eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hanoi Royal View Hotel

No 07 Hang Dau Str., Hoan Kiem Dist., Hoan Kiem Distrikt - Hoan Kiem-søen, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Buffet Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Buffet Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Buffet Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gæsteværelse Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gæsteværelse
Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gæsteværelse
Område: Hoan Kiem Distrikt - Hoan Kiem-søen Antal værelser: 38
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 667 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
8,9
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (667)
Sorter efter:
Caroline G. Par Denmark, 11. april 2012
Dejligt og centralt hotel, men pas på hotelejeren!

Lækre værelser og meget centralt.
6,3
hotellet var dejligt og da vi ankom blev vi gratis opgraderet til et større og bedre værelse. men hvad vi ikke vidste var at to dage efter havde en anden familie booket rummet, så vi blev vækket 9 halv 10 om morgenen og fik besked på at pakke vores ting og rykke til andet rum. vi var ikke glade. vi fik et andet rum som var bedre end det vi havde bestilt i det første. morgenmaden er meget ikke noget at råbe hurra for, faktisk meget ringe. hotelejeren var meget anmasende og ville meget gerne sælge hans tilbud om bus/tog transport og tur til ha long bay. meeeen han lovede mere end hvad vi fik. hop ikke hans tale om gode priser og lækre ophold, for det er stærk overpris og vi blev fik ikke det han lovede. så book tur til ha long bay og evt. togture andetsteds!
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hoan Kiem søen ligger 30 meter fra hotellet og den gamle bydel og de 36 gader er også kun en kort gåtur derfra.
Tion K. Gruppe Malaysia, 20. september 2014
Comfortable

Friendly, comfortable and nice location
8
Tion K. Gruppe Malaysia, 17. september 2014
It's Good

The receptionist is friendly, the room is very comfortable, the location of the hotel is strategik
8
Somkiat W. Forretningsrejsende Thailand, 1. september 2014
Clean and good in location

Clean location and service
8,7
Good
Dian P. Par Indonesia, 17. august 2014
Perfect location and spacious room

Location, room, staff
9,3
It was nice to stay in this hotel with a perfect location just in the center of the Old Quarter. Surround of the hotel are local markets, Hoan Kiem Lake, street foods, etc. The room is very spacious and clean as well. Staffs are very welcomed to us too.
Dariusz B. Rejsende alene Australia, 11. august 2014
Good allocation

Allocation, service and cleanness
10
It was a very peacefull.
Joo L. Familie med små børn Malaysia, 29. juli 2014
good

convenience, staff polite, value of money
6,7
happy and satisfy
Wipawee T. Par Thailand, 20. juli 2014
great location,friendlt staff and clean hotel

staffs,room and service
10
I had a great stay at this hotel,the room was nice,clean and spacious,I booked the superior room and was upgraded to deluxe room.nice touch.all staffs here were so friendly and helpful from the bellman to manager,they welcomed me with smile whenever I came back from outside,they guided me where to go and what to do in hanoi and around. Also good location,2 minutes walk to Hoan Kiem Lake,Ngoc Son Temple...
Amanda C. Forretningsrejsende Australia, 20. juli 2014
Great Service

location,room and staff
10
good hotel to compare with the price we paid,great service.we paid about 35$ for the room and we enjoyed our stay here very much.nice staffs,delicious breakfast,clean room.the location is in the middle of old quarter,very easy to access to all beautiful places.highly recommend this lovely hotel
Kinya O. Rejsende alene Japan, 14. juli 2014
Terrible pick up service

Free upgrade
5
I waited 40 minutes for my pick up at the airport and nobody came. Therefore I had to get a taxi myself and paid the foreigner price. What an awesome experience!! I totally recommend this hotel for for those who request the pick up service!!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hanoi Royal View Hotel HanoiHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - BuffetHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - BuffetHanoi Royal View Hotel Hanoi - BuffetHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - GæsteværelseHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A08