Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Grande Ville Hotel

903 Mahachai Road, China Town, Bangkok, Thailand 10200 (Se kort)

Book nu!

Grande Ville Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grande Ville Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grande Ville Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grande Ville Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grande Ville Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grande Ville Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grande Ville Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grande Ville Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grande Ville Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grande Ville Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grande Ville Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grande Ville Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grande Ville Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grande Ville Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grande Ville Hotel Bangkok - Gæsteværelse Grande Ville Hotel Bangkok - Kaffebar/Café
Grande Ville Hotel Bangkok - Kaffebar/Café Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurant Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurant Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurant Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurant Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurant Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurant Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurant Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurant Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurant Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurant Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurant
Beliggenhed: China Town Antal værelser: 220

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,1

baseret på 744 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
7,4
Personale
7,1
Hotellets stand/rengøring
6,9
Værelsets komfort/standard
7,1
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (744)
Suzana T. Par Sweden, 9. marts 2013
God valuta for pengene

God belligenhed, god morgenmad, mange taxa udenfor
7,3
Nina D. Par Denmark, 27. februar 2013
Super beliggenhed

Beliggenhed, dejlige værelser, ældre hotel
7,3
Lækkert hotel i en go beliggenhed meget nær chinatowns store marked. Vi havde værelse på 18 etage og havde derfor også en skøn udsigt! Internet er ret dyrt, hvilket er ret irreterende, men er til at leve med. Alt i alt var dette det flotteste sted vi boede på vores 6 ugers ferie.
Tip om Shopping: Masser af ting at købe i chinatown! Man kan købe alt der!
Arne H. Par Denmark, 17. januar 2013
god beliggenhed

Flot udsigt
6,7
venlig betjening men en del støj om natten fra andre gæster, der kom sent hjem om natten.Tæt ved floden og kanaler der er en oplevelse. båd turen var en oplevelse og billig når man tager færgerne og kan stå af og på hvor man har lyst. vi var sfsted på egen hånd og med en smule engelsk gik det fint.Næste gang vil vi nok ikke bo i china town da der er meget trafik og larm. men til gengåld er der masser af billige bytikker i området.
Leif B. Par Denmark, 29. december 2012
Gammelt hotel i China Town

God beliggenhed i forhold til China Town
6,3
Et noget gammelt og nedslit hotel i udkanten af China Town.
Leif B. Par Denmark, 25. december 2012
Hotel i China Town

Lidt gammelt og nedslit budget hotel
6,3
lidt gammelt og nedslit billig budget hotel udkanten af china town. det er ok prisen taget i betragtning. god udsigt fra værelset. morgenmaden er på det jævne men personalet i resturanten er ikke særlig opmæksomme på mangler og andet.
Leif J. Par Denmark, 17. december 2012
Hotel midt i interessant område.

shopping, smykker og seværdigheder.
4,7
Tan A. Par Indonesia, 31. juli 2013
So far so good

Location near china town
6
Near Chinatown and in the night many buy the local food and restaurant
Kridsadakorn B. Familie med ældre børn Ireland, 3. juli 2013
nice area

convenince
5,7
Joanne O. Gruppe Australia, 23. maj 2013
Great value for a cheap Hotel

Price, Breakfast and staff friendliness
7,3
We had a pleasant stay. No complaints, the breakfast was good and the staff friendly and very efficient.
Chee K. Forretningsrejsende Malaysia, 17. maj 2013
Nice, Clean, Good location

Nice, Clean, Good location
6
Clean Room, friendly staff, high floor with view

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Grande Ville Hotel Bangkok - Hotellet udefraGrande Ville Hotel Bangkok - GæsteværelseGrande Ville Hotel Bangkok - GæsteværelseGrande Ville Hotel Bangkok - GæsteværelseGrande Ville Hotel Bangkok - GæsteværelseGrande Ville Hotel Bangkok - GæsteværelseGrande Ville Hotel Bangkok - GæsteværelseGrande Ville Hotel Bangkok - GæsteværelseGrande Ville Hotel Bangkok - GæsteværelseGrande Ville Hotel Bangkok - GæsteværelseGrande Ville Hotel Bangkok - GæsteværelseGrande Ville Hotel Bangkok - GæsteværelseGrande Ville Hotel Bangkok - GæsteværelseGrande Ville Hotel Bangkok - GæsteværelseGrande Ville Hotel Bangkok - GæsteværelseGrande Ville Hotel Bangkok - GæsteværelseGrande Ville Hotel Bangkok - Kaffebar/CaféGrande Ville Hotel Bangkok - Kaffebar/CaféGrande Ville Hotel Bangkok - RestaurantGrande Ville Hotel Bangkok - RestaurantGrande Ville Hotel Bangkok - RestaurantGrande Ville Hotel Bangkok - RestaurantGrande Ville Hotel Bangkok - RestaurantGrande Ville Hotel Bangkok - RestaurantGrande Ville Hotel Bangkok - RestaurantGrande Ville Hotel Bangkok - RestaurantGrande Ville Hotel Bangkok - RestaurantGrande Ville Hotel Bangkok - RestaurantGrande Ville Hotel Bangkok - RestaurantGrande Ville Hotel Bangkok - Pub/LoungeGrande Ville Hotel Bangkok - Pub/LoungeGrande Ville Hotel Bangkok - Pub/LoungeGrande Ville Hotel Bangkok - Pub/LoungeGrande Ville Hotel Bangkok - ReceptionGrande Ville Hotel Bangkok - LobbyGrande Ville Hotel Bangkok - Business CenterGrande Ville Hotel Bangkok - DansesalGrande Ville Hotel Bangkok - DansesalGrande Ville Hotel Bangkok - DansesalGrande Ville Hotel Bangkok - Hotellet indefraGrande Ville Hotel Bangkok - Hotellet indefraGrande Ville Hotel Bangkok - Hotellet indefraGrande Ville Hotel Bangkok - Hotellet indefraGrande Ville Hotel Bangkok - Business CenterGrande Ville Hotel Bangkok - FitnessrumGrande Ville Hotel Bangkok - IndgangGrande Ville Hotel Bangkok - Hot tubGrande Ville Hotel Bangkok - Hot tubGrande Ville Hotel Bangkok - SwimmingpoolGrande Ville Hotel Bangkok - SwimmingpoolGrande Ville Hotel Bangkok - Hotellet udefraGrande Ville Hotel Bangkok - Omgivelser

Kundeanmeldelser - Grande Ville Hotel, Bangkok

AS-AGWEB-3C07