Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Harbour Plaza Resort City

No.18 Tin Yan Road, Tin Shui Wai, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 4202 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
6,7
Personalet
7,8
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (4202)
Sortér efter:
Johnny P. Par Denmark, 14. april 2014
Dej ligt Hotel

fin pool, rolige omgivelser, dejlige værelser
7,3
Hotellet ligger ca en halv times togtur fra Hong Kong City, toget køre hvert 10ende minut, dejligt sted at slappe af efter en heftig dag i city vrimlen, dårlig information omkring hotellets faciliteter, man skal selv spørge om alt, tilgengæld får du venlige svar på udemærket engelsk.
Indberet denne anmeldelse
Man C. Rejsende alene Hong Kong, 3. maj 2016
Good
5,3
Good
Indberet denne anmeldelse
Carol P. Gruppe Malaysia, 2. maj 2016
good
6
overall is good
Indberet denne anmeldelse
Tung P. Rejsende alene Singapore, 2. maj 2016
Nice hotel in new territories
5,7
Room is clean n spacious. Shopping mall just beside the hotel. If you wish to see Hong Konger local life, then stay in new territories and go yuen long ,Tsuen wan and tai po. There is a very big shopping mall at tuen mun. A long journey Going to Kowloon n Hong Kong island.
Indberet denne anmeldelse
Ajith S. Forretningsrejsende New Zealand, 1. maj 2016
Hong Kong Business
4,7
It was realy happy and enjoyed with Harbour plaza hotel
Indberet denne anmeldelse
Mohd N. Rejsende alene Malaysia, 1. maj 2016
Great Stay
5,7
room is very spacious, clean and comfortable. Value for money for those who wanna escape for Hong Kong hectic city
Indberet denne anmeldelse
Chow Y. Par Hong Kong, 1. maj 2016
Expensive than it worth
3,7
Old fashion hotel, need a bit upgrade. A bare room with such price is quite expensive. The front desk not helpful at all.
Indberet denne anmeldelse
Chatkaew W. Rejsende alene Thailand, 30. april 2016
nice hotel
5
good service and great hotel
Indberet denne anmeldelse
John W. Par United Kingdom, 30. april 2016
very disapointed
2,3
we arranged the hotel shuttle bus from the airport as our flight was delayed 20 min we were told we would have to wait 3 hours for the next bus; when we arrived no one showed us to our room, no free internet charged 120 hk dollars per day, there is no entertainment in the hotel have to travel one hour by train to reach any. would not recommend this hotel
Indberet denne anmeldelse
Tak K. Rejsende alene Hong Kong, 29. april 2016
good
5,3
good
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
Harbour Plaza Resort City HongkongHarbour Plaza Resort City Hongkong - Hotellet udefraHarbour Plaza Resort City Hongkong - GæsteværelseHarbour Plaza Resort City Hongkong - GæsteværelseHarbour Plaza Resort City Hongkong - SuiteHarbour Plaza Resort City Hongkong - SuiteHarbour Plaza Resort City Hongkong - SuiteHarbour Plaza Resort City Hongkong - GæsteværelseHarbour Plaza Resort City Hongkong - GæsteværelseHarbour Plaza Resort City Hongkong - GæsteværelseHarbour Plaza Resort City Hongkong - GæsteværelseHarbour Plaza Resort City Hongkong - MøderumHarbour Plaza Resort City Hongkong - MøderumHarbour Plaza Resort City Hongkong - BadeværelseHarbour Plaza Resort City Hongkong - FitnessrumHarbour Plaza Resort City Hongkong - IndgangHarbour Plaza Resort City Hongkong - RestaurantHarbour Plaza Resort City Hongkong - GæsteværelseHarbour Plaza Resort City Hongkong - GæsteværelseHarbour Plaza Resort City Hongkong - SpaHarbour Plaza Resort City Hongkong - Sport og aktiviteterHarbour Plaza Resort City Hongkong - FaciliteterHarbour Plaza Resort City Hongkong - UdsigtHarbour Plaza Resort City Hongkong - IndgangHarbour Plaza Resort City Hongkong - UdsigtHarbour Plaza Resort City Hongkong - BørneklubHarbour Plaza Resort City Hongkong - SwimmingpoolHarbour Plaza Resort City Hongkong - RestaurantHarbour Plaza Resort City Hongkong - OmgivelserHarbour Plaza Resort City Hongkong - Golfbane


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C08