Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Harolds Hotel

146 Gorordo Avenue, Corner Rosal Street, Lahug, Cebu City, Cebu City, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Harolds Hotel Cebu City - Lobby Harolds Hotel Cebu City - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu City - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu City - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu City - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu City - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu City - Restaurant Harolds Hotel Cebu City - Restaurant Harolds Hotel Cebu City - Restaurant Harolds Hotel Cebu City - Restaurant Harolds Hotel Cebu City - Pub/Lounge Harolds Hotel Cebu City - Pub/Lounge Harolds Hotel Cebu City - Pub/Lounge Harolds Hotel Cebu City - Restaurant Harolds Hotel Cebu City - Dansesal Harolds Hotel Cebu City - Dansesal
Harolds Hotel Cebu City - Dansesal Harolds Hotel Cebu City - Dansesal Harolds Hotel Cebu City - Møderum Harolds Hotel Cebu City - Møderum Harolds Hotel Cebu City - Møderum Harolds Hotel Cebu City - Møderum Harolds Hotel Cebu City - Møderum Harolds Hotel Cebu City - Møderum Harolds Hotel Cebu City - Business Center Harolds Hotel Cebu City - Fitnessrum Harolds Hotel Cebu City - Hotellet udefra
Område: Cebu City Antal værelser: 90
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

fra 1259
anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
8,2
Personalet
8,9
Hotellets stand/rengøring
9,0
Værelsets komfort/standard
8,7
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (1259)
Sorter efter:
Thomas B. Par Denmark, 2. december 2012
Godt Hotel

super personale, God service
9,3
Alt i alt var det en rigtig god oplevelse. Vi ankom ved 12tiden og straks stod der folk klar til at åbne taxa døre og tage imod bagage, da vi kom ind til indtjekning spurgte jeg om vi havde udsigt over byen og om vi boede højt, hun tjekkede og sagde at vi havde udsigt over bjergene og at vi ikke boede så højt, men at hun lige ville tjekke mulighederne, det tog hende 2min og bum så var vi opgraderet til et deluxe room på toppen med udsigt over byen uden mer omkostning. Det hele spillede, hvis man skal sige noget negativt er det måske morgenmaden det er ikke den standard continental morgenmad som på europæiske hoteler men den går bestemt an..
Indberet denne anmeldelse
Evy J. Gruppe Denmark, 29. december 2011
Et dejligt centralt Hotel, hvor alt var i top.

Alle var meget hjelpsomme, og det var i gaa afstand til det mega stor Ayala Center.
9,7
Min mand og jeg var meget tilfreds med dette Hotel, det laa centralt, og selve Hotellets service var rigtig god. Vaerelserne er paene store og modernet.
Tip om Shopping: Ayala mail, var saa stor at det tog os mere end en dag at finde rundt, men glem ikke terrassen, her er der utrolig mange restauraner hvor de servere ol, det er der nemlig ikke indendoere. Her kan du ogsaa ryge.
Indberet denne anmeldelse
Robert G. Rejsende alene Luxembourg, 28. oktober 2011
super deal

zentral gelegen
10
kleines manko, frühsücksbuffet tolle qualität, grosse auswahl aber zuwenig personal am morgen
Indberet denne anmeldelse
Belle R. Familie med ældre børn Philippines, 19. juli 2015
Accessible

Walking distance from UP Cebu
6,3
It was great
Indberet denne anmeldelse
Michael M. Rejsende alene United States of America, 14. juli 2015
BEST STAFF IN THE PHILIPPINES

STAFF,BREAKFAST & GOOD LOCATION
10
This the second time at Harolds and it will be my choice in future visits to Cebu.
Indberet denne anmeldelse
Minfang G. Familie med små børn China, 13. juli 2015
Valuable hotel

food is good, room is quiet, and big
9,3
Indberet denne anmeldelse
Michael C. Par United Kingdom, 13. juli 2015
the best hotel in cebu

the staff were superb faultless and the room was clean and comfortable.the food and breakfast was very good.once again the staff were fantastic brilliant
10
Brilliant. No faults at all. The hotel is really first class and very well run.I stay in hotels a lot but this hotel is really superb.a gem of a hotel its realy a five star.one of the best I have stayed in all over the Philippines.as I say the staff were unbelievable in every aspect.they treat you like royalty.
Indberet denne anmeldelse
Jeffrey W. Rejsende alene United States of America, 8. juli 2015
Great Hotel

COmfort, Location, Staff
10
This is one of my favorite hotels. It has a very clean and comfortable room. One of the best beds around. Excellent customer service. Walking distance to Ayala Mall. Numerous restaurants around. You can't go wrong here.
Indberet denne anmeldelse
April G. Par Philippines, 5. juli 2015
Harolds Suite

Friendly Staff, Cleanliness, Location
7,3
Theres just one thing i dont like about this hotel. The WIFI is so complicated and it doesnt really work well. Hope they fix this. Staff were very accomodating tho, always ready to assist. Nice breakfast. Clean room. Overall it was a good stay. However I might consider booking another hotel on my next visit to Cebu.
Indberet denne anmeldelse
Romielyn B. Par Philippines, 3. juli 2015
A RELAXING STAY.

room, highlights cafe, staff
8
The room is very nice and cozy. I liked the balcony that came with it. We don't have to go out for dinner because the café at the roof deck is such a great place to chill out. Not too crowded and not too loud. Great stay, will definitely come back!
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Harolds Hotel Cebu CityHarolds Hotel Cebu City - LobbyHarolds Hotel Cebu City - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu City - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu City - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu City - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu City - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu City - RestaurantHarolds Hotel Cebu City - RestaurantHarolds Hotel Cebu City - RestaurantHarolds Hotel Cebu City - RestaurantHarolds Hotel Cebu City - Pub/LoungeHarolds Hotel Cebu City - Pub/LoungeHarolds Hotel Cebu City - Pub/LoungeHarolds Hotel Cebu City - RestaurantHarolds Hotel Cebu City - DansesalHarolds Hotel Cebu City - DansesalHarolds Hotel Cebu City - DansesalHarolds Hotel Cebu City - DansesalHarolds Hotel Cebu City - MøderumHarolds Hotel Cebu City - MøderumHarolds Hotel Cebu City - MøderumHarolds Hotel Cebu City - MøderumHarolds Hotel Cebu City - MøderumHarolds Hotel Cebu City - MøderumHarolds Hotel Cebu City - Business CenterHarolds Hotel Cebu City - FitnessrumHarolds Hotel Cebu City - Hotellet udefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A06