Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Gamle Kvarter, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet indefra Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lobby Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Altan/Terrasse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Altan/Terrasse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet udefra Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærheden Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærheden
Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærheden Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærheden Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærheden Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærheden Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet indefra Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet udefra
Område: Gamle Kvarter Antal værelser: 44
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

fra 586
anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,9
Personalet
8,9
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (586)
Sorter efter:
Emilie K. Par Denmark, 3. august 2014
Virkelig godt

Centralt beliggende, lækkert hotel og super venligt personale
9,3
Indberet denne anmeldelse
Bente N. Par Denmark, 7. maj 2014
Dejligt sted og ligger centralt

Renlighed, venligt og hjælpsomt personale,
10
Skønt sted, ligget dejligt centralt
Indberet denne anmeldelse
Nguyen V. Familie med små børn Vietnam, 23. august 2015
nice hotel

staff, location, price
8,3
fantastic!
Indberet denne anmeldelse
Huu H. Forretningsrejsende Vietnam, 21. august 2015
Nice désign and decoration in room. Very clean.

Large room, nice decoration, nice staff
9,3
I am confirtable with legacy hotel. Will come back. Love it.
Indberet denne anmeldelse
Zuchen D. Par China, 20. august 2015
Fabulous

location, staff, tour pack
10
Loved the location! Easy walk to everything in the Old Quarter. The staff was so friendly and it was lovely to be greeted by name upon your return each day. The room was very clean. Many other people seemed to be having a wonderful stay. They let us use the shower the evening after checkout when we returned to collect our bags before taking the train to Sapa.
Indberet denne anmeldelse
Mart H. Par Germany, 20. august 2015
Perfect Location

location, servive, view
10
Luxury hotel in the centre of the hustle and bustle, easy to see all the sights from here then go back to lovel quiet hotel. Location is perfect. Friendly staff, explained food and spoke excellent English. Enjoyed our stay here very much.
Indberet denne anmeldelse
Chee C. Rejsende alene Malaysia, 18. august 2015
NICE HOTEL IN THE MIDST OF THE OLD QUARTERS

Easily accessible, friendly staff, comfortable lightings.
8,7
It was a last minute booking. We arrived late, but the staff at the front desk was very informative and helpful and even kind enough to offer a free upgrade to our hotel room. We were very exhausted from our trip thus far, and the room that was offered was more than enough to accomodate our needs, COMFORTABLY. Breakfast wasn't half bad either. me and my travel buddy really enjoyed the english breakfast they whipped up for us, before rushing off with a cab the hotel staff have, so willingly, arranged for us beforehand.
Indberet denne anmeldelse
Ali R. Rejsende alene Indonesia, 16. august 2015
my stay at Legacy Hotel Hang Ga,Old Quarter Ha Noi

great staff! very helpful
7,7
Indberet denne anmeldelse
Huy H. Rejsende alene United States of America, 14. august 2015
Great place to stay

Room, Staff, Location
10
Indberet denne anmeldelse
Jerald T. Par Singapore, 8. august 2015
Comfortable stay, great location!

The hotel was clean and the beds were huge and comfortable. Also, the staff were very friendly and helpful.
7,7
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanoiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet indefraHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - LobbyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Altan/TerrasseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Altan/TerrasseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet udefraHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærhedenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærhedenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærhedenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærhedenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærhedenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærhedenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet indefraHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet udefra

Kundeanmeldelser - Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac, Hanoi

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C08