Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hanoi Royal View Hotel

No 07 Hang Dau Str., Hoan Kiem Dist., Hoan Kiem, Hanoi, Vietnam

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,9

baseret på 761 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
8,9
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (761)
Sortér efter:
Caroline G. Par Denmark, 11. april 2012
Dejligt og centralt hotel, men pas på hotelejeren!

Lækre værelser og meget centralt.
6,3
hotellet var dejligt og da vi ankom blev vi gratis opgraderet til et større og bedre værelse. men hvad vi ikke vidste var at to dage efter havde en anden familie booket rummet, så vi blev vækket 9 halv 10 om morgenen og fik besked på at pakke vores ting og rykke til andet rum. vi var ikke glade. vi fik et andet rum som var bedre end det vi havde bestilt i det første. morgenmaden er meget ikke noget at råbe hurra for, faktisk meget ringe. hotelejeren var meget anmasende og ville meget gerne sælge hans tilbud om bus/tog transport og tur til ha long bay. meeeen han lovede mere end hvad vi fik. hop ikke hans tale om gode priser og lækre ophold, for det er stærk overpris og vi blev fik ikke det han lovede. så book tur til ha long bay og evt. togture andetsteds!
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hoan Kiem søen ligger 30 meter fra hotellet og den gamle bydel og de 36 gader er også kun en kort gåtur derfra.
Indberet denne anmeldelse
Wai Y. Familie med ældre børn Hong Kong, 1. april 2016
Low rate and quite good
5,7
Excellent for such a low rate.
Indberet denne anmeldelse
Yogeswaren G. Forretningsrejsende Malaysia, 8. marts 2016
Pleasant Stay

Hospitality, Friendly and Helpful Staff, Sincereity
7
Everything is good. The only comment is the price is high.
Indberet denne anmeldelse
Wihelmina W. Gruppe Indonesia, 26. februar 2016
good

clean, friendly hotel staff and comfortable.
8,7
Happy and enjoy of full activity......
Indberet denne anmeldelse
Wihelmina W. Gruppe Indonesia, 26. februar 2016
good

clean, friendly hotel staff and comfortable.
8,7
Happy and enjoy of full activity......
Indberet denne anmeldelse
Tan Y. Par Malaysia, 24. februar 2016
Good Location,Nice,Friendly staffs
6
This is the second time we stayed here,The Staffs still remembered us when we arrive,welcomed us with tea and coffee,made us feel like home away from home.The room was nice,clean and no window cause we booked superior room,next time will try deluxe or junior suite room.Will recommend this lovely hotel to my friends surely.
Indberet denne anmeldelse
Natthapat L. Rejsende alene Thailand, 18. januar 2016
Wonderful trip

Staff, room & location
6,3
Indberet denne anmeldelse
Lee H. Familie med ældre børn Singapore, 6. januar 2016
Can be better

location, convenience, room size
5
The staff able to address me by my name, I am impressed. The room is near the lift, so it is very noise for me and I was not able to sleep well. The breakfast starts at 6.30am where my tour guide needs to fetch me to sapa at 6.30am. I was taking my breakfast in a rush. The coffee was not ready. The staff who slept in the sofa still not packed yet. The staff were not friendly when my tour guide talked to him. They need to smile more.
Indberet denne anmeldelse
Felicia C. Gruppe Singapore, 20. december 2015
Good Location

Clean, Comfort, Nice
7,7
I was being upgraded to Royal View Room, room very spacious with living hall and balcony. Breakfast provided with few choices in buffet style. Location is right at Old Quarter area, a lot shops located around hotel area.
Indberet denne anmeldelse
Felicia C. Gruppe Singapore, 20. december 2015
Old Quarter Area

Good, convenient and easy access
7,7
The location is good with shops, eatery, mini-mart around, right at Old Quarter area. There is lift access to every floor, no worry of carry big luggage. Breakfast with few choices provided, by buffet style.
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
Hanoi Royal View Hotel HanoiHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - BuffetHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - BuffetHanoi Royal View Hotel Hanoi - BuffetHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - LobbyHanoi Royal View Hotel Hanoi - LobbyHanoi Royal View Hotel Hanoi - BadeværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gæsteværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A07