Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Gamle Kvarter, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet indefra Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lobby Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Altan/Terrasse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Altan/Terrasse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet udefra Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærheden Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærheden
Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærheden Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærheden Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærheden Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærheden Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet indefra Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet udefra
Område: Gamle Kvarter Antal værelser: 44
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

fra 572
anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,9
Personalet
8,9
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (572)
Sorter efter:
Emilie K. Par Denmark, 3. august 2014
Virkelig godt

Centralt beliggende, lækkert hotel og super venligt personale
9,3
Indberet denne anmeldelse
Bente N. Par Denmark, 7. maj 2014
Dejligt sted og ligger centralt

Renlighed, venligt og hjælpsomt personale,
10
Skønt sted, ligget dejligt centralt
Indberet denne anmeldelse
Glen C. Par Australia, 25. juli 2015
Hanoi legacy

Location staff communication
8,7
Very enjoyable
Indberet denne anmeldelse
Evan S. Par United Kingdom, 19. juli 2015
Best Location

staff, location, service
10
We loved our stay here. The room was very clean and very nice. It has a great location, the breakfast caters for wide taste with much variety. The staff are super attentive and helpful. Highly recommended!!
Indberet denne anmeldelse
Peter M. Rejsende alene Australia, 17. juli 2015
Great place

Breakfast great stay great and location great
9,7
Recommended excellent
Indberet denne anmeldelse
Jens R. Familie med ældre børn Denmark, 16. juli 2015
The hotel deliver what it promise.

Service, rooms and location
8
A little run down but nothing to complain about. Great service and situated in the hearth of the old quarter.
Indberet denne anmeldelse
Nichakarn O. Forretningsrejsende Thailand, 15. juli 2015
location is nice

location , friendly staff, big room
8,3
Indberet denne anmeldelse
Sammathy L. Par Vietnam, 11. juli 2015
Great accommodation with very friendly

Service, location, staff
10
Accommodation experience was great! Hotel facilities are at it's best. Hotel staff were very professional and room was of very good standard. Localtion was also great for lake and shopping area. I will surely recommend this to my friend.
Indberet denne anmeldelse
Anne V. Par Vietnam, 11. juli 2015
Fantastic hotel, friendly staff

location, staff, service
10
There is really nothing I didn't like. If I had to find any negative it would only be that the breakfast selection was small however the hotel is a small boutique hotel so they are only catering for a small number of people and this is to be expected. I can't really fault this hotel at all. The staff were amazing and will help in anyway they can. The hotel was clean and well maintained. Location is very very awesome. We would definitely stay here again.
Indberet denne anmeldelse
Kevin V. Rejsende alene Australia, 28. juni 2015
perfect location, extremely helpful staff

location, room, staff
10
Located within walking distance to all tourist attractions. The staff went beyond what we expected. They organised our transport to and from the airport and transport from the airport to the hotel at our next location. Our room was upgraded and the meals at the Legacy Hangbac were better than most. Breakfast was the best we have had. Would definitely return.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanoiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet indefraHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - LobbyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Altan/TerrasseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Altan/TerrasseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet udefraHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærhedenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærhedenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærhedenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærhedenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærhedenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærhedenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet indefraHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet udefra

Kundeanmeldelser - Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac, Hanoi

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A05