Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hansar Bangkok Hotel

3 Soi Mahadlekluang 2, Rajdamri Road, Lumpini, Pathumwan, Siam, Bangkok, Thailand 10330

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,9

baseret på 1580 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
9,0
Personalet
9,2
Hotellets stand/rengøring
9,2
Værelsets komfort/standard
9,2
Mad/spisning
8,3
Alle anmeldelser (1580)
Sortér efter:
Tobias H. Par Denmark, 25. oktober 2012
Fint hotel

Alting virker
7
Hansar er et hotel i absolut topklasse. Værelserne er rummelige, servicen er udsøgt, baren fungerer optimalt og er hyggelig, mens morgenmaden er storslået og mere varieret end de fleste andre steder i Thailand.
Tip: Brug skytrain frem for taxa. Der ligger en station 150 meter fra Hansar, så på den måde kommer du hurtigt rundt.
Indberet denne anmeldelse
Junxia W. Familie med små børn China, 1. februar 2016
nice hotel

service good .hotel room is good size and breakfast d best
9
I stay in hansar only one night as we visit erawan temple . The hotel from the bellman had already surprised me .they din wear uniform like most of the other hotel do .they wear smart and handsome . And very sweet one of the tall guy help us carried so many stuffs. the room service is fast also service good thought . Breakfast very very good even thought the variety not many but more than enough to satisfy everyone . Very delicious . But one of the breakfast server girl who r not very helpful when i was asking her to get me a ice water but she told me i need to go to the counter take myself .imaging i carried a baby which is not convenient . But mostly the staffs r nice and warm .from the manager till bellman .value for money i find will definatly go back next time
Indberet denne anmeldelse
Ruhaida M. Forretningsrejsende Malaysia, 21. januar 2016
convinent

Clean,convenient and good location.
9,3
Indberet denne anmeldelse
Kok S. Par Malaysia, 17. januar 2016
Hidden Gems of Bangkok Hotel

Location, Room Design, Good ambience
10
Excellent place to spend a quick weekend when dropping by Bangkok.
Indberet denne anmeldelse
Erin S. Par Thailand, 5. januar 2016
review title

decor, location, views
10
Indberet denne anmeldelse
Kwang L. Par Singapore, 2. januar 2016
Quiet gem

5min walk to BTS, quiet location, excellence service and room condition
9,7
Personalized and excellence service during checkin, room condition is great, location of hotel is only 5min to BTS yet quietly hidden and provided a peaceful staying. Definitely value for money.
Indberet denne anmeldelse
Cathy T. Familie med små børn Hong Kong, 29. december 2015
Great experiencw

Great hospitality, great facilities.
8,7
Great hotel which made our holiday a superb one. Wish we had more time at the hotel.
Indberet denne anmeldelse
Ervin C. Par Singapore, 27. december 2015
Nice place to stay

Good service, comfy and walking distance to bts
9,3
Great!
Indberet denne anmeldelse
David L. Rejsende alene Canada, 26. december 2015
Will definitely retutn to Hansar

Quiet, Service and in suit laundry
10
Perfect!
Indberet denne anmeldelse
Kok W. Rejsende alene Singapore, 25. december 2015
Wonderful stay at Hansar

Luxurious, well maintained and excellent service
9,3
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
Hansar Bangkok Hotel BangkokHansar Bangkok Hotel Bangkok - SuiteHansar Bangkok Hotel Bangkok - SuiteHansar Bangkok Hotel Bangkok - SuiteHansar Bangkok Hotel Bangkok - SuiteHansar Bangkok Hotel Bangkok - BadeværelseHansar Bangkok Hotel Bangkok - SuiteHansar Bangkok Hotel Bangkok - SuiteHansar Bangkok Hotel Bangkok - SuiteHansar Bangkok Hotel Bangkok - SuiteHansar Bangkok Hotel Bangkok - SuiteHansar Bangkok Hotel Bangkok - SuiteHansar Bangkok Hotel Bangkok - GæsteværelseHansar Bangkok Hotel Bangkok - SuiteHansar Bangkok Hotel Bangkok - SuiteHansar Bangkok Hotel Bangkok - SuiteHansar Bangkok Hotel Bangkok - SuiteHansar Bangkok Hotel Bangkok - SwimmingpoolHansar Bangkok Hotel Bangkok - SwimmingpoolHansar Bangkok Hotel Bangkok - FitnessrumHansar Bangkok Hotel Bangkok - FitnessrumHansar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantHansar Bangkok Hotel Bangkok - KøkkenHansar Bangkok Hotel Bangkok - Mad og drikkeHansar Bangkok Hotel Bangkok - Mad og drikkeHansar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantHansar Bangkok Hotel Bangkok - Pub/LoungeHansar Bangkok Hotel Bangkok - Pub/LoungeHansar Bangkok Hotel Bangkok - Mad og drikkeHansar Bangkok Hotel Bangkok - SpaHansar Bangkok Hotel Bangkok - SpaHansar Bangkok Hotel Bangkok - FaciliteterHansar Bangkok Hotel Bangkok - ButikkerHansar Bangkok Hotel Bangkok - SpaHansar Bangkok Hotel Bangkok - Rekreative FaciliteterHansar Bangkok Hotel Bangkok - Rekreative FaciliteterHansar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantHansar Bangkok Hotel Bangkok - Mad og drikkeHansar Bangkok Hotel Bangkok - Pub/LoungeHansar Bangkok Hotel Bangkok - Rekreative FaciliteterHansar Bangkok Hotel Bangkok - Rekreative FaciliteterHansar Bangkok Hotel Bangkok - Rekreative FaciliteterHansar Bangkok Hotel Bangkok - Hotellet indefraHansar Bangkok Hotel Bangkok - Pub/LoungeHansar Bangkok Hotel Bangkok - Mad og drikkeHansar Bangkok Hotel Bangkok - Mad og drikkeHansar Bangkok Hotel Bangkok - Business CenterHansar Bangkok Hotel Bangkok - Hotellet udefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C04