Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Gamle Kvarter, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet indefra Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Altan/Terrasse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Altan/Terrasse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet udefra Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærheden Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærheden Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærheden
Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærheden Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærheden Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærheden Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet indefra Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet udefra
Område: Gamle Kvarter Antal værelser: 44

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 656 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
9,0
Personalet
8,9
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (656)
Sortér efter:
Emilie K. Par Denmark, 3. august 2014
Virkelig godt

Centralt beliggende, lækkert hotel og super venligt personale
9,3
Indberet denne anmeldelse
Bente N. Par Denmark, 7. maj 2014
Dejligt sted og ligger centralt

Renlighed, venligt og hjælpsomt personale,
10
Skønt sted, ligget dejligt centralt
Indberet denne anmeldelse
Chonnavee M. Rejsende alene Thailand, 23. januar 2016
Very Good

Service
10
Very Good
Indberet denne anmeldelse
Sven M. Rejsende alene Sweden, 21. januar 2016
nice hotel

breakfast, staff, location
8,3
It was good but it is not so cheap. Nice clean rooms but nothing special. There was noise nighttime with doors slammed etc. You can hear everything from the corridor. The hotel has a nice atmosphere with good friendly staff.
Indberet denne anmeldelse
Wai H. Familie med ældre børn Malaysia, 30. december 2015
Great room,cleanliness and friendly staff

Great room,cleanliness and friendly staff
7,3
Indberet denne anmeldelse
Wai H. Familie med ældre børn Malaysia, 26. december 2015
Location, cleanliness and friendly staff

Location, cleanliness and friendly staff
7,3
Booked family room but transferred us to nearby their sister hotel a bit far form old district.
Indberet denne anmeldelse
Anh P. Rejsende alene Vietnam, 22. december 2015
Wonderful hotel and service

Cleanliness, staffs, location
10
Indberet denne anmeldelse
Ivan L. Familie med små børn Singapore, 20. december 2015
A nice boutique hotel with friendly staff

The staff, the location, the room size
8,3
We enjoyed our stay in Hanoi Legacy Hotel- Hang Bac. The staff are warm and friendly and very attentive to our requests The location, while a little queer as it is on a street full of jewelers, is fantastic as it is a short walk from all the restaurants, shops and places of interest in the old quarters The rooms are a good size. Clean and the beds are huge.
Indberet denne anmeldelse
Ivan L. Par Singapore, 20. december 2015
A nice boutique hotel with friendly staff

Location, Friendly Staff, Clean Rooms
8,3
It was lovely. The staff ensured that we were comfortable. Airport transfer was very smooth as well
Indberet denne anmeldelse
Ivan L. Gruppe Singapore, 20. december 2015
A nice boutique hotel with friendly staff

Location, Friendly Staff, Clean Rooms
8,3
The rooms are clean and big. Near to the Hoan Kiem Lake and all the shops. Staff friendly and breakfast was good
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanoiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet indefraHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GæsteværelseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Altan/TerrasseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Altan/TerrasseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet udefraHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærhedenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærhedenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærhedenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærhedenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærhedenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraktioner i nærhedenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet indefraHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet udefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B05