Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, North Point, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 2529 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
7,9
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (2529)
Sortér efter:
Peter H. Par Denmark, 11. marts 2010
Hong Kong ferie

lækkert hotel med helt fantastiske senge.
7,7
Lækkert hotel med gode værelser. Alle værelser har udsigt oveer havnen, hvilket er fantastisk. vores værelse havde kæmpe badekar og en fantastisk bruser. Der er mulighed for at vælge mellem 18 forskellige puder. Det burde være nok til at tilfredstille enhver. :-) Hotellet har også pool, men poolen er lige op af motorvejen, så det er knap så lækkert.
Tip om Hoteldetaljer: god udsigtsbar på toppen.
Indberet denne anmeldelse
Antonius P. Forretningsrejsende Indonesia, 6. februar 2016
nice place to stay

all staff are very nice. fantastic view.
8
Indberet denne anmeldelse
Chin M. Par Hong Kong, 31. januar 2016
good service

staff is very helpful, hotel is new and clean,
9,3
Indberet denne anmeldelse
Ann F. Forretningsrejsende United Kingdom, 20. januar 2016
Jewel in Hong Kong

Close to MTR, great entrance and foyer, staff performance
9,7
Indberet denne anmeldelse
Surya D. Par Indonesia, 17. januar 2016
Great views of harbour

Nice harbour view, freindly staffs and location
7,7
staff were friendly and professional, room clean and functional. Close to MTR. nice view .
Indberet denne anmeldelse
Shilpa V. Forretningsrejsende India, 15. januar 2016
Always pleasure to stay at Harbour grand hotel

Service, rooms, location
9
It's a very good hotel to stay in. I usually stay there when i visit Hong Kong for business. Room size is good, hygene & service is good. Food is also nice, but I wish it was a bit cheaper. I feel restaurent prices here are very expensive. I stay normally at club room & I love their service at 41st floor lounge. It's comfortable, fast & good quality.
Indberet denne anmeldelse
Stephanie H. Par Singapore, 14. januar 2016
Awesome Hotel

Service, Thought, Room
10
Very well attentive staff. room service is good.
Indberet denne anmeldelse
Antoni H. Familie med ældre børn Indonesia, 13. januar 2016
average.

location, location, location.
5,3
Indberet denne anmeldelse
Ilan D. Forretningsrejsende Israel, 10. januar 2016
Poor Service in a great location

Location, Big Room, clean
6,3
My stay was not good - I had a problem with the Wi-Fi at my room (disconnect after one minute), I called to the service and they tried to operate a sub-contractor remotly, It was so important to me and they didn't offer a true solution, I'm on bussiness trip and Wi-Fi is essential to me. for the poor service - I'll not return there again.
Indberet denne anmeldelse
Jen W. Rejsende alene Taiwan, 2. januar 2016
good sevice

nice location
10
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
Harbour Grand Hong Kong Hotel HongkongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Hotellet indefraHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - FitnessrumHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - UdsigtHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Business CenterHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/LoungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - LobbyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SwimmingpoolHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/LoungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/LoungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - UdsigtHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SuiteHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Hotellet udefraHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Transport i nærhedenHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - MøderumHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Mad og drikkeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Hotellet udefraHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - GæsteværelseHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Altan/TerrasseHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - GæsteværelseHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Hotellet indefraHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - GæsteværelseHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - GæsteværelseHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A01