eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

153/2 Soi Mahadlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, Siam, Bangkok, Thailand 10330 (Se kort)

Book nu!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Buffet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Swimmingpool Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hotellet udefra Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gæsteværelse Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gæsteværelse Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gæsteværelse Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gæsteværelse Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gæsteværelse Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gæsteværelse Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Swimmingpool Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gæsteværelse Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gæsteværelse Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gæsteværelse Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gæsteværelse Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gæsteværelse Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gæsteværelse
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hotellet indefra Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Badeværelse Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Restaurant Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Buffet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Fitnessrum Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Møderum Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Reception Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreative Faciliteter Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Luksuslounge Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreative Faciliteter Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Børneklub Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hot tub
Område: Siam Antal værelser: 526
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,6

baseret på 6498 anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
9,0
Personalet
8,8
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,9
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (6498)
Sorter efter:
Joel B. Familie med små børn Denmark, 22. februar 2014
Fint hotel som mangler en bar og noget god kaffe

beliggenheden var god, og hotellet havde et legerum, et tv rum og en rigtig fin pool
8
Fint ophold. Der er flere muligheder i hotellet som har en flot pool, net-cafe, videorum og gode faciliteter på værelset med bad, badekar, fladskærms tv og køkken samt en rigtig fin udsigt. Var dog lidt træt af den dyre og ikke specielt gode mad fra restauranten. Servicen i resten af hotellet er i top.
Shirin T. Par Denmark, 6. juli 2013
god dejlig

gode personale god hotel
5,7
god dejlig venlig personale god ferie Wifi ok dejli og god behagelig atmosfare
Agnete M. Familie med små børn Denmark, 21. marts 2013
Bedste hotel i BKK til børnefamilier

Legeland nær pool, god beliggenhed og vaskemaskine på værelset.
8,7
Rikke B. Familie med ældre børn Denmark, 4. februar 2013
Great hotel in a great area

I loved it!
7,3
A nice place to stay in Bangkok. We loved it. We would come back
Henrik T. Familie med ældre børn Denmark, 12. marts 2012
Lækkert hotel med god beliggenhed

Centralt i hjertet af siam
9,3
Dejlige store suiter, med god beliggenhed i hjertet af Siam. God morgenmad, med alt fra omelet, scrambelegs, bacon, pølser, youghurt, brød, frugt til varme retter (thaimorgenmad) og sushi. Der er 250 meter til skytrain og et enkelt stop så står du på siam station, med alle de store shopping centre inden for 500 meter. MBK, Siam Cener, Siam Paragon, World Center og mange flere.
Tip om Shopping: Mbk Center er et must,et shopping mekka i 7 etager hvor her kan gøres nogle gode handler alt fra elektronik (ipad-iphone m.m) til mærkevare trøjer og meget mere.
Karoline S. Par Norway, 17. august 2011
Dejligt centralt beliggende hotel

store værelser, swimmingpool, fitness
9
fantastisk store værelser, med stue, køkken, badeværelse og soveværelse. 2 fjernsyn! dejligt med vaskemaskine inkluderet vaskepulver så man kan få vasket sit tøj. eneste negative ved dette hotel var morgenmaden. efter vestlig standard var den højst besynderlig. tilpasset kinesere og japanere vil jeg tro.
Tip om Hoteldetaljer: Hotellets limo-service har fornuftige priser, og fungerede fint når vi skulle videre til Hua Hin.
Mikkel P. Par Denmark, 25. juli 2011
Lækkert hotel, med meget strore værelser

Pladsen
8
Værelserne er indrettet som en lejlighed, hvilket er utroligt rart. Der er godt med plads, ret og pænt og en glimrende udsigt.
Soren H. Familie med ældre børn Denmark, 11. juli 2011
De bedste værelser i Bangkok til prisen - Men...

værelset var suveræne, stort og som en suite til meget rimelig pris.tæt på alt bkk shoping.
8,7
virkeligt et dejligt hotel, med vidunderlige store suite værelser, til meget rimelige priser.vi har boet på mange hoteller i bkk,og finder det som et af de bedste,også pga. dejlig pool, meget centralt, de bedste værelser,god service.men morgenmaden er altså ikke som den skal være på et 5 stjernet hotel, his der bliver rettet op på det vil vi helt klart benytte det hver gang vi er i bkk.
Tip om Shopping: MBK shopping og Platinum
Mads A. Par Denmark, 6. maj 2009
En super oplevelse!

Super service, søde mennesker, flot udsigt, lækker pool.
9,7
En veninde, min hustru og jeg ankom til Grande Cerntre Point hotel tidligt morgen. Med det samme vi kom var alle i lobbyen på stikkerne. Det er et super lækkert hotel, rent og pænt, ligger meget centralt. Eneste malurt er at man end ikke kan købe en øl på hotellet. Ingen alkohol!!! Alligevel kan vi kun give hotellet vore bedste anbefalinger.
Anthony K. Forretningsrejsende New Zealand, 22. november 2014
Location Location Location

Location; Clean rooms, and Comfort
8,3
Overall an excellent place to stay. If you are in town for shopping, the two large malls, Siam Paragon and Central World are in walking distance. If you want to go to Chutuchak the closest BTS station is about 100 metres walk from the hotel and that gets you around town very quickly. The rooms are excellent and well equipped although it would have been better to have cooking utensils in the room as well. Otherwise the rooms are very well equipped and staff are very pleasant and informative. I do think however the restaurant and its staff need to loosen up a bit and be a bit more friendly. Breakfast choice is quite reasonable although the price is quite high at Bht 590 per person. I will definitely stay there again.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri BangkokGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BuffetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SwimmingpoolGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hotellet udefraGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - GæsteværelseGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - GæsteværelseGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - GæsteværelseGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - GæsteværelseGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - GæsteværelseGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - GæsteværelseGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SwimmingpoolGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - GæsteværelseGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - GæsteværelseGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - GæsteværelseGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - GæsteværelseGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - GæsteværelseGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - GæsteværelseGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hotellet indefraGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BadeværelseGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestaurantGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BuffetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - FitnessrumGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - MøderumGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - ReceptionGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreative FaciliteterGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LuksusloungeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreative FaciliteterGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BørneklubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hot tubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hot tubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BørneklubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SwimmingpoolGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SwimmingpoolGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Transport i nærhedenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hotellet udefraGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pub/LoungeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobbyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobbyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobbyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SwimmingpoolGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SwimmingpoolGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - FaciliteterGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreative FaciliteterGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - FitnessrumGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LegepladsGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BørneklubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - FaciliteterGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - FaciliteterGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - FaciliteterGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BuffetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestaurantGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestaurantGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BuffetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Mad og drikkeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Mad og drikkeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - MøderumGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OmgivelserGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OmgivelserGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Attraktioner i nærhedenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Attraktioner i nærheden


AS-AGWEB-3B08