Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapore 238857 (Se kort)

Book nu!

Grand Park Orchard Singapore - Udsigt Grand Park Orchard Singapore - Hotellet indefra Grand Park Orchard Singapore - Lobby Grand Park Orchard Singapore - Lobby Grand Park Orchard Singapore - Pub/Lounge Grand Park Orchard Singapore - Swimmingpool Grand Park Orchard Singapore - Luksuslounge Grand Park Orchard Singapore - Luksuslounge Grand Park Orchard Singapore - Suite Grand Park Orchard Singapore - Suite Grand Park Orchard Singapore - Suite Grand Park Orchard Singapore - Gæsteværelse Grand Park Orchard Singapore - Gæsteværelse Grand Park Orchard Singapore - Gæsteværelse Grand Park Orchard Singapore - Suite Grand Park Orchard Singapore - Suite
Grand Park Orchard Singapore - Suite Grand Park Orchard Singapore - Restaurant Grand Park Orchard Singapore - Restaurant Grand Park Orchard Singapore - Faciliteter Grand Park Orchard Singapore - Hotellet indefra Grand Park Orchard Singapore - Badeværelse Grand Park Orchard Singapore - Badeværelse Grand Park Orchard Singapore - Hotellet indefra
Område: Orchard Antal værelser: 308
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

fra 5927
anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
9,4
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (5927)
Sorter efter:
Christian O. Forretningsrejsende Denmark, 22. september 2012
Asiatisk moderne hotel med små værelser

Beliggenhed
5,7
Ankom op til weekenden for F1, og måtte derfor betale en alt for dyr pris for det lille "opgraderede" værelse med morgenmad. Morgenmad typisk vesterasisk og ikke værd at skrive mere om. Beliggenheden er dog perfekt midt på Orchard Road, og værelset samt resten af hotellet fremstod rent og rimeligt vedligeholdt. Stilen "moderne asiatisk" tiltaler mig dog ikke, men det er jo en smagssag.
Indberet denne anmeldelse
Mads D. Forretningsrejsende Denmark, 10. februar 2012
Meget behageligt hotel, med god beliggenhed

Beliggenheden, ikke for stort, venlig ansatte
8,3
Har nu boet på dette hotel mange gange. Udover at måtte skifte værelse pga et sprunget rør, er der absolut intet at udsætte på hotellet. Det er rart at hotellet ikke er for stort, så man føler sig hjemme. Værelserne er i den mindre ende, men pæne og rene.
Indberet denne anmeldelse
Herfini H. Par Indonesia, 27. juli 2015
Hotel with very good location for shopping

Location, location and location
7,3
The hotel is close to the center of shopping area. It s also easy to get food around.
Indberet denne anmeldelse
Hadi K. Familie med små børn Indonesia, 26. juli 2015
Nice Hotel and Great Location

Room , Location , and Service
8,7
Fun and Comfortable
Indberet denne anmeldelse
Lim V. Forretningsrejsende Singapore, 25. juli 2015
Short but pleasant stay

Location, Bed, Ambience
8,3
Due to work constraints, I've checked in late 2am but the staff nonetheless were courteous. When someone flies in after a long day; tired, what one expect is fast efficient check-in - your concierge did just that - well done
Indberet denne anmeldelse
Jhuma K. Par United States of America, 23. juli 2015
Stayed July 21-23, 2015

Location, staff are helpful and go out of their way to accommodate guest needs when requested.
8
Smoking floor ventilation is poor. View of Orchard Road only from premium rooms. Air conditioning thermostat doesn't work well. Staff are very helpful when any problems are reported.
Indberet denne anmeldelse
Sukirman U. Rejsende alene Indonesia, 23. juli 2015
strategic location and quiet atmosphere

location, bar and clean
8
Beautiful and relaxing
Indberet denne anmeldelse
See H. Rejsende alene Brunei Darussalam, 22. juli 2015
Bad Surprise

I can only think of one thing and that is her fantastic location.
6,3
After 8 hours of flying from Australia I arrived at the hotel at 5 pm. I had to wait for 35 minutes for my room. The waiting area and the condition of the sofas very poor. I had to sit under direct sunlight for 35 minutes because there was no curtain or blind to block the sunlight which was shinning through the glass. It was very hot and not pleasant at all. Catching a taxi from this hotel at night is quite a challenge as very few taxis would want to come here. Both the bedside lamps are very dusty. The overhead shower unit was not in a working condition. Also, the temperature of the water from the shower head was not constant. I experienced intermittent "Very hot" water which kind of burn my skin.
Indberet denne anmeldelse
Rosario P. Rejsende alene Philippines, 22. juli 2015
The Hotel

great location, nice room, friendly staffs
7,7
I had a great time in GrandPark Hotel. Only one thing that they improve they internet connection. Everytime I go there I used to call their IT administrator to connect in wifi. Thank you.
Indberet denne anmeldelse
Rinaldo S. Familie med små børn Indonesia, 20. juli 2015
Good one

Lokasi
7,7
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Grand Park Orchard SingaporeGrand Park Orchard Singapore - UdsigtGrand Park Orchard Singapore - Hotellet indefraGrand Park Orchard Singapore - LobbyGrand Park Orchard Singapore - LobbyGrand Park Orchard Singapore - Pub/LoungeGrand Park Orchard Singapore - SwimmingpoolGrand Park Orchard Singapore - LuksusloungeGrand Park Orchard Singapore - LuksusloungeGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - GæsteværelseGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - SuiteGrand Park Orchard Singapore - RestaurantGrand Park Orchard Singapore - RestaurantGrand Park Orchard Singapore - FaciliteterGrand Park Orchard Singapore - Hotellet indefraGrand Park Orchard Singapore - BadeværelseGrand Park Orchard Singapore - BadeværelseGrand Park Orchard Singapore - Hotellet indefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B06