Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Harbour Grand Kowloon

20 Tak Fung Street, Whampoa Garden,, Hung Hom, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Harbour Plaza Hong Kong Hotel
Harbour Grand Kowloon Hongkong - Hotellet udefra Harbour Grand Kowloon Hongkong - Swimmingpool Harbour Grand Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Harbour Grand Kowloon Hongkong - Lobby Harbour Grand Kowloon Hongkong - Lobby Harbour Grand Kowloon Hongkong - Restaurant Harbour Grand Kowloon Hongkong - Restaurant Harbour Grand Kowloon Hongkong - Restaurant Harbour Grand Kowloon Hongkong - Kaffebar/Café Harbour Grand Kowloon Hongkong - Hotellet udefra Harbour Grand Kowloon Hongkong - Fitnessrum Harbour Grand Kowloon Hongkong - Fitnessrum Harbour Grand Kowloon Hongkong - Møderum Harbour Grand Kowloon Hongkong - Indgang Harbour Grand Kowloon Hongkong - Swimmingpool Harbour Grand Kowloon Hongkong - Swimmingpool
Harbour Grand Kowloon Hongkong - Swimmingpool Harbour Grand Kowloon Hongkong - Spa Harbour Grand Kowloon Hongkong - Buffet Harbour Grand Kowloon Hongkong - Buffet Harbour Grand Kowloon Hongkong - Buffet Harbour Grand Kowloon Hongkong - Restaurant Harbour Grand Kowloon Hongkong - Møderum Harbour Grand Kowloon Hongkong - Suite Harbour Grand Kowloon Hongkong - Faciliteter Harbour Grand Kowloon Hongkong - Hotellet udefra Harbour Grand Kowloon Hongkong - Dansesal Harbour Grand Kowloon Hongkong - Luksuslounge
Område: Hung Hom Antal værelser: 554
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

fra 1077
anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
7,7
Personalet
8,5
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
7,8
Alle anmeldelser (1077)
Sorter efter:
Lise-Lotte A. Par Denmark, 15. januar 2013
skøn beliggende udsigtshotel

venlig personale, god beliggenhed, tæt på alt
10
Dejlig stort og flot hotel med venlig og hjælpsom personale. Hotellet hat en god beliggendehed med udsigt over havnen. Man bliver modtaget godt af søde mennesker i reseptionen. alt personalet på hotellet er venlig og opmærksomme på gæsterne. Morgenmaden er dejlig med buffet med alt. Personalet er også behjælpelig med bagage, udflugter og iøvrigt alt hvad man spørger om, kan de hjælpe en med, udflugter, kort over over byen og mange andre ting, Hotellet kan varmt anbefales til andre.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hotellet har en god afstand til god shopping,og alle muligheder for at spise på mange forskellige slags spisesteder og restaurante. Der er gratis transport hver halve time, med hotelbus til centrum, hvor man selv kan komme videre til fods eller bus, tog osv, til mange særværdiheder. Det er envenlige befolkning. Man føler sikker sikker overalt,
Annette N. Rejsende alene Denmark, 4. oktober 2009
Super Hotel

Ligger fantastisk ved vandet - nemt at komme rundt - godt at der er en shuttlebus.
8,3
Hotellet ligger fantastisk - godt ved vandet -fantastisk at sidde på restauranten udenfor.Pænt og ordentligt.
Annette N. Forretningsrejsende Denmark, 7. juni 2009
Fantastisk sted og udsigt.

Ja - hvad kan man sige - Et helt perfekt hotel - rent paent - godt fitness room.
8,3
Helt utroligt dejligt sted med en fantastisk udsigt over vandet.Gode restauranter - billig overnatning - Dette kan vi varmt anbefale.
Tip: Rigtig godt at hotellet havde en shutle bus.
Annette N. Forretningsrejsende Denmark, 29. maj 2009
Perle i Hongkong

Fantastisk fitnesscenter og pool.Meget hjælpsomme og venlige folk i receptionen.
9
En lille perle af et 5 stjernet hotel.Hotellet ligger skønt - ved vandet og ikke langt fra indkøb.Der er gratis shuttle bus til "indkøbsgaden" Nathan Road mange gange i løbet af dagen.Værelserne er pæne og rene.Der er et fantastisk fitnesscenter og en pool på toppen,hvor larm m.m bare glemmes.En sød og hjælpsom stab,der gør opholdet nemt og dejligt.Kan varmt anbefales. Prisen for et hotelværelse er bare i orden.
Tip om Natteliv: Ca. 25 HK § i Taxi fra hotellet fandt vi en Jazz bar - helt fantastisk oplevelse.Ned Kelly's Last Stand,11A Ashley Road - Tsimshatsui Kowloon.
Ludolf E. Par Germany, 28. juni 2015
value-for-money, but slightly outdated

food, prices, staff
6,7
STaff was quite nice and attentive, not a bad experience for that price-line. However, the location is quite off and what you save in pricing, you spend on taxis anyway. We also didn't like that they photoshopped the heck out of the swimming pool. It was not a proper 5-star experience, but rather really really old + construction was going on on the next building.
Erjin Z. Rejsende alene Singapore, 20. juni 2015
Worst service I've ever experienced in a 5* hotel

nice pool and view
5,3
When I arrived at the hotel, a barricade was just being set up at the entrance of the hotel for some road works, preventing many guests' taxis from entering the hotel. When I asked a hotel staff why we were being stopped from entering, the staff nonchalantly replied, "well, you can enter the hotel now". Many guests thus had to pull our luggage up the slope to the hotel ourselves. When I reached the hotel, I saw 3 or 4 hotel staff in suits standing by the door and offering no help to any of the guests. The next day, after checking out, I realised that I had left a pair of shorts behind in the hotel. When I went back to the hotel to retrieve my shorts, it was around check-in time so the reception was busy. Not wanting to distract the reception staff from their check-in duty, I approached the staff at the concierge/tour desk for help. After hearing my problem, the staff merely said, "you'll have to ask the reception" and offered no further help. I joined the queue for the reception for 5 minutes and spent another 5 minutes explaining my problem again. During this time, the staff at the tour desk had nothing to do anyway. Instead of offering help, he would rather have me hold up the reception and other guests checking in. The hotel's pool and view are major selling points but all these are marred by some of their staff's performance. If they can watch their guests in distress and offer absolutely no help, they are clearly not suited for the hospitality industry, much less in a 5* hotel.
Cameron R. Forretningsrejsende Australia, 7. juni 2015
Good value and views

Staff, view, food
7,7
Great hotel, although the rooms a little dated it has great facilities and represent good value for money if purchased through hotel booking sites.
Cho Y. Par Hong Kong, 1. juni 2015
An enjoyable stay

Staff service, bed, food
9,3
Jane S. Par United Kingdom, 29. maj 2015
great hotel

location clean comfortable
10
Highly recommended this hotel great location, recommend the hourbour view room fantastic clean and comfortable
Michael G. Par United States of America, 25. maj 2015
Fantastic prpoery! Easy access to Airport, pool, e

Location, Club Lounge, pool
10
Second time.....easy transfer from Airport with free shuttle from Airport Express Train. Club level is above average.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Harbour Grand Kowloon HongkongHarbour Grand Kowloon Hongkong - Hotellet udefraHarbour Grand Kowloon Hongkong - SwimmingpoolHarbour Grand Kowloon Hongkong - GæsteværelseHarbour Grand Kowloon Hongkong - LobbyHarbour Grand Kowloon Hongkong - LobbyHarbour Grand Kowloon Hongkong - RestaurantHarbour Grand Kowloon Hongkong - RestaurantHarbour Grand Kowloon Hongkong - RestaurantHarbour Grand Kowloon Hongkong - Kaffebar/CaféHarbour Grand Kowloon Hongkong - Hotellet udefraHarbour Grand Kowloon Hongkong - FitnessrumHarbour Grand Kowloon Hongkong - FitnessrumHarbour Grand Kowloon Hongkong - MøderumHarbour Grand Kowloon Hongkong - IndgangHarbour Grand Kowloon Hongkong - SwimmingpoolHarbour Grand Kowloon Hongkong - SwimmingpoolHarbour Grand Kowloon Hongkong - SwimmingpoolHarbour Grand Kowloon Hongkong - SpaHarbour Grand Kowloon Hongkong - BuffetHarbour Grand Kowloon Hongkong - BuffetHarbour Grand Kowloon Hongkong - BuffetHarbour Grand Kowloon Hongkong - RestaurantHarbour Grand Kowloon Hongkong - MøderumHarbour Grand Kowloon Hongkong - SuiteHarbour Grand Kowloon Hongkong - FaciliteterHarbour Grand Kowloon Hongkong - Hotellet udefraHarbour Grand Kowloon Hongkong - DansesalHarbour Grand Kowloon Hongkong - LuksusloungeHarbour Grand Kowloon Hongkong - LobbyHarbour Grand Kowloon Hongkong - DansesalHarbour Grand Kowloon Hongkong - LobbyHarbour Grand Kowloon Hongkong - LobbyHarbour Grand Kowloon Hongkong - FitnessrumHarbour Grand Kowloon Hongkong - Kaffebar/CaféHarbour Grand Kowloon Hongkong - LuksusloungeHarbour Grand Kowloon Hongkong - LuksusloungeHarbour Grand Kowloon Hongkong - LuksusloungeHarbour Grand Kowloon Hongkong - SwimmingpoolHarbour Grand Kowloon Hongkong - LuksusloungeHarbour Grand Kowloon Hongkong - FitnessrumHarbour Grand Kowloon Hongkong - LuksusloungeHarbour Grand Kowloon Hongkong - GæsteværelseHarbour Grand Kowloon Hongkong - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A04