eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Harmony Hotel

Danao, Panglao Island, Alona Strand - Panglao Ø, Bohol, Filippinerne 6340 (Se kort)

Book nu!

Harmony Hotel Bohol - Restaurant Harmony Hotel Bohol - Omgivelser Harmony Hotel Bohol - Omgivelser Harmony Hotel Bohol - Omgivelser Harmony Hotel Bohol - Omgivelser Harmony Hotel Bohol - Omgivelser Harmony Hotel Bohol - Reception Harmony Hotel Bohol - Omgivelser Harmony Hotel Bohol - Swimmingpool Harmony Hotel Bohol - Restaurant Harmony Hotel Bohol - Hotellet indefra Harmony Hotel Bohol - Restaurant Harmony Hotel Bohol - Restaurant Harmony Hotel Bohol - Omgivelser
Område: Alona Strand - Panglao Ø Antal værelser: 18
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

baseret på 669 anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
7,6
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (669)
Sorter efter:
Soeren B. Familie med små børn Denmark, 21. december 2013
Nydeligt og hyggeligt hotel, venligt personale

Personalet, beliggenheden og standarden
9
Harmony hotel er et hyggeligt lille hotel med god beliggenhed og meget hjælpsomt og venligt personale. Kommer helt sikkert igen.
Erlinda A. Par Denmark, 5. december 2011
Rigtig godt hotel, men dårlig beliggenhed.

Dejlig pool
6
3 gange måtte vi skifte værelse, på grund af defekte aircon.
Tip om Restaurant: Hol dig fra restauranterne på stranden. De er dobbelt så dyre som restauranterne tæt på hotellet.
Freddy L. Par Denmark, 17. februar 2011
Dejlig beliggenhed, med gode og rene værelser.

Skøn og personlig betjening, smilende og hjælpsomt personale.
8,7
Rigtigt dejligt hotel med flotte og rene omgivelser, det gælder også have, pool, rengøring på værelser m.v. Stille og roligt.
Tip om Restaurant: Maden var altid frisk og veltillavet, men ventetiden på at få den var lidt for lang, men pyt, vi sad og nød haven imens.
Ignacio G. Par Spain, 24. februar 2015
Nice&polite staff,good dishes (garlic prawns

Location, quite, comfort
7,7
It was good. We don't regret that we had chosen this hotel.
Scott C. Familie med små børn Canada, 12. februar 2015
Good value

Pool, patio and staff friendliness
8
Enjoyed our stay.
Ghaleb A. Par Saudi Arabia, 9. februar 2015
love it

so friendly staff .... room .... swimming pool
9
really i had fun there .. i like it .. big delx-room so friendly staff ...
Philomena F. Par United Kingdom, 9. februar 2015
Fantastic hotel

Close to beach, bars resturants.
8
Lovely hotel with pool. Good breakfast, friendly staff. 5 mins to beautiful beach, good restaurants. Gemma was extremely friendly and helpful.
Philomena F. Par United Kingdom, 7. februar 2015
Fantastic little resort

5 mins walk to beach, great pool, lovely staff
8,3
We booked in for 3 nights and stayed for 5 on the lower level facing the pool. It's a small resort with a large pool which is why I think it's over priced. You probably don't need the luxury of a pool as the beach is beautiful and water is perfect for swimming. Breakfast was tasty with free flow coffee, tea, orange juice. Extremely friendly helpful staff. Room was large and comforable. The only negative bit about the room was that the bathroom was very dated and the shower was of poor quality. All in all this was the best stay we had during our travels around the Philippines, would definitely recommend Bohol so much to see and do there.
Vincent B. Par France, 24. januar 2015
Peaceful stay

Relaxing place, Comfortable rooms, Great service
8
Sophie W. Par Ireland, 13. januar 2015
lovely stay

staff location value for money
9

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Harmony Hotel BoholHarmony Hotel Bohol - RestaurantHarmony Hotel Bohol - OmgivelserHarmony Hotel Bohol - OmgivelserHarmony Hotel Bohol - OmgivelserHarmony Hotel Bohol - OmgivelserHarmony Hotel Bohol - OmgivelserHarmony Hotel Bohol - ReceptionHarmony Hotel Bohol - OmgivelserHarmony Hotel Bohol - SwimmingpoolHarmony Hotel Bohol - RestaurantHarmony Hotel Bohol - Hotellet indefraHarmony Hotel Bohol - RestaurantHarmony Hotel Bohol - RestaurantHarmony Hotel Bohol - Omgivelser


AS-AGWEB-3C06