eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Grand Sunset Hotel

Karon Beach Road, Karon, Phuket, Thailand 83100 (Se kort)

Book nu!

Grand Sunset Hotel Phuket - Swimmingpool Grand Sunset Hotel Phuket - Swimmingpool Grand Sunset Hotel Phuket - Hotellet udefra Grand Sunset Hotel Phuket - Gæsteværelse Grand Sunset Hotel Phuket - Reception Grand Sunset Hotel Phuket - Restaurant Grand Sunset Hotel Phuket - Reception Grand Sunset Hotel Phuket - Reception Grand Sunset Hotel Phuket - Reception Grand Sunset Hotel Phuket - Reception Grand Sunset Hotel Phuket - Reception Grand Sunset Hotel Phuket - Reception Grand Sunset Hotel Phuket - Restaurant Grand Sunset Hotel Phuket - Restaurant Grand Sunset Hotel Phuket - Restaurant Grand Sunset Hotel Phuket - Restaurant
Grand Sunset Hotel Phuket - Restaurant Grand Sunset Hotel Phuket - Restaurant Grand Sunset Hotel Phuket - Hotellet udefra Grand Sunset Hotel Phuket - Gæsteværelse Grand Sunset Hotel Phuket - Gæsteværelse Grand Sunset Hotel Phuket - Gæsteværelse Grand Sunset Hotel Phuket - Gæsteværelse Grand Sunset Hotel Phuket - Gæsteværelse Grand Sunset Hotel Phuket - Gæsteværelse Grand Sunset Hotel Phuket - Swimmingpool Grand Sunset Hotel Phuket - Swimmingpool Grand Sunset Hotel Phuket - Swimmingpool
Område: Karon Antal værelser: 54
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 508 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,5
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (508)
Sorter efter:
Tina K. Par Denmark, 15. februar 2013
Dejligt Hotel

Venlig og imødekommende personale
9,3
Vi kan klart anbefale grand Sunset Hotel, som ligger kun et stenkast fra stranden. Hotellet ligger i gå afstand til alting, hvis man ikke ønsker at gå kan tuk tuk findes på ethvert gadehjørne. Personalet på hotellet er søde og oprigtig interesseret i ens velbefindende, værelserne er rigtig gode ( vi havde et på ca. 45 kvm), rengøring var i top, strandhåndklæder udleveres/byttes i receptionen hver dag. Vi kommer gerne igen
Tip om Hoteldetaljer: På Hotellet findes der alle former for massage, manicure, pedicure, ansigts behandlinger osv. dette er meget billigt.
Joan T. Par Denmark, 15. februar 2013
Dejligt Hotel

Ligger i rolige omgivelser med kort afstand til strand og centrum
9,3
Meget fin betjening med sødt og smilende personale. Vi opholdt os på hotellet i samtlige 3 uger, og var fuldt ud tilfredse med dette, og kommer gerne tilbage.
Ricco A. Rejsende alene Denmark, 12. december 2012
Små værelser, kedelig udsigt

Lækker pool, ok morgenmad
5,7
Hotellet ligger ca. 200 m fra stranden, værelserne er små men nye og lækre, kedelig udsigt hvis man bor på den 'forkerte' side lige ud til en vej med trifikstøj til følge. Poolen er lækker, placeret på taget, der findes en bar på tagetagen med begrænset udvalg. Morgenmaden er ok, varierede varme retter hver dag.
Tip om Restaurant: Der ligger mange restauranter i områder, men det er de rene turistfælder, alt for dyre og ikke værd at spise på - lej en scooter og kør lidt rundt i området så finder man hurtigt lækre mere autentiske restauranter.
Joern B. Par Denmark, 12. marts 2012
Meget lækker hotel med en rigtig god betjening

Hotellet ligger 75m fra vandet og er helt nyt. Store gode og lyse værelser i High Tech stil.
9,7
Dette hotel kan vi varmt anbefale. Det er taget i brug i sept. 2011 og er derfor skinnende nyt og lækkert. Alt var i high tech stil. Rigtig gode værelser med et godt aircondition anlæg. Store fladskærms TV i både soverum og opholdsrum. Flot rengøring og betjening. Dejlig swimmingpool på taget med en flot udsigt.
Tip: Hotellet ligger centralt ca midt på Karon Beach. Der er rigtig mange muligheder for shopping og restaurantbesøg lige uden for døren. Hotellet er et rigtig godt valg.Vi kan varmt anbefale det.
Sergio I. Par Denmark, 27. januar 2012
God service og luksus værelse

Personalet ville gøre alt for én, pæne og moderne værelser og luksus møbler både på værelse og ved pool
9
vi var virkelig glade for at bo på dette hotel og blev opgraderet så havde pludselig 40 kvadratmeter i stedet for 25, luksus. personalet er det sødeste og mest hjælpsomme vi har oplevet i thailand - de kom endda og besøgte mig på hospitalet da jeg blev indlagt efter opholdet. det eneste minus ved dette sted var, at når vi kiggede ned fra vores altan lignede det en losseplads - synd når alt andet bare var i top!
Tip om Restaurant: Der er både meget fine og lidt dyre restauranter og så også billige, hvor du kan få en hovedret for ca. 18 danske kr. Så der er noget for enhver i dette område.
Katherine T. Gruppe Singapore, 20. august 2014
Great stay

Nice interior, great location, good price
9,3
Hotel was a short walk from the Karon beach, affordable & decent massage downstairs and very friendly staff. Although the eateries and nightlife around Karon beach pale in comparison to patong, it's only a 400 baht 15 min tuk tuk ride to patong which has better shopping spots. Hotel was new with modern interior and modern lifts. Room was fairly clean although there were ants on the walls and the electricity tripped once a night. Room floor tiles made noises but it's bearable. Roof top pool was nice with great view of the sunset but the swimming pool had dead bugs floating. Overall good stay when considering the price paid!!
Ashok M. Par India, 26. juli 2014
Need to be cleaner

Value for Money,Location and Location
8
The hotel was good. But found few cockroaches in the room. The hotel needs to put in efforts to have the rooms clean.
Tan K. Familie med ældre børn Singapore, 17. juni 2014
Quiet and simple

Walking distance to beach, clean towers
4,7
Nurain S. Gruppe Singapore, 14. juni 2014
Comfortable and scenic

Cleanliness Close to the beach Away from crowd
5,7
A pleasent and comfortable stay. Clean and spacious room.
Chin H. Gruppe Malaysia, 8. juni 2014
Average

Beach, Massage
6
Nothing special. Average room size, although pictures here make it looks much bigger. Nice pool though. And breakfast can be ordered, a change from the typical buffet spread. The bedsheet has stains though. And ants are visible at the table and walls.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Grand Sunset Hotel PhuketGrand Sunset Hotel Phuket - SwimmingpoolGrand Sunset Hotel Phuket - SwimmingpoolGrand Sunset Hotel Phuket - Hotellet udefraGrand Sunset Hotel Phuket - GæsteværelseGrand Sunset Hotel Phuket - ReceptionGrand Sunset Hotel Phuket - RestaurantGrand Sunset Hotel Phuket - ReceptionGrand Sunset Hotel Phuket - ReceptionGrand Sunset Hotel Phuket - ReceptionGrand Sunset Hotel Phuket - ReceptionGrand Sunset Hotel Phuket - ReceptionGrand Sunset Hotel Phuket - ReceptionGrand Sunset Hotel Phuket - RestaurantGrand Sunset Hotel Phuket - RestaurantGrand Sunset Hotel Phuket - RestaurantGrand Sunset Hotel Phuket - RestaurantGrand Sunset Hotel Phuket - RestaurantGrand Sunset Hotel Phuket - RestaurantGrand Sunset Hotel Phuket - Hotellet udefraGrand Sunset Hotel Phuket - GæsteværelseGrand Sunset Hotel Phuket - GæsteværelseGrand Sunset Hotel Phuket - GæsteværelseGrand Sunset Hotel Phuket - GæsteværelseGrand Sunset Hotel Phuket - GæsteværelseGrand Sunset Hotel Phuket - GæsteværelseGrand Sunset Hotel Phuket - SwimmingpoolGrand Sunset Hotel Phuket - SwimmingpoolGrand Sunset Hotel Phuket - SwimmingpoolGrand Sunset Hotel Phuket - SwimmingpoolGrand Sunset Hotel Phuket - SwimmingpoolGrand Sunset Hotel Phuket - Swimmingpool


AS-AGWEB-3C04