand Park Orchard Singapore - LuksusloungeGrand Park Orchard Singapore - LuksusloungeGrand Park Orchard Singapore - Business CenterGrand Park Orchard Singapore - Hotellet indefraGrand Park Orchard Singapore - SpaGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - Suite


AS-AGWEB-3C04