Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapore 238857 (Se kort)

Book nu!

Grand Park Orchard Singapore - Udsigt Grand Park Orchard Singapore - Hotellet indefra Grand Park Orchard Singapore - Lobby Grand Park Orchard Singapore - Lobby Grand Park Orchard Singapore - Pub/Lounge Grand Park Orchard Singapore - Swimmingpool Grand Park Orchard Singapore - Luksuslounge Grand Park Orchard Singapore - Luksuslounge Grand Park Orchard Singapore - Suite Grand Park Orchard Singapore - Suite Grand Park Orchard Singapore - Suite Grand Park Orchard Singapore - Gæsteværelse Grand Park Orchard Singapore - Gæsteværelse Grand Park Orchard Singapore - Gæsteværelse Grand Park Orchard Singapore - Suite Grand Park Orchard Singapore - Suite
Grand Park Orchard Singapore - Suite Grand Park Orchard Singapore - Restaurant Grand Park Orchard Singapore - Restaurant Grand Park Orchard Singapore - Faciliteter Grand Park Orchard Singapore - Hotellet indefra Grand Park Orchard Singapore - Badeværelse
Område: Orchard Antal værelser: 308
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

fra 5996
anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
9,4
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (5996)
Sorter efter:
Christian O. Forretningsrejsende Denmark, 22. september 2012
Asiatisk moderne hotel med små værelser

Beliggenhed
5,7
Ankom op til weekenden for F1, og måtte derfor betale en alt for dyr pris for det lille "opgraderede" værelse med morgenmad. Morgenmad typisk vesterasisk og ikke værd at skrive mere om. Beliggenheden er dog perfekt midt på Orchard Road, og værelset samt resten af hotellet fremstod rent og rimeligt vedligeholdt. Stilen "moderne asiatisk" tiltaler mig dog ikke, men det er jo en smagssag.
Indberet denne anmeldelse
Mads D. Forretningsrejsende Denmark, 10. februar 2012
Meget behageligt hotel, med god beliggenhed

Beliggenheden, ikke for stort, venlig ansatte
8,3
Har nu boet på dette hotel mange gange. Udover at måtte skifte værelse pga et sprunget rør, er der absolut intet at udsætte på hotellet. Det er rart at hotellet ikke er for stort, så man føler sig hjemme. Værelserne er i den mindre ende, men pæne og rene.
Indberet denne anmeldelse
Mark A. Rejsende alene Philippines, 30. august 2015
Love the complimentary phone during my stay!

location, service, complimentary smart phone
9,7
My stay was good. Had a great time.i love the idea of a complimentary phone during my stay.
Indberet denne anmeldelse
Setyo W. Par Indonesia, 30. august 2015
Nice hotel to stay

Breakfast, location, and location
8,3
Great
Indberet denne anmeldelse
Achyat T. Forretningsrejsende Indonesia, 25. august 2015
5th times

Location, comfortable. Hotel also provide gadget that we can bring along to support our communication.
7,7
It was fine.
Indberet denne anmeldelse
Gitary V. Forretningsrejsende Indonesia, 25. august 2015
Disappointed

good location, comfortable room anid good wifi
8,3
I am very unsatisfied. When I made a booking, I was asked whether I wantto upgrade from Standard room to Deluxe with special benefit which I click ok. However when I checked in, I do not see any different between the standard room that I used to stay with the price of USD 230-250 include breakfast with this deluxe special benefit which I paid more than USD 250 but no breakfast. The hotel said the different is the view, but I dont need view. Amd the hotel said they do not know and have to ask Agoda on the upgrade. So I pay extra cost for nothing!
Indberet denne anmeldelse
Achmad H. Familie med små børn Indonesia, 24. august 2015
Nice Hotel

Strategic Location, Comfortable, Easy to travel anywhere
8,3
My stay in Grand Park Orchard was superb, I really recommend the hotel as it is close to Orchard Road, good for business or vacation.
Indberet denne anmeldelse
Weldar L. Familie med små børn Hong Kong, 24. august 2015
Convenient.

1) Location; 2) Staff Attitude;
7,7
Overall is so far so good. But the room is very cold, even I set the room temp to 30C. Freezing. The breakfast is fair - I stayed 4 days, all the same food. Only the location and staff service is good.
Indberet denne anmeldelse
Josephine S. Forretningsrejsende Malaysia, 24. august 2015
Nice and comfort hotel to stay

Good location to shop or walk around
8
Indberet denne anmeldelse
Muda I. Familie med små børn Indonesia, 24. august 2015
Small room, great location but no halal breakfast.

Location, Location, Location
7,7
pleasant.. lucky there are many halal food around
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Grand Park Orchard SingaporeGrand Park Orchard Singapore - UdsigtGrand Park Orchard Singapore - Hotellet indefraGrand Park Orchard Singapore - LobbyGrand Park Orchard Singapore - LobbyGrand Park Orchard Singapore - Pub/LoungeGrand Park Orchard Singapore - SwimmingpoolGrand Park Orchard Singapore - LuksusloungeGrand Park Orchard Singapore - LuksusloungeGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - RestaurantGrand Park Orchard Singapore - RestaurantGrand Park Orchard Singapore - FaciliteterGrand Park Orchard Singapore - Hotellet indefraGrand Park Orchard Singapore - Badeværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C01