Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Grand Sunset Hotel

Karon Beach Road, Karon, Phuket, Thailand 83100 (Se kort)

Book nu!

Grand Sunset Hotel Phuket - Swimmingpool Grand Sunset Hotel Phuket - Swimmingpool Grand Sunset Hotel Phuket - Hotellet udefra Grand Sunset Hotel Phuket - Gæsteværelse Grand Sunset Hotel Phuket - Reception Grand Sunset Hotel Phuket - Restaurant Grand Sunset Hotel Phuket - Reception Grand Sunset Hotel Phuket - Reception Grand Sunset Hotel Phuket - Reception Grand Sunset Hotel Phuket - Reception Grand Sunset Hotel Phuket - Reception Grand Sunset Hotel Phuket - Reception Grand Sunset Hotel Phuket - Restaurant Grand Sunset Hotel Phuket - Restaurant Grand Sunset Hotel Phuket - Restaurant Grand Sunset Hotel Phuket - Restaurant
Grand Sunset Hotel Phuket - Restaurant Grand Sunset Hotel Phuket - Restaurant Grand Sunset Hotel Phuket - Hotellet udefra Grand Sunset Hotel Phuket - Gæsteværelse Grand Sunset Hotel Phuket - Gæsteværelse Grand Sunset Hotel Phuket - Gæsteværelse Grand Sunset Hotel Phuket - Gæsteværelse Grand Sunset Hotel Phuket - Gæsteværelse Grand Sunset Hotel Phuket - Gæsteværelse Grand Sunset Hotel Phuket - Swimmingpool Grand Sunset Hotel Phuket - Swimmingpool Grand Sunset Hotel Phuket - Swimmingpool
Beliggenhed: Karon Antal værelser: 54
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 455 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,5
Personale
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (455)
Tina K. Par Denmark, 15. februar 2013
Dejligt Hotel

Venlig og imødekommende personale
9,3
Vi kan klart anbefale grand Sunset Hotel, som ligger kun et stenkast fra stranden. Hotellet ligger i gå afstand til alting, hvis man ikke ønsker at gå kan tuk tuk findes på ethvert gadehjørne. Personalet på hotellet er søde og oprigtig interesseret i ens velbefindende, værelserne er rigtig gode ( vi havde et på ca. 45 kvm), rengøring var i top, strandhåndklæder udleveres/byttes i receptionen hver dag. Vi kommer gerne igen
Tip om Hoteldetaljer: På Hotellet findes der alle former for massage, manicure, pedicure, ansigts behandlinger osv. dette er meget billigt.
Joan T. Par Denmark, 15. februar 2013
Dejligt Hotel

Ligger i rolige omgivelser med kort afstand til strand og centrum
9,3
Meget fin betjening med sødt og smilende personale. Vi opholdt os på hotellet i samtlige 3 uger, og var fuldt ud tilfredse med dette, og kommer gerne tilbage.
Ricco A. Rejsende alene Denmark, 12. december 2012
Små værelser, kedelig udsigt

Lækker pool, ok morgenmad
5,7
Hotellet ligger ca. 200 m fra stranden, værelserne er små men nye og lækre, kedelig udsigt hvis man bor på den 'forkerte' side lige ud til en vej med trifikstøj til følge. Poolen er lækker, placeret på taget, der findes en bar på tagetagen med begrænset udvalg. Morgenmaden er ok, varierede varme retter hver dag.
Tip om Restaurant: Der ligger mange restauranter i områder, men det er de rene turistfælder, alt for dyre og ikke værd at spise på - lej en scooter og kør lidt rundt i området så finder man hurtigt lækre mere autentiske restauranter.
Joern B. Par Denmark, 12. marts 2012
Meget lækker hotel med en rigtig god betjening

Hotellet ligger 75m fra vandet og er helt nyt. Store gode og lyse værelser i High Tech stil.
9,7
Dette hotel kan vi varmt anbefale. Det er taget i brug i sept. 2011 og er derfor skinnende nyt og lækkert. Alt var i high tech stil. Rigtig gode værelser med et godt aircondition anlæg. Store fladskærms TV i både soverum og opholdsrum. Flot rengøring og betjening. Dejlig swimmingpool på taget med en flot udsigt.
Tip: Hotellet ligger centralt ca midt på Karon Beach. Der er rigtig mange muligheder for shopping og restaurantbesøg lige uden for døren. Hotellet er et rigtig godt valg.Vi kan varmt anbefale det.
Sergio I. Par Denmark, 27. januar 2012
God service og luksus værelse

Personalet ville gøre alt for én, pæne og moderne værelser og luksus møbler både på værelse og ved pool
9
vi var virkelig glade for at bo på dette hotel og blev opgraderet så havde pludselig 40 kvadratmeter i stedet for 25, luksus. personalet er det sødeste og mest hjælpsomme vi har oplevet i thailand - de kom endda og besøgte mig på hospitalet da jeg blev indlagt efter opholdet. det eneste minus ved dette sted var, at når vi kiggede ned fra vores altan lignede det en losseplads - synd når alt andet bare var i top!
Tip om Restaurant: Der er både meget fine og lidt dyre restauranter og så også billige, hvor du kan få en hovedret for ca. 18 danske kr. Så der er noget for enhver i dette område.
Vuddhidej O. Rejsende alene Thailand, 12. april 2014
Good location

good location, new
7
Martin B. Par United Kingdom, 7. april 2014
The hotel is outdated and ant ridden

Centrally located for island trips
3
The hotel lacks care and cleanliness and is a cast of from the neighbouring hotel, the floor tiles are loose in the room, the sink in the bathroom leaked. The Balcony area is not cleaned, the aircon in the bedroom didn't work ie could not be adjusted in temperature. There were ants throughout despite being on the 4th floor, the pool area on the roof top has no umbrella's ie shaded areas, the staff up there were very loud and unprofessional. The pool area is open to the public, the breakfast selection is very poor and the area is not very clean with ants clawling up the walls. The foyer area although black marble appearance and appears clean until you sit on the leather sofa's and see the red rug which is absolutely filthy. The stay was not as expected after selecting the grand deluxe suite.. The area is over run by Russian nationals.
Noor A. Par Singapore, 4. april 2014
Great stay

Big room. Pool. Near to the beach.
9
Love the spacious room. Pool is nice only wish that the metal roof top didnt block the awesome pano view. Other than that its really close to the beach.
Emily L. Gruppe Australia, 20. marts 2014
It was bearable but probably wouldn' recommend it.

Good location, Nice Pool, Friendly Staff
5
Lucky we were only at this hotel for two nights. It was bearable but there was ants in my room and the bathroom wasn't great. The bed was really hard and the breakfast there wasn't much to choose from for a buffet. The pool upstairs was very nice however and this place was in a great spot right opposite the beach surrounded by beautiful restaurants and great shopping and massage places.
Stephen O. Rejsende alene Australia, 13. marts 2014
great beach hotel

location, great rooms, close to nightlife
8,7
good hotel at karon beach. close to resturants and nightlife. rooms good and friendly staff. great stay

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Grand Sunset Hotel PhuketGrand Sunset Hotel Phuket - SwimmingpoolGrand Sunset Hotel Phuket - SwimmingpoolGrand Sunset Hotel Phuket - Hotellet udefraGrand Sunset Hotel Phuket - GæsteværelseGrand Sunset Hotel Phuket - ReceptionGrand Sunset Hotel Phuket - RestaurantGrand Sunset Hotel Phuket - ReceptionGrand Sunset Hotel Phuket - ReceptionGrand Sunset Hotel Phuket - ReceptionGrand Sunset Hotel Phuket - ReceptionGrand Sunset Hotel Phuket - ReceptionGrand Sunset Hotel Phuket - ReceptionGrand Sunset Hotel Phuket - RestaurantGrand Sunset Hotel Phuket - RestaurantGrand Sunset Hotel Phuket - RestaurantGrand Sunset Hotel Phuket - RestaurantGrand Sunset Hotel Phuket - RestaurantGrand Sunset Hotel Phuket - RestaurantGrand Sunset Hotel Phuket - Hotellet udefraGrand Sunset Hotel Phuket - GæsteværelseGrand Sunset Hotel Phuket - GæsteværelseGrand Sunset Hotel Phuket - GæsteværelseGrand Sunset Hotel Phuket - GæsteværelseGrand Sunset Hotel Phuket - GæsteværelseGrand Sunset Hotel Phuket - GæsteværelseGrand Sunset Hotel Phuket - SwimmingpoolGrand Sunset Hotel Phuket - SwimmingpoolGrand Sunset Hotel Phuket - SwimmingpoolGrand Sunset Hotel Phuket - SwimmingpoolGrand Sunset Hotel Phuket - SwimmingpoolGrand Sunset Hotel Phuket - Swimmingpool


AS-AGWEB-3C02