Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

H10 Berlin Ku'damm Hotel

Joachimsthaler Street 31 - 32, Charlottenburg, Berlin, Tyskland 10719

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,9

baseret på 154 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,9
Beliggenhed
9,2
Personalet
9,0
Hotellets stand/rengøring
9,3
Værelsets komfort/standard
9,3
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (154)
Sortér efter:
Maria D. Par Denmark, 27. august 2012
Super service og lækkert værelse - vælg det!

God service, Fint og rent værelse
9
beliggenheden var i top lige ved ku'damm og fra vi trådte ind af døren, var personalet venlige og meget imødekommende og hjælpsomme. vores værelse var moderne og meget pænt - vi er ret kritiske normalt, men var enige om, at det her er et sted, vi gerne vil komme tilbage til. jeg ville bestemt anbefale det til mine venner eller familie, og kommer helt sikkert igen. det ligger også meget tæt på zoologischer garten station og selvfølgelig masser af butikker, metro osv. brunchen så fin ud, men kostede 18 euro, så vi droppede den (men fortrød senere, der var champagne i weekenden!).
Tip om Restaurant: Der ligger en god døgnåben cafe/restaurant to gader væk, den hedder Schwartes Cafe og serverer bl.a. morgenmad hele dagen og naten :) Der var de også meget venlige og maden var fin.
Indberet denne anmeldelse
Stamatia K. Forretningsrejsende Greece, 22. januar 2016
very good hotel, perfect location

big, clean and nice decorated
9,7
very good
Indberet denne anmeldelse
James D. Par United Kingdom, 17. december 2015
Great second stay

Price, cleanliness and room quality
9,7
Second time staying. Would happily come back. There was some work on the room next door 9am to 4pm. We rang the reception and they gave us full information and when we asked for a new room they arranged a new one and offered to transfer our bags for us straight away. Impressed with how quick and easy it was resolved.
Indberet denne anmeldelse
Ron A. Par Israel, 11. oktober 2015
Good location but expensive breakfast

Location, Room comfort, Cleanliness
7,3
The reception staff is luck of formal information. Too Expensive breakfast. Had to pay for late departure after 12:00
Indberet denne anmeldelse
Mohamed O. Par Egypt, 28. september 2015
Very good hotel

Location
8,7
Indberet denne anmeldelse
Dessie S. Rejsende alene United States of America, 24. september 2015
Quiet, clean, contemporary and updated

Good location
10
Indberet denne anmeldelse
Mary S. Rejsende alene United States of America, 22. september 2015
Wonderful find

staff, rooms, priviledge lounge
9,7
H10 Berlin met all our expections and more! I have been traveling for over 40 years and always stay in four or five star hotels in Europe. The customer service at this hotel was one of the best I have ever experienced. Rooms were totally quiet, very clean, and quite large. The hotel looks exactly as pictured on the web. I would definitely stay here again if I were to return to Berlin.
Indberet denne anmeldelse
Wilhelm T. Rejsende alene South Africa, 5. juli 2015
July 2015

Location, luxury/decor, amenities.
9,7
I only would have loved a coffee making facility, but other than that it was fantastic Thank you very much
Indberet denne anmeldelse
Rianda G. Rejsende alene South Africa, 27. juni 2015
very good

Nespresso machinne, awesome beds, close to subway
7,3
Fantastic
Indberet denne anmeldelse
Wai W. Rejsende alene Canada, 12. juni 2015
Good value

Value, location, design
8
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
H10 Berlin Ku’damm Hotel BerlinH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Hotellet indefraH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Business CenterH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Hotellet indefraH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - LobbyH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - ReceptionH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Hotellet udefraH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Pub/LoungeH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Hotellet udefraH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - IndgangH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Business CenterH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - RestaurantH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - RestaurantH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - RestaurantH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - FitnessrumH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - GæsteværelseH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - SpaH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - SpaH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - MøderumH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Altan/TerrasseH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Altan/TerrasseH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - LuksusloungeH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Hotellet indefraH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Hotellet udefraH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - GæsteværelseH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - LuksusloungeH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - GæsteværelseH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - GæsteværelseH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - RestaurantH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - MøderumH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - MøderumH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - GæsteværelseH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - LuksusloungeH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - MøderumH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - MøderumH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - MøderumH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Møderum


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A03