Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Harolds Hotel

146 Gorordo Avenue, Corner Rosal Street, Lahug, Camputhaw, Cebu City, Filippinerne 6000

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 1341 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
8,2
Personalet
8,9
Hotellets stand/rengøring
9,0
Værelsets komfort/standard
8,7
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (1341)
Sortér efter:
Thomas B. Par Denmark, 2. december 2012
Godt Hotel

super personale, God service
9,3
Alt i alt var det en rigtig god oplevelse. Vi ankom ved 12tiden og straks stod der folk klar til at åbne taxa døre og tage imod bagage, da vi kom ind til indtjekning spurgte jeg om vi havde udsigt over byen og om vi boede højt, hun tjekkede og sagde at vi havde udsigt over bjergene og at vi ikke boede så højt, men at hun lige ville tjekke mulighederne, det tog hende 2min og bum så var vi opgraderet til et deluxe room på toppen med udsigt over byen uden mer omkostning. Det hele spillede, hvis man skal sige noget negativt er det måske morgenmaden det er ikke den standard continental morgenmad som på europæiske hoteler men den går bestemt an..
Indberet denne anmeldelse
Evy J. Gruppe Denmark, 29. december 2011
Et dejligt centralt Hotel, hvor alt var i top.

Alle var meget hjelpsomme, og det var i gaa afstand til det mega stor Ayala Center.
9,7
Min mand og jeg var meget tilfreds med dette Hotel, det laa centralt, og selve Hotellets service var rigtig god. Vaerelserne er paene store og modernet.
Tip om Shopping: Ayala mail, var saa stor at det tog os mere end en dag at finde rundt, men glem ikke terrassen, her er der utrolig mange restauraner hvor de servere ol, det er der nemlig ikke indendoere. Her kan du ogsaa ryge.
Indberet denne anmeldelse
Robert G. Rejsende alene Luxembourg, 28. oktober 2011
super deal

zentral gelegen
10
kleines manko, frühsücksbuffet tolle qualität, grosse auswahl aber zuwenig personal am morgen
Indberet denne anmeldelse
Armi G. Par Philippines, 23. januar 2016
Pleasant stay

Good location, corteous staff, great service
8
Pleasant stay. Goodl location. Good service. Friendly staff. Limited food choices in buffet. Room not well ventilated.
Indberet denne anmeldelse
Edita A. Familie med ældre børn Philippines, 18. januar 2016
Moderate

Food, cleanliness,
7,7
Indberet denne anmeldelse
Josie M. Familie med små børn Philippines, 17. januar 2016
Everything I hoped for and more

Staff members are very polite and friendly, well maintained rooms and convenient location
3
Indberet denne anmeldelse
Vicente J. Familie med ældre børn Philippines, 15. januar 2016
The hotel was value for money.

Service, location, cleanliness
8,3
Indberet denne anmeldelse
Dean K. Par United States of America, 12. januar 2016
Top Notch

Room comfort, professional staff, f
10
Indberet denne anmeldelse
Miguelle M. Par Philippines, 5. januar 2016
Best hotel!

Room setup, location and staff assistance
10
Excellent!
Indberet denne anmeldelse
Alan M. Rejsende alene United States of America, 1. januar 2016
Keycard Elevator (Security); Excellent Service

Security, Staff, Ammenities
10
The staff is AMAZING! I think I counted about 5 staff at all times at ground level. Taxis were always dropping someone off so if you need a taxi it's pretty easy to get one. Or the staff will falg one down for you. I really liked the SECURITY aspect of the hotel. In order to go UP in the elevator you have to scan your card. This prevents just anyone using the elevator so I felt really safe. I never seen this before. Location it's about 2 km from the mall. They have daily shuttle to Ayala Mall or if you take a taxi it's about 50-55 pesos which isn't bad. All the taxi drivers knew the hotel and I had no issue whatsoever. The room was a good size. As pictured and promised. Daily housekeeping as long as you put the tag on the outside of the door. Overall very pleasant stay. I did not try any of the food so I cannot rate that but I didn't want to ding them as a whole so I rated the food a 5/5.
Indberet denne anmeldelse
1 - 3 af 3 anmeldelser
Harolds Hotel Cebu CityHarolds Hotel Cebu City - LobbyHarolds Hotel Cebu City - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu City - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu City - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu City - RestaurantHarolds Hotel Cebu City - RestaurantHarolds Hotel Cebu City - RestaurantHarolds Hotel Cebu City - RestaurantHarolds Hotel Cebu City - Pub/LoungeHarolds Hotel Cebu City - Pub/LoungeHarolds Hotel Cebu City - Pub/LoungeHarolds Hotel Cebu City - RestaurantHarolds Hotel Cebu City - DansesalHarolds Hotel Cebu City - DansesalHarolds Hotel Cebu City - DansesalHarolds Hotel Cebu City - DansesalHarolds Hotel Cebu City - MøderumHarolds Hotel Cebu City - MøderumHarolds Hotel Cebu City - MøderumHarolds Hotel Cebu City - MøderumHarolds Hotel Cebu City - MøderumHarolds Hotel Cebu City - MøderumHarolds Hotel Cebu City - Business CenterHarolds Hotel Cebu City - FitnessrumHarolds Hotel Cebu City - Hotellet udefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B07